canim iki doktor ismi erdim yazimda sen hangi doktoru kastediorzun istanbuldaki mi ? ben kararimi izmir icin verdim cemil tugay istanbuldaki doktor icin oda iyi ama bende cok olumsuz yorum okumustum bir kac zaman önce tesekürler kizlar
Evet çok istiyorum.Henüz dr araştırmasındayım istanbul dayım.Benimde vücudum senin anlattığın gibi.Kalça basen yok karın da anlattığın gibi.Anlamadığım bir şey var karın sert olunca ameliyat olmuyormu zayıflayıp sarkmasımı gerekiyor.Henüz bir dr.görünmedim.Kısmetse dr.Selahattin Yamana gitmeyi düşünüyorum (bir ark 5-6 yıl önce göğüs ameliyatı olmuş kendisinde o önerdi )Sonrasında iki dr daha ama onlara karar vermedim henüz.Dr.çok önemli o yüzden ameliyat olan arkadaşların yorumlarıda çok önemli benim için.
Selam, bence arkadaşını gör öyle karar ver. bu işte doktor cok önemli yazılan yorumlar bazen gercekleri yansıtmaya biliyor bunun birkac örnegini yaşadım o yüzden arkadaşını tavsiyesini dikkate al ve mümkünse canlı gör
Canim bizimle paylaşırsan örnekleri iyi olurbende çünkü bir kaç şey duydum burda üye olan kendi çevremden arkadaslarım söyledi bazı doktorun yanında çalışan bayanlar gibi ameliyat olmuş süsü verip doktor ismi veriyorlar bende bundan korkuyorum o yüzden bu karingerme işlemi Icin ne bulursam yorum yapıyorum karar verdigim doktorun ismini yazıyorum ki kötü sonuc almış arkadaslar olabilir ve bana ulaşırlar diye ümit ediyorum ama şimdiye kadar kötü yorum okumadım İzmir'deki doktor Icin
Evet canım duydukların dogru ve üzücü şeyler yazık bizleri sömürmekten başka birşey degil.Nasıl ve kime güvenecegiz allah yardımcımız olsun ben istanbulda araştırma yaptım canım izmiri bilmiyorum ama cok iyi araştır
Sagol Can'ım anladım o zaman ameliyat olan arkadaslar resim koyun kimse resim koymamış resim olursa daha inandırıcı olur diye düşünüyorum öyle degilmi ??
Selam, bence arkadaşını gör öyle karar ver. bu işte doktor cok önemli yazılan yorumlar bazen gercekleri yansıtmaya biliyor bunun birkac örnegini yaşadım o yüzden arkadaşını tavsiyesini dikkate al ve mümkünse canlı gör
Sagol Can'ım anladım o zaman ameliyat olan arkadaslar resim koyun kimse resim koymamış resim olursa daha inandırıcı olur diye düşünüyorum öyle degilmi ??
üzücü bır yorum yapmıssın arkadasım, kımse kımseyı ınandırmak zorunda degıl onun ıcın burda paylasım yapmıyoruz yaşadıklarımızı paylasıp rahatlıyor bır bırımıze cesaret verıyyoruz ve kımse ozel resımlerını paylasmak zorun da degıldır bu sadece doktorunuzda olur
paylasan arkadaslarıma saygım sonsuz fakat bana ters ,yaşanılan şeylerın bıle paylasılması guzel ve ınanmak ınanmamak sana kalmıs,ınsanlar burda neden yalan soylesın ve soyleyenler zaten anlasılıyor bunu muhakak anlarsın..
ben daha önce yazdım yıne yazayım,ben havuzda duşta gördüm,kadın benı görünce git amlıyet ol bu ne halın dedi,bikiniyi indirdi,dehşet bir iz korktum,amaaaaaaaaaa bu yıl 2002 de gördüm ve 10 yıl olmuş,yanı 1992 olan bir kadın,spor salonunda gördüm,1 hafta önce ameliyat omş,dimdikti,çok ısrar edince açtı baktım,kötüydü,yanı dahası izi değilde,sankı hiçbirşy yapılmmış gibi koca göbeği vardı,anlamadım,50 yaşında bı bayandı,birde bu siteden bayan bana özel mailme yolldı,izi hariç,çok süperdi,manken karnı gibiydi,fakat o bayanın kılo sorunu yoktu,çok ince idi,doğumdan sonra yırtılma olmuş çok fazla ve genıtale doğru ınmış sarkma,onu alınca hatun ıncecık olmuştu,evt kımseden göndermesını beklememek gerak,o bayanı çok takdır ettim ben,5.gün/10 gün,ilk halı hep çekmıştı,aslında bu kadar düşüneceğimize olsak yolu yarılamış,keşke bende tuğrul beyden başkasına yaptırmaya ıkna edebilsem kendımı,ama olmuyor,ve tuğrul beyde bir araba parası ıstıyor,göğüs dikleştirmeyle birlikte :)
şeker karnımı mıdemı alsalar,dümdüzüm,38 gıyıyorum,yanı ama çok yayvan sarkmış bır karın,ama genetik bizimki,yanı göbek deliği yukarda olanlar var,kılo alınca dimdik olur göbekleri,hamıle gibi,benımkı öel değil,ben çok kılo verdim,göğüsde karında gitti
Canim ben sadece duyumlarimi paylaşdım olabiliyor diye bu de
mek değil ki her yazan yalan seyler yaziyo resim Icin düşüncelerim farklı burası sadece bayanların kulandigi bir forum ben olsaydım resim koyardim oluncada koyucam ben yurtdışında kaldığım Icin benim çok zamanım olmucak beni
Şimdiden ameliyat randevusu almam gerekecek o yüzden demiştim resim benim Icin iyi olucakti daha da rahatlicam ama Cemil beylen görüşüp bir resim isticem
minik kuzu o kadınkını ben gördüğüm de 10 yıl önce olmuş dedimya,yanı 1992 teknolojisi ile olmuş,fakat parmağım kalınlığınde ciğer gibi renkte izdi,yanı izi kötü idi,ama tamamen teknolojı ile ilgili bence,diğer kadında bant yoktu,rica ettim oda açtı,fakat çok yağlı bir görüntü vardı.çok şişti,yanı kötüydü,fakat o izi kalın olan kaıdnın her yeri havuzda olduğumuz için söylüyorum,iri etli butlu idi,ğöğüs ve genıtal arası dümdüzdü,hatta demiştimki içimden,yaa bu mılletın karnı mıdesi nasıl böle oluyor falan,:))sonra duşta bu olay gelişti,kadınının bana bir çıkışı vardı,ayy bu ne halın,gezme öle git devlet hastanesine yaptır,ben öle yaptım demişti :)spor salonunda gördüğüm kadında çok yavaş yürüyordu koşubandında,bende neden yavaş yürüyosunuz dedim,o zaman söledi,yalvardım göstermek istemedı,korkarsın dedi,benım kendı öz teyze kızı mını karın germe yaptı,konuşmuyoz,göremedım,ama annem ve ablam dıyorkı dümdüz oldu,sonra hatta 80 kılo oldu,geri zayıfladı,ama hala dümdüzmüş karnı,nebil beyden resim istedim yolladı,sizde deneyin
kızlar ben çok resim inceledım,yabancı,yerli,ama şu bir gerçekki,herkeste aynı sonuş olmaz,hepimiz farklıyız,derimiz,kılomuz,yapımız,valla param dneke gelse bugun yatıcam yanı :)burda yollayan arkadaşın rumuzunu hatırlamıyorum,birde dikiş yana arkaya doğru uzuyorya benı çok üzüyor,ama doktor bana senınkı uzamıcak dedi,başka doktor arakaya gecicek dedi,ahhh keşke birde göğüs olayı ollmasa idi hemen kurutlurdum karnımdan
Sadece üzüldüm yani ben inan burda yazarak kendı yaşadıklarımı dusununce yaşadıklarımı paylasarak korkularınızı azaltmak istiyorum ben 10 yıldır olmak ıstıyordum fakat korkuyordum...Ve şu an karnımdan cok menunum bant var hala resım cekmek koymak kolay fakat herkes goruyor, kotu, istemem herkes vucudumun detaylarını gorsun ama gorsenız sızde ıyıkı yaptırmıssın dersınız..özel mesaj olarak atabılsem yollardım fakat burda oyle bır durum varmı bılemıyorum..cuma gunu bantlarımı alacak sanırım gerek duyarsa krem verecek gerkmesse vermıcek ama ben su an gerek duycanı sanmıyorum hoş bende tam gormedım ızlerımı cunku gıdıyorum bant takılıyor cıplak ızlerımı goremedım o yuzden ama rahatsız etmıyor benı iç çamaşırımın altında kalıyor ve cok abartılı bır iz degıl, bakalım cuma gunu ordayımm dokttor ne dıcek..
benimde belim cok kalin insallah incelirDedigım gıbı ben izlerden cok urkuyordum ınternettekı resımlere bakınca ürktüm cok çirkin geldı bana, ve doktorumun soyledıklerı gosterdıgı resımler benı tatmın etmedı ve lutfen bır hastanızı gosterın dedım, cok şanslıymısım bir hastası yenı olmus ve bana dedıkı
şu gun gel o hastam pansumana gelecek izin verırse eger gosterebılırım... Ve gıttıgımde hastasına rica etti ve oda kabulettı 4. gunuydu bayanın pansumana gelmıstı 55 yasında bır bayandı ve o kadar pozitiftiki mutluydu, şaşırdım karnına baktım fakat onun izleri yukarda göbek delıgının 3 parmak altındaydı ve uzunduüzüldüm ben böyle istemem dedım, doktorumda bana bayan yuksek bel giyiyormus ve karnı cok sarkık oldugu ıcın gereılmesı gereken bölüm daha cok dedı sizin oyle olmaz dedı kılonuz da yok kişiden kişiye degısır dedı .. fakat izler 4. gün olmasına ragmen korkutucu degıldı dümdüz ınce kırmızı bir çizgiydi.. benım izlerim cok farklı
ovaal şekil vermiş doktorum tam iç çamaşırım hizasında düşük bel iç çamaşırı gıyyorum ben ipli ona gore cizdi yaptı...en muhım olan göbek delıgı odaa cok hoş duruyor ve bır detay daha yazayım dümdüz göbek üstünle aynı hiza olmamasına dıkkat edın bel estetıgı dıye bır şey var kızlar hafif bir göbek şeklinin kalması lazım kadın oldugunuz belli olmalı bu yeni trend estetik durmalı bu benım karnımda şu aan var buna sevındım en cok yuvarlak hatları korumak lazımmış...göbek delıgınızde hafif içe gömük olmalı buda bir başka detay bunu yapmak zormuş doktorum izlerden cok delige bakın dedi görünen bölge o..Gördügüm hastanın yaşı olmasına ragmen beli incelmiş sarkık göbegı gıtmiş ve cok mutluydu cok buyuk bır degısım...