Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba 1 nisanda karin germe ve lipo oldum ameliyat olali 2 ay olmasina ragmen halen kendimi cok sis hissediyorum o zellikle yemek yedikten sonra gobegim sisiyor.ayrica ameliyata 36 beden ve yalnizca dogum gobeginden rahatsiz olan biri olarak girdigim icin sabirim daha muthis bir fark gormek istedim.incecik bir belim yok halen
Acaba daha fazla mi zaman gerekli bilemiyorum
Karin germe olan arkadaslar siz tam net sonucu ne kadar zaman sonra gördünüz
Nerdeyse 4 ay olucak benim. Hala şişip şişip iniyorum. Tam sonuç 1 yılı buluyor sanırım

merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde

canım hacettepe üniversitesi erişkin hastanesinden internetten veya tlf. ile randevu alabilirsin, dr.seçebilirsin ama ücretli.hastane sıhhıye de ulaşımı kolay.salı ve prş.günlerine randevu veriyorlar. öğleden sonra daha rahat oluyor. eğer gidince fiyat konuşursan pazarlık yap.karın germe ve liposucton beraber daha iyi sonuç veriyor. tekrar söylüyorum mutlaka pazarlık yap.... hadi bakalım bu süreç insanın kafasını çok karıştırıyor. ben ankara üniversitesi ile de görüştüm ama hacettepe daha güven verdi.ankara hst. çok eski geldi bana.
Mrb arkadaşım hacettepede hangi ameliyatları geçirdiniz dr kimdi bende karın germe için gidiyorum uzman dr ilgileniyo ama çok oyaliyo siz hangi dr gittiniz aceba nekadar ödediniz bilgi için çok tşk.

Ben bir sene önce ameliyat oldum hanımlar göğüs dikleştirme karın germe uyluk germe tahammül ü zor acılar hala karnım da hissizliği ve ağrısı var Harika bi görüntü ama kısa sürede geçen bir durum degil
Kombine ameliyat zor olmadi mi.bende kilolarımı verdikten sonra olmak istiyorum .ama çok korkuyorum.biraz daha açıklar midiniz

Kombine ameliyat zor olmadi mi.bende kilolarımı verdikten sonra olmak istiyorum .ama çok korkuyorum.biraz daha açıklar midiniz
Kesinlikle olun,bende karın germe oldum,çok zor günler geçirdim fakat şimdi iyiki olmuşum diyorum başa dönsem tekrar olurdum,benimde 6 ay olacak hala ödem var biraz ama sonuç güzel olacaksa herşey çekilir.

Selam EDBEER, canim sorry biraz gec cevap yaziyorum. Herzaman gelemiyorum foruma. Eger gercekten ameliyat olmak istiyorsan sana tavsiye edebilecegim cok süper bir prof.dr var. Ameliyat ücretleride bence uygun. Antalya ve istanbulda klinikleri var. Almanyadan ucakla hangi sehir daha ucuzsa oraya ucarsin. Daha detayli bilgi istersen yazarim sorun diil ok, sorabilirsin. Bende avusturyadanim ayrica, komsuyuz seninle eger almanyadansan :).
Anliyorum seni havuz konusunda, bende öyleydim :). Simdi dogrusu cok rahatim,

Ay bu özel icin 50 mesaj olayi cok gicik oldu yaa. Ulu orta herseyi yazmak zorunda kaliyoruuuuuuz :)
Merhabalar bende Almanya da yaşıyorum ve bu operasyonlar hakkında çok kararsızım doktor tavsiyesi yada her ne tavsiye olursa duymaya razıyım,yardımcı olur musunuz?

Slm kızlar..uzun süredir buraya girmiyordum..ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklarada hayırlı olsun diyorum..geçmişe dönük biraz okudum..iki seneyi bitirmiş ve bu ameliyatı olmuş birisi olarak zor ve sıkıntılı bir süreç olsada kendinize yaptığınız en büyük güzellik diyorum bu ameliyata..sabırlı olmanızı ve iyileşme dönemindede sonrasındada kilonuzu koruyun derim kesinlikle..ödemlerle uzun bir süre berabersiniz:)) bol su ve yürüyüş çok iyi geliyor ödemlere..korsenizide dr.lar üç dört hafta desede uzun süre kullanın..şişmeyi baya engelliyor..izler öyle hemen üç beş ayda geçmiyor..bir sene sonra silikleşmeye başlıyor..kantoron yağı çok iyi geliyor..ben hala sürerim..ilk zamanlar pişmanlık yaşayan arkadaşlar moralinizi bozmayın..inanın sonuçları çok güzel oluyor..Allah kimseye pişmanlık yaşatmasın..herkese sabır ve sağlıklı iyileşmeler diliyorum
Mer
Slm kızlar..uzun süredir buraya girmiyordum..ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklarada hayırlı olsun diyorum..geçmişe dönük biraz okudum..iki seneyi bitirmiş ve bu ameliyatı olmuş birisi olarak zor ve sıkıntılı bir süreç olsada kendinize yaptığınız en büyük güzellik diyorum bu ameliyata..sabırlı olmanızı ve iyileşme dönemindede sonrasındada kilonuzu koruyun derim kesinlikle..ödemlerle uzun bir süre berabersiniz:)) bol su ve yürüyüş çok iyi geliyor ödemlere..korsenizide dr.lar üç dört hafta desede uzun süre kullanın..şişmeyi baya engelliyor..izler öyle hemen üç beş ayda geçmiyor..bir sene sonra silikleşmeye başlıyor..kantoron yağı çok iyi geliyor..ben hala sürerim..ilk zamanlar pişmanlık yaşayan arkadaşlar moralinizi bozmayın..inanın sonuçları çok güzel oluyor..Allah kimseye pişmanlık yaşatmasın..herkese sabır ve sağlıklı iyileşmeler diliyorum
Merhaba buraya yeni katıldım,yağ aldırma işlemi hakkındabilgi alabilir miyim sizden,gerçekten sizin gibi önceden yaptırmış biri ile deneyiminizi paylaşmak isterim.

Hâlâ memnun musunuz?Tekrar kilo aldınız mı peki?bende önümüzdeki aylarda iyi bi doktor bulabilirsem olmak istiyorum,çok ihtiyacım var 🙁
Çok memnunum, kilo aldıgım zamanlar oldu ameliyattan sonra ama karın bölgem etkilenmedi öyle. Lipo da yapılmıştı bana, lipo olan yerler en son yaglanır vücutta zaten 😉

Çok memnunum, kilo aldıgım zamanlar oldu ameliyattan sonra ama karın bölgem etkilenmedi öyle. Lipo da yapılmıştı bana, lipo olan yerler en son yaglanır vücutta zaten 😉
Çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için.Bu yollardan geçmiş biri olarak hem heyecanımı hem stres ve güvensizliğimi anlarsınız eminim.Bu konular hakkında bilgi alabilir miyim sizden?

Arkadaşlar Temmuz’un 2. Haftası benim ameliyatımın üstünden 11 ay geçmiş olacak; karnımda hala hissizliklerim ve sertliklerim var. Karnım alt kısmı hala sert. Ne zaman düzelir bilemiyorum. Ameliyat olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız ??

Merhabalar

Ameliyatımı oldum bugün 6. günüm, yazılanlara göre hafif atlattığımı söyleyebilirim.
Fıtıkla beraber içten dikine kaslarımı diktikleri üst karın ağrısı dışında alt dikişler sezeryandan bi tık ağrılı diyebilirim.
Sadece bir gece öksürükle uyandım karnımdan tüfekle vurulmuş gibi oldum ve saatlerce ağrısı geçmedi.
Hapşurup öksürmemeye çalışıyorum artık Allah göstermesin o acıyı :KK43: :kızgın:
Belki benim üst derim buruşuktu ondan fazla gerginlik hissetmiyorumdur.
ilk gece sağa sola dönebildim, 3. gün yatakta sırtüstü yatıp ayaklarımı gerebildim.

Dünden beride dike yakın yürüyebiliyorum. ev içinde aktifim sürekli yatmıyorum yatar pozisyonda oturuyorum genelde.
İlk banyomu yaptım karnım şişmiş akşam çok ödem oldu tartıda 3kg fazla çıkıyorum. :110: Doktorum korseyi daha çok sıkmamı söyledi yanlarımıda acıtıyor body korseye ne zaman geçebilirim doktora soracağım.
Şimdilik durumlar böyle ameliyat olacaklar korkmasın ben günlerce kalkamayacağımı zonklama şeklinde ağrılarım olacağını düşünmüştüm.

Herkese geçmiş olsun... :KK24:
Çok geçmiş olsun canım bende fıtıkla birlikte olcam genel cerrahta gircek ameliyatimada benim merak ettigim karnım çok yağlıdeğil sarkık değil ama kaslar gevşek olduğu için çok büyük aynı 5 aylık hamile gibiyim şişlikler ne kadar sonra gidiyo sizin karninizin şekli ne durumda ondan yandan bi incelme görünüyomu

X