Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bazı planlarım var tutarsa olcam nısanda ınş,bu arada fuat yüksele gidicem,bakaım ne dicek,tuğrul beye para yetmıcek görünen o,yanı biriktırene kadar ömür gitcek :)
kızlar bazı planlarım var tutarsa olcam nısanda ınş,bu arada fuat yüksele gidicem,bakaım ne dicek,tuğrul beye para yetmıcek görünen o,yanı biriktırene kadar ömür gitcek :)
benimde belim cok kalin insallah incelir
Sadece üzüldüm yani ben inan burda yazarak kendı yaşadıklarımı dusununce yaşadıklarımı paylasarak korkularınızı azaltmak istiyorum ben 10 yıldır olmak ıstıyordum fakat korkuyordum...Ve şu an karnımdan cok menunum bant var hala resım cekmek koymak kolay fakat herkes goruyor, o kotu, istemem herkes vucudumun detaylarını gorsun ama gorsenız sızde ıyıkı yaptırmıssın dersınız..özel mesaj olarak atabılsem yollardım fakat burda oyle bır durum varmı bılemıyorum..cuma gunu bantlarımı alacak sanırım gerek duyarsa krem verecek gerkmesse vermıcek ama ben su an gerek duycanı sanmıyorum hoş bende tam gormedım ızlerımı cunku gıdıyorum bant takılıyor cıplak ızlerımı goremedım o yuzden ama rahatsız etmıyor benı iç çamaşırımın altında kalıyor ve cok abartılı bır iz degıl, bakalım cuma gunu ordayımm dokttor ne dıcek..
Ne planların var:))) Selahattin Yaman,Fuat Yüksel bir tane daha eklersem sırayla görüşmeye gidicem.Topikte ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla birleşip toplu indirim yaptıralım nasıl olur:)))
Bu arada tuğrul bey hangi hastanede?
canım ben meme ameliyatı oldum karın germeyi nisanda düşünüyorum sanal alemde insanlar foto koymuyorlar haklı olarak.Ben meme kücültme forumunda yazıyorum sürecimi, oradan birkac kişi buluştuk canlı görüştük
Jalesec bu da iyi fikir, ya siz nereden katılıyorsunuz forumumuza
Tugrul bey dogru bir karar bence taksit yaptır yada iyi pazarlık yap,baştan beri kafana yatan o doktor diye hatırlıyorum
evet aslında öle,dren yok onda,adam dren koymuyor,uğraşmalzarki sıkar diyor,drensız yapsınlarda göreyım diyor,çok iddalı,ama 15000 şeker,eğer sana indirim yaparsam diğerlerıne haksızlık olur dedi.aslında 18000 dedi,ikisi bir arada olunca narkoz hastane indirim yaptı.şeker geçen yıl nısanda demişti,şimdi kaç oldu bılmıyorum :)
evet aslında öle,dren yok onda,adam dren koymuyor,uğraşmalzarki sıkar diyor,drensız yapsınlarda göreyım diyor,çok iddalı,ama 15000 şeker,eğer sana indirim yaparsam diğerlerıne haksızlık olur dedi.aslında 18000 dedi,ikisi bir arada olunca narkoz hastane indirim yaptı.şeker geçen yıl nısanda demişti,şimdi kaç oldu bılmıyorum :)
Ben Toprakcım,siz İstanbul da mısınız
Evet canım duydukların dogru ve üzücü şeyler yazık bizleri sömürmekten başka birşey degil.Nasıl ve kime güvenecegiz allah yardımcımız olsun ben istanbulda araştırma yaptım canım izmiri bilmiyorum ama cok iyi araştır
canım ben ameliyat icin seni bekliyorum.
çok istediğim bişey çok da ihtiyacım var böyle bir şeye ama çokda korkuyorum genel anestezi ,ağrı,bunlar gözümü korkuttu offf 2 çocuktan sonra ki ikiside sezeryanla oldu kilolarımı vermeye başladıktan sonra karnım sönmüş balon gibi oldu ama bu ameliyatıda yaptıracak cesaret yok bende offfffffffffffff , egzersizin faydası olurmuki yaren bide bunu anlatsan .............
Benimde tam tersi gergin duruyor karın.Sarkma pek yok,sönmüş balon gibi de değil.Son 3 ayda aldığım kilo sanki karnımda toplandı.Bir şey yesem hemen 4-5 aylık hamile gibi oluyorum.Ameliyat konusunda kesin kararlıydım.Çocuklara söyledim dün kabul etmediler.Kesinlikle olmaz,aklından çıkar internet,evde durmak sana yaramadı.Senin gibi kaç kadın böyle güzel bi çevrene bak.Kilonda vucudunda güzel.Durduk yere keyfi ameliyat mı olunurmuş.Ya bir şey olaymış.Annesiz bırakmaya gönlüm nasıl razıymış.Duygu sömürüsü sonrası.Bakalım zaman ne gösterecek.Bir günlükmüş ameliyat gizliden gidip oluvermek geçiyor içimden.
Selam arkadaşlar.Bu forumu sevgili Jelesec'ten duydum.Ben de göğüs küçültme forumundaydım.Benim şubat sonu ya da mart başı gibi kombine ameliyatım var.Doktor konusunda eminim ama ameliyat sonrası süreçte neler yaşayabileceğimle ilgili sizlerden fikir almak istiyorum.Bu ameliyatı olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.Göğüs küçültme ve karın germe ameliyatından sonra ne zaman dik yürümeye başladınız ? Çok ağrınız oldu mu ? İşe ne zaman dönebildiniz? Şimdiden teşekkürler.Sevgiler..