Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Atlet alin yanınıza korseyi atletin üzerine taksinlar yoksa etiniz tahriş oluyor çok gergin takiyorlar korseyi,benim öyle oldu😔 bu arada ablaniz sonraki kontrollerini nasil halletti, çünkü dr. Bana cumaya kadar burda olmalisin seni gormeliyim hatta sonrasi icin bile şu gün gidersin diyemem dedi 😳
Ah yazmissiniz cevabi, gormeden ben de yazdim arkadasa 🙂

Sevgili Beyza, onun renk kriteri var, rengi acilmissa atilmasi gereken doku atiklari atilmis bitmistir, acik renkli gelen sivi, (sanirim seröz deniyordu) bunu haber verir... kalan siviyi odem olarak atiyor olmali vucut ya da absorbe ediyor bir sekilde... hicbir zaman hekim alma konusunda erken davranmaz, o kritere gore hareket eder, endise etmeyin 🤗🥰
Ah ne güzel rahatlattiniz beni yine her zamanki gibi,fakat dr.um da biran tereddüt ettiği icin cikarip cikarmama konusunda ikilem yaşadı,sonrasinda cikarma karari aldi,eger bir birikme soz konusu olursa direnaj yapariz dedi sanirim dogru telaffuz ettim.iste bu ikilem halinden sonra aklimda soeu isaretleri olustu birde ben 4 gundur tuvalete çıkamadım, dr.a soyleyeceklerini soylediler hemşire hanımlar bekliyorum hala 12:30 cikisim yapilacak😒

Ablaniz adına sevindim, umarım benim surecimde aksilikler yasanmaz zira Çanakkale den Ankara'ya surekli gelebilmem soz konusu dahi değil 😔
İste bu yuzden İstanbul secim acisindan daha mantikliydi, astari yuzunden pahaliya gelecek gibi Sevgili Beyza... onceden doktorunuz belirli olmamis olsaydi doktorumu onerirdim size, nasip...

Ah ne güzel rahatlattiniz beni yine her zamanki gibi,fakat dr.um da biran tereddüt ettiği icin cikarip cikarmama konusunda ikilem yaşadı,sonrasinda cikarma karari aldi,eger bir birikme soz konusu olursa direnaj yapariz dedi sanirim dogru telaffuz ettim.iste bu ikilem halinden sonra aklimda soeu isaretleri olustu birde ben 4 gundur tuvalete çıkamadım, dr.a soyleyeceklerini soylediler hemşire hanımlar bekliyorum hala 12:30 cikisim yapilacak😒
Drenler zaten vakumludur cogunlukla gorevini yapmistir, bazen tikaniklik yapar hemsire duzenli kontrol eder akis var mi diye... doktorun ikilemi bana gore yine seröz acisindandir, seroma tarzi sivi birikmesi olmasin diyedir ama onun da enjektorle cekilmesi (biraz zahmetli de olsa hasta acisindan) sozkonusu... endise edip olumsuzu cagirmayalim, hicbir sey olmayacak insaallah. Drenaj evet... ben de 5 gun tuvalete cikamadim. Taze portakal suyu tuketin, ogretmen evinde mutfaga siparis verebilirsiniz, faydasi oluyor ve âcilen ananas yemeye baslayin hem odem icin hem barsak hareketlenmesi icin. Eger tuketebilirseniz bir yemek kasigi zeytinyag icin, ya da ekmeginizi banip tuketin. Cozum olmazsa doktorum "Duphalac" vermisti bir olcek gunde bir kez icin yumusatacaktir. Doktorunuza danisin onceden ilac konusunda. Sevgiler. 🥰🤗

Himm o zaman benden pek yag alinmadi çünkü hic agri hissetmiyorum maşallah deyim nazar degmesin🤗 bu arada dedigim gibi tek sorunum,egik yürümekten oluşan sirt agrilarim
Bana liposuction yapildi ama sonrasinda agrim da olmadi, cunku aldigimiz agri kesiciler cok guclu ve karin icine lokal anestezi uygulayip kapatiyorlar onun etkisiyle de agri minimuma dusuyor.

Sevgili Beyza;
sanirim artik daha iyisiniz 🤗 ben de buradaki uyelik tumden silinip siliniyor mu yoksa donduruluyor mu bir ogrenip gideyim artik... sizin sahsinizda belirteyim diger arkadaslarimiza da; tanisip, konusup hallestigimiz su gunler icerisinde bilgi alisverisi yaptik, incinen kirilan olduysa hakkını helal etsin, benden yana helaldir 😊 abbas yolcu yani 🙂 diger op olacak arkadaslara da simdiden gecmis olsun, sifa diliyorum hepinize 🙏😇🌺

(Uyelik kapatma hakkinda bilgisi olan varsa, yardimci olursa sevinirim.)

Sevgili Beyza;
sanirim artik daha iyisiniz 🤗 ben de buradaki uyelik tumden silinip siliniyor mu yoksa donduruluyor mu bir ogrenip gideyim artik... sizin sahsinizda belirteyim diger arkadaslarimiza da; tanisip, konusup hallestigimiz su gunler icerisinde bilgi alisverisi yaptik, incinen kirilan olduysa hakkını helal etsin, benden yana helaldir 😊 abbas yolcu yani 🙂 diger op olacak arkadaslara da simdiden gecmis olsun, sifa diliyorum hepinize 🙏😇🌺

ne güzel sohbete katılıyorsunuz güzel bilgiler alıyorduk sizden neden üyeliğinizi kapatıyorsunuz arada bir de olsa güzel bilgilerinizden faydalanmak sevgilim mona

Sevgili Beyza;

Keşke bir sure dahakalsaydiniz😩 en azından artik iyiyim herşey yolunda diyecegim gune kadar, çünkü sizin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden ben arkadaşlarım fazlasiyla istifade ediyorduk😔 varlığınızı arayacak gözlerim 😔 saglikla kalin Allah a emanet olun,❤️🙋😭

Sevgili Beyza;

Siz de hakkınızı helal edin... nasıl kapanır bilgim yok...ama benim acıktı yıllarca yazmadım birşey olmadi

Keşke bir sure dahakalsaydiniz😩 en azından artik iyiyim herşey yolunda diyecegim gune kadar, çünkü sizin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden ben arkadaşlarım fazlasiyla istifade ediyorduk😔 varlığınızı arayacak gözlerim 😔 saglikla kalin Allah a emanet olun,❤️🙋😭
Sevgili Beyza;
Iyi oldugunuzu dusunuyorum ve artik sonradan op olacak arkadaslara yol gosterecek kadar duruma vakifsiniz, size bayragi devredip gidiyorum icim rahat bu konuda, bir de cikisi bulabilsem 😄😂
Cok tesekkur ederim guzel cumleleriniz icin, siz de Allah'a emanet olun cumleten ❤🥰🤗
Henuz cikisi bulamadim, arastirmalarim suruyor sanirim zaman alacak gibi 🤔🙂

ne güzel sohbete katılıyorsunuz güzel bilgiler alıyorduk sizden neden üyeliğinizi kapatıyorsunuz arada bir de olsa güzel bilgilerinizden faydalanmak sevgilim mona
Sevgili Fatmakara;
Biraz ihmal ettigim islerim var, burada da pozisyonum fazla danisman gibi oldu, dagarcigimdakini paylasmayi seven bir yapim var ama dogrulugundan emin olmadan paylasim yapmamaya ozen gosteririm genelde... kimi rahatsiz olur durumdan, kimi memnun bunun dengesini kuramamaktan korkarım dogrusu, bilirkisi degilim neticede... benim isim motivasyon yuklemek, ne kadar yaptim tartisilir, her baslangicin bir sonu olduguna inanirim, o vakit geldi. Siz de bayragi arkadaslarinizdan devralip sadece basinizdan gecenleri süreç olarak paylassaniz bile ufkunu acarsiniz yeni op olmaya aday olanlarin ama urkutmeden elbette... sevgiler. 🤗🥰

Sevgili Fatmakara;
Biraz ihmal ettigim islerim var, burada da pozisyonum fazla danisman gibi oldu, dagarcigimdakini paylasmayi seven bir yapim var ama dogrulugundan emin olmadan paylasim yapmamaya ozen gosteririm genelde... kimi rahatsiz olur durumdan, kimi memnun bunun dengesini kuramamaktan korkarım dogrusu, bilirkisi degilim neticede... benim isim motivasyon yuklemek, ne kadar yaptim tartisilir, her baslangicin bir sonu olduguna inanirim, o vakit geldi. Siz de bayragi arkadaslarinizdan devralip sadece basinizdan gecenleri süreç olarak paylassaniz bile ufkunu acarsiniz yeni op olmaya aday olanlarin ama urkutmeden elbette... sevgiler. 🤗🥰
Sevgiler teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ederim darisi, olmak isteyen tüm arkadaşlara...yanliz şunu üstüne basa basa belirteyim, yaninizda mutlaka fanila götürün zira korse etinizi tahriş edip yara yapiyor!!! Benimkisi öyle oldu, birde yürümek başlı başına eziyet,bel ağrısından ölüyorum,ve bu gece son gecem nasıl bu halde tek başıma idare edecegim kara kara onu düşünüyorum,hastanede tamam herşey ile hemşireler ilgileniyor sağolsun, öğretmen evinde cuma ya kadar nasıl başımın caresine bakicam şimdi kara kara onu düşünüyorum 😔
Allah yardımcınız olsun 🙏🏻 Evet atleti ben de altına gitmeyi düşünüyrm tabi benim meme protezi de olcak artık nasıl yaparım bilmiyorum..

Allah yardımcınız olsun 🙏🏻 Evet atleti ben de altına gitmeyi düşünüyrm tabi benim meme protezi de olcak artık nasıl yaparım bilmiyorum..
Valla şu kadarlık süreçte yaptığım en iyi şey iki agir operasyonu Birlikte olmamakmis onu çok daha iyi anladım,zira hiç kolay bir ameliyat değilmiş, verdiğim karardan bir kez daha çok mutlu oldum,size şunu tavsiye edebilirim, şayet bunyeniz güçlü, ağrı eşiğiniz yüksek ve yaninizda size bu süreçte yardımcı olacak birileri varsa iki operasyonu birden olun,lakin ben gibi yanliz ve açı eşiği düşük bünyenizde nasin ise parça parça yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim, şimdiden geçmiş olsun🤲

Beyza hanim nasil oldunuz hastaneden ciktinizmi
Evet çıktım dün,lakin tek başına oldukça zor bir ameliyat, yardımcı olmadan çok zor,bir kez dsha söylüyorum bünyeniz narinse çoklu ameliyat riskine girmeyin, karın germe başlı başına agir bir operasyon zaten😔 şunu açıkça ifade edeyim ki bazen ne gerek vardı bunca aciya bile diyorum😒 inşallah sonucu gorunce bu düşüncelerimden pişmanlık duyarim,birde öğretmen evinde kaldihim için sürekli insan sirkülasyonu var sanırım grip oluyorum, üstüne üstlük, zaten yetetince zordu, birde hapşırık tiksitik bittigimin resmidir 😒😩

Valla şu kadarlık süreçte yaptığım en iyi şey iki agir operasyonu Birlikte olmamakmis onu çok daha iyi anladım,zira hiç kolay bir ameliyat değilmiş, verdiğim karardan bir kez daha çok mutlu oldum,size şunu tavsiye edebilirim, şayet bunyeniz güçlü, ağrı eşiğiniz yüksek ve yaninizda size bu süreçte yardımcı olacak birileri varsa iki operasyonu birden olun,lakin ben gibi yanliz ve açı eşiği düşük bünyenizde nasin ise parça parça yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim, şimdiden geçmiş olsun🤲
Teşekkürler😊 2 sezaryen geçirdim biri zor diğeri kolaydı yani dayanabilir miyim bilmiyorum ama başa gelen çekilir tekrar tekrar anestezi almak istemiyrm açıkcası yanımda annem olcak ve yaşadığım şehir oyüzden çok da endişelenmiyrm umarım doğru karar vermişimdir..

Evet çıktım dün,lakin tek başına oldukça zor bir ameliyat, yardımcı olmadan çok zor,bir kez dsha söylüyorum bünyeniz narinse çoklu ameliyat riskine girmeyin, karın germe başlı başına agir bir operasyon zaten😔 şunu açıkça ifade edeyim ki bazen ne gerek vardı bunca aciya bile diyorum😒 inşallah sonucu gorunce bu düşüncelerimden pişmanlık duyarim,birde öğretmen evinde kaldihim için sürekli insan sirkülasyonu var sanırım grip oluyorum, üstüne üstlük, zaten yetetince zordu, birde hapşırık tiksitik bittigimin resmidir 😒😩
Yardımcı olcak biri olsaydı belki daha kolay bir süreç olurdu farklı bir şehir tercihi de etkiliyor bence aman diyim grip olmayın hemen ilaç fln alın 😞

X