- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
Görümcem de ilk 6 gün zorlandı günden güne güzeldi İnşallah sizin de öyle olacak şu an sonuçtan gayet memnunValla nasılım,ne yalan söyleyeyim, şuan pişmanlıkla,iyiki arasında gidip geliyorum,karnımın dumduz oluşunu gotunce diyorum ki bak yillarca spor yapsan ulasamayacagin bir karnın oldu,sonra ahrilar acilar gece uyuyamamalar,tuvalete dahi gidecek halin olmayisi, dikiş yerlerinin bir uctan bir uca korkunc derece belirgin oluşu, gobek deliği deki o dikisler ,pubis bolgesinde ki 3 katı şişlik,diren deliklerinin hala kapanmamis ve sivi geliyor olmasi,her öksürük geldiginde, yada hapşırmak istediginizdeki o küçük ölüp geri gelme hissi,dahada sayardim ama psikolojinizi bozmak istemiyorum,bu sebeple ciddi anlamda bu saydiklarima hazırsanız girin ve olun,ama artilarini ve eksilerini iyi hesap yapin derim, ha bundan bor kaç ay sonrada bu şekilde dusunurmuyum bilmiyorum ama şuan ki düşüncelerim bunlar;gerek varmiydi!!! Bilmem anlata biliyor muyum? Rabbim kolaylik versin bir yola çıkmışsıniz , dilediğiniz gibi oldun herşey ❤
İnşallah bende iyi hissettigimde,buraya bunları yazarım buraya...Görümcem de ilk 6 gün zorlandı günden güne güzeldi İnşallah sizin de öyle olacak şu an sonuçtan gayet memnun
Ah... ah... size olmayın derdim o zaman da, siz polllyancilik oynayıp , sizi rahatlatmaya çalışanlarla rahat hissediyordunuz kendinizi. Eger berbat bir karin yoksa ,kaydedilen kilo 40-50 değilse... inanın değmez bu ameliyata da cekilen acıya da...kisiden kişiye değişmiyor işte... zor bir ameliyat... ve sizi de bu kadar olmasa daha zod günler bekliyorValla nasılım,ne yalan söyleyeyim, şuan pişmanlıkla,iyiki arasında gidip geliyorum,karnımın dumduz oluşunu gotunce diyorum ki bak yillarca spor yapsan ulasamayacagin bir karnın oldu,sonra ahrilar acilar gece uyuyamamalar,tuvalete dahi gidecek halin olmayisi, dikiş yerlerinin bir uctan bir uca korkunc derece belirgin oluşu, gobek deliği deki o dikisler ,pubis bolgesinde ki 3 katı şişlik,diren deliklerinin hala kapanmamis ve sivi geliyor olmasi,her öksürük geldiginde, yada hapşırmak istediginizdeki o küçük ölüp geri gelme hissi,dahada sayardim ama psikolojinizi bozmak istemiyorum,bu sebeple ciddi anlamda bu saydiklarima hazırsanız girin ve olun,ama artilarini ve eksilerini iyi hesap yapin derim, ha bundan bor kaç ay sonrada bu şekilde dusunurmuyum bilmiyorum ama şuan ki düşüncelerim bunlar;gerek varmiydi!!! Bilmem anlata biliyor muyum? Rabbim kolaylik versin bir yola çıkmışsıniz , dilediğiniz gibi oldun herşey ❤
inanın görümcem çok rahat incecik oldu çok memnun iki buçuk ay geçti üzerinden �yi ki olmuşum diyor biz de dua edelim ki iyi ki olmuşum diyelimArkadaşlar bukadar kötü şeyler yazmasak buraya en azından gün sayanlar için daha motive edici şeyler söylenebilir değil mi ? Herşeyi bilerek giriyoruz zaten ama bukadar ürkütmenin anlamı yok bence 4 gün sonra ameliyatım var lütfen biraz empati yapalım.
İnsallah sizde hayirlisiyla olup cikarsiniz biran once rabbim sifa versin cok kolay gecer insallahArkadaşlar bukadar kötü şeyler yazmasak buraya en azından gün sayanlar için daha motive edici şeyler söylenebilir değil mi ? Herşeyi bilerek giriyoruz zaten ama bukadar ürkütmenin anlamı yok bence 4 gün sonra ameliyatım var lütfen biraz empati yapalım.
Allah yardimciniz olsun... beyza ole önce muhabbetimiz vardı diye söyledim..umarım bizim zerremiz kadar zorlanmayin. Ama destek almadan asla girmeyin derimArkadaşlar bukadar kötü şeyler yazmasak buraya en azından gün sayanlar için daha motive edici şeyler söylenebilir değil mi ? Herşeyi bilerek giriyoruz zaten ama bukadar ürkütmenin anlamı yok bence 4 gün sonra ameliyatım var lütfen biraz empati yapalım.
Ben de böyle ameliyata gerek varmıydı diye yazdığımda arkadaşları korkutmayalım diye tepkiler aldım . Ama insanların iyileşmemin uzun olduğunu bilmesi lazım . Mesele ağrı çekmek değil arkadaşlar artık ağrı çekme falan yok.Arabanın kapısını açamıyorsun,yemin ederim asansörün düğmesine basarken korkuyordum .Tüm vücut dengeniz sarsılıyor.Süreç uzun olunca da psikolojiniz zorlanıyor.Benim 5. hafta hamdolsun gayet iyiyim .İlk 4 hafta çok kızdım kendime ne gerek vardı diye.Şimdi oldu bitti neyse ki diyorum .Normale dönmeye başladım ama hala dikişlere bakmak istemiyorum .Umarım ilerleyen zamanda iyi ki olmuşum derim. Herşey geçiyor ve unutuluyor.Ama kendinizi basit bir ameliyat gibi kamdırmayın. Sabırla geçecek bir sürece Hazırlıklı olun ,psikolojinizi ona göre ayarlamaya çalışın.Güzel arkadaşım,tamam motivasyon şart,guzel niyet,guzel temmenilerde lazım, fakat şöyle de bir gerçek var ki söylemezsem vebal altinda kalırım,zira ben burda tüm basite indirgenmiş yorumlardan ötürü kızgınım,bilseydim bu kadar zor oldugunu inanin olmazdım bu kadar açık ve net!! Sizin ağrı acı esiginiz yüksektir,katlanabilirsiniz amenna ne kadar mutlu olurum,ne kadar sevinirim sizin adiniza, ki benim gibi ağır gecirip,bunalmadiniz diye... benim birde içimde sıvı birikti, bugün kontrolüm vardı cumartesi ye kadar takip edilecem,bugun tam 9 gündür Ankara'dayim öğretmen evinde Sürünüyorum, birde benim psikolojimi düşünün,oldu bitti diye bir şey yok,surec agir, ameliyat zor, bunu bilerek,her şeyi göze alarak girin diyorum, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun simdiden,sevgiler
Beyzacım ben net bir şekilde sürecin kolay olmadığını yazdım .Çünkü dayanıklıyımdır ,ağrı eşiğim de iyileşme hızım da yüksektir.Hiç nazlı birisi olamadım,Gözümde büyütmem ve çok cesurumdur.Bir karar verdim mi de illa ki yaparım.Ben kafama takmıştım bu operasyonu.Eğer olmasaydım ömür boyu neden yaptırmadım diyecektim.Biliyorsun iki kere sıvı birikti ve boşalttılar.Sonra hiç kıpırdamdan 1 hafta yattım.Düzelmeye başladı.Güzel arkadaşım,tamam motivasyon şart,guzel niyet,guzel temmenilerde lazım, fakat şöyle de bir gerçek var ki söylemezsem vebal altinda kalırım,zira ben burda tüm basite indirgenmiş yorumlardan ötürü kızgınım,bilseydim bu kadar zor oldugunu inanin olmazdım bu kadar açık ve net!! Sizin ağrı acı esiginiz yüksektir,katlanabilirsiniz amenna ne kadar mutlu olurum,ne kadar sevinirim sizin adiniza, ki benim gibi ağır gecirip,bunalmadiniz diye... benim birde içimde sıvı birikti, bugün kontrolüm vardı cumartesi ye kadar takip edilecem,bugun tam 9 gündür Ankara'dayim öğretmen evinde Sürünüyorum, birde benim psikolojimi düşünün,oldu bitti diye bir şey yok,surec agir, ameliyat zor, bunu bilerek,her şeyi göze alarak girin diyorum, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun simdiden,sevgiler
Çok teşekkür ederim,tavsilerinize muhakkak dikkate alicamBeyzacım ben net bir şekilde sürecin kolay olmadığını yazdım .Çünkü dayanıklıyımdır ,ağrı eşiğim de iyileşme hızım da yüksektir.Hiç nazlı birisi olamadım,Gözümde büyütmem ve çok cesurumdur.Bir karar verdim mi de illa ki yaparım.Ben kafama takmıştım bu operasyonu.Eğer olmasaydım ömür boyu neden yaptırmadım diyecektim.Biliyorsun iki kere sıvı birikti ve boşalttılar.Sonra hiç kıpırdamdan 1 hafta yattım.Düzelmeye başladı.
Bir de sana tavsiyem normal korsenin üzerine sıkı bir korse daha giy (Sadece bel kısmını saran bir korse )Ve sıvı biriken yerlere korse altına baskı yapması için ped veya havlu gibi bir şey koy ki baskı yapsın biraz.
Sıvı almayı enjektör ile yapıyorlar ve genellikle hissiz olan bölgede biriktiği için hiç bir şey hissetmiyorsun canım .Çok teşekkür ederim,tavsilerinize muhakkak dikkate alicambu arada bu sıvı boşaltma kısmı çok ağrılı yada acılı mi? Artık anlattıklarımdan yola çıkarak ne kadar dayanıksız bir yapım olduğunu az çok anlamissinizdir umarım cumartesi ye kadar antibiyotiginde etkisiyle sividan kurturum da,cekilmek zorunda kalmaz,cumartesi sonrası dusunduruyor beni, birde dr.um iyileşme yavas bir sure daha burada kalmalisiniz derse ben bittim meme konusunda evet dr.um Çok gerçekçi biri birkez daha kendisine hayran oldum,neyse tum gercekligi ile herşeyi size peşin peşin söylüyor umut avcılığına soyunmuyor, iyikilerimden biri de ayni anda meme operasyonu geçirmemiş olmak
Ahh nasıl mutlu oldum,Sıvı almayı enjektör ile yapıyorlar ve genellikle hissiz olan bölgede biriktiği için hiç bir şey hissetmiyorsun canım .
Beyza hanım ne zaman çıkıyorsunuz yolculuk ne zaman eğer mümkün olursa öğretmenevi bana yakın nöbetten çıktığım zaman gelip görmek isterim sizi ben de aile bakanlığı'nda çalışıyorumGüzel arkadaşım,tamam motivasyon şart,guzel niyet,guzel temmenilerde lazım, fakat şöyle de bir gerçek var ki söylemezsem vebal altinda kalırım,zira ben burda tüm basite indirgenmiş yorumlardan ötürü kızgınım,bilseydim bu kadar zor oldugunu inanin olmazdım bu kadar açık ve net!! Sizin ağrı acı esiginiz yüksektir,katlanabilirsiniz amenna ne kadar mutlu olurum,ne kadar sevinirim sizin adiniza, ki benim gibi ağır gecirip,bunalmadiniz diye... benim birde içimde sıvı birikti, bugün kontrolüm vardı cumartesi ye kadar takip edilecem,bugun tam 9 gündür Ankara'dayim öğretmen evinde Sürünüyorum, birde benim psikolojimi düşünün,oldu bitti diye bir şey yok,surec agir, ameliyat zor, bunu bilerek,her şeyi göze alarak girin diyorum, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun simdiden,sevgiler
Yarin karnimin icinde ki sıvı alinacak ve dikişlerim, yarın öğleden sonra esim gelicek Çanakkale den şayet musait olursaniz gelin buyrun saat 13,15:00 arasi hala Ankara'da olucam isterseniz özelden numaranızı birakin iletisimde olalim,hatta musaitseniz yarin next level e klinigede gelebilirsiniz 12:30 ,keske daha erken gormus olsaydim mesajinizi...Beyza hanım ne zaman çıkıyorsunuz yolculuk ne zaman eğer mümkün olursa öğretmenevi bana yakın nöbetten çıktığım zaman gelip görmek isterim sizi ben de aile bakanlığı'nda çalışıyorum
Merhabalar size bir kac sorum olacakti! Sizdeki bu sıvı cekme olayı ne kadar sure devam etti,yada şöyle sorayim ne kadar zaman sonra arrik bu sivi olayinda kurtuldunuz? Ve bu sıvı birikmesi olayının olasi bir yan etksi zarari,yad asu konuda dikkatli olun diyebileceginiz bir oneriniz varmi? Çünkü bugün bende şu koca enjektirlerle 4 enjektör sivi alindi ve hala icerde var,hatta ben elimde dokndugumda bile likir likir hareket ediyor icerdeSıvı almayı enjektör ile yapıyorlar ve genellikle hissiz olan bölgede biriktiği için hiç bir şey hissetmiyorsun canım .
Beyza hanım size liposuction yapıldı sanıyorum ondan dolayı sıvı akışı oluyordur çok bilgili değilim bu konuda ancak benim görümcem de sıvı akışı sadece 10 gün oldu ondan sonra olmadıMerhabalar size bir kac sorum olacakti! Sizdeki bu sıvı cekme olayı ne kadar sure devam etti,yada şöyle sorayim ne kadar zaman sonra arrik bu sivi olayinda kurtuldunuz? Ve bu sıvı birikmesi olayının olasi bir yan etksi zarari,yad asu konuda dikkatli olun diyebileceginiz bir oneriniz varmi? Çünkü bugün bende şu koca enjektirlerle 4 enjektör sivi alindi ve hala icerde var,hatta ben elimde dokndugumda bile likir likir hareket ediyor icerde
Evet lipo yapildi,lakin benim direnlerim erken cekildi, çünkü hala direnlerim dolu dolu sivi geliyordu,belliydi boyle olacagiBeyza hanım size liposuction yapıldı sanıyorum ondan dolayı sıvı akışı oluyordur çok bilgili değilim bu konuda ancak benim görümcem de sıvı akışı sadece 10 gün oldu ondan sonra olmadı
Ablamın direnenleri 3. Günü Ankara'ya doğru gelirken çekildi rahat olun biraz yürüyüşü fazla yapın hareket çok önemli bu ameliyatta bugün de ablama gittim özellikle sordum ince ince ayrıntılarına kadar sürekli sizlere soruyorum rahatsız etmek de istemiyorum buradan ameliyat aşamalarını o da rahat ol dedi maşallah gayet iyi 86 kilo ile girdiği ameliyattan şu anda 74 kiloya gördü çok şükürEvet lipo yapildi,lakin benim direnlerim erken cekildi, çünkü hala direnlerim dolu dolu sivi geliyordu,belliydi boyle olacagişimdi kara kara ya içerde o kadar sivi varken doger dokularimda hasar olustuysa korkusu yasiyorum pazartesi Çanakkale de bir genel cerraha gorunucem artik,bekle bekle nereye kadar
Maşallah onun adina sevindimAblamın direnenleri 3. Günü Ankara'ya doğru gelirken çekildi rahat olun biraz yürüyüşü fazla yapın hareket çok önemli bu ameliyatta bugün de ablama gittim özellikle sordum ince ince ayrıntılarına kadar sürekli sizlere soruyorum rahatsız etmek de istemiyorum buradan ameliyat aşamalarını o da rahat ol dedi maşallah gayet iyi 86 kilo ile girdiği ameliyattan şu anda 74 kiloya gördü çok şükür