Bende özel ders ile başlıca karın hareketleri yapabiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende özel ders ile başlıca karın hareketleri yapabiliyor musunuz?
Herkesde farklı bir sonuç çıkarıyor Alinda günde 3 lt su içmeye çalışıyorum sporada başladım haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum yediklerime dikkat etmezsem hemen şişiyorumBenim 7 ay olmak üzere melse . Hatta bugün doktorumun Asistanı ile görüştüm. Dün fotoğraflarımı yollamıştım. Doktor bey ile değerlendirme yapmışlar. İyi gözüküyor dedi. 1-1,5 sene sürebiliyormuş iyileşmesi. Su bol için yürüyüş yapın dedi. Spor da yapabilirsiniz. Karın hareketi yapamıyor daha ben, zorlamakta istemiyorum.
Düzenli spor yapılırsa daha etkili olacağını da söyledi. Şu an işlerimden dolayı düzensiz yapıyorum...ödem göbek çevremde var bendede. Akşama doğru şişkinlik artıyor bazen hatta biraz sert de olabiliyor., Bu ameliyat tuhaf sıkıcı uzun bir süreçmiş yani...
Öyle canım. Herkesin bünyesi de farklı netice de. Aynen bende gün içinde şişiyorum çabucak, ki yediklerime dikkat etsemde. Metabolizmamı ölçtürmüştüm bir uzmana, çalışmıyor..Laktoz sorunumda var ayrıca... galiba düzenli spor / egzersiz yapmak lazım. Benim sorunum birde tatlı çikolata tatlılar... bir iki gün yemesem üçüncü gün illa. Sülalece iştahıyız yapcek birşey yokHerkesde farklı bir sonuç çıkarıyor Alinda günde 3 lt su içmeye çalışıyorum sporada başladım haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum yediklerime dikkat etmezsem hemen şişiyorum
Sertlik şişince oluşuyor hemen inş tez zamanda şifa buluruz
O göbek deliği çewresi ödemi etkiliyor beni tekrar göbekli biri olmak istemiyorum bol kıyafetlerle göbeği saklamak
Bunu şimdi gördüm , dr un konusuna yazmıştınız oradan uzun bir cevap yazdım size sevgilerSelam
Gürhan Özcan ile görüştünüz mü?
Merhaba siteye giremedim pek yeni gördüm mesajlarınızı 40. Günde çıkarttım ben korseyi. Bugün de ilk defa iş yerinde arkadaşlarım kilo vermişsin sanki dediler ancak yeni yeni fark belli oluyor demek ki
[/QU
merhaba karınınızda hiççatlak kaldımı bende bu ameliyatı oldum 2. haftam şişlikler iniyor ancak çatlaklar görüyorum ilk ameliyatta düm düz idi çatlak görmem normalmi zamanamı ihtiyacım var acaba sizi merakettim
sevgiler
@Yazduru benimde bazen değişik ağrılarım oluyor korkuyorum bişeylerin ters gitmesinden bu kadar acı çektim 65. Gün oldu tam
sadece göbek deliği
Çewremde bi şişlik war o beni rahatsız ediyor korkutuyor fotoğraf da koydum daha önceki konuşmada
Sislikleriniz gectimiBöyle şuan sadece göbek deliğimin çewresi inş ödemdir ve geçer beni baya üzüyor bu durum
İştah malesef ameliyat öncesi bu kadar değildim ama şuan resmen açıldı benimde iştahımMerhabalar benim merak ettiğim ameliyattan sonra kilo alan arkadaşlarımız var mı? Ben iştahıma engel olamıyorum 68 gün oldu hem kilo almaya korkuyorum ama yine de yememe engel olamıyorum
Meehaba kuzeytoÇok geçmiş olsun.ilk haftalar zor.korseyi çıkartıp banyoya girdiğimde konuşamamıştım korkudan sanki karnıma bişey olcakmış gibi bir his boşlukta gibi.mutlaka oturarak kendinizi yormadan ve zorlamadan kısa bir duş alın sizi zorlasada rahatlatıcak.dikişe göre değişiyormu bilmiyorum benim dikişimin üzerinde yapışık bir kağıt vardı duştan çıkınca kurutma makinesi ile kurutup batikonluyorduk doktorun isteği üzerine.sizede yapmanız gerekeni söylemiştir mutlaka
18.gün bantı doktor kendisi çıkarttı 21. Günde iz kremine başladık.banyo sonrası ılık ısıyla saç kurutma makinesiyle kuruttum baya uzun bir süre bantlıyken.kantaron yağını göneğimin geneline sürerek masaj yapıyorum dikişlerede kremi sürüyorumMeehaba kuzeyto
Benimde dikislerimin uzerinde bantlar var ,dun ilk banyomu korkarak yaptim ya tam kurutamazsam bantlari,ya dikisleeime birsey olurda bantlardan dolayi farkina varmazsam diye ... dr bu bantlarin kendiliginden 4-5 banyodan sonra çıkacağını ve sonrasındada kantoron yagiyla dikislere bakim yapmami soyledi.
Senin bantlarin ne zaman cikti yada dr mu cikartmisti ilk
Ama benimki kendiliğinde gitcek gibi değildi farklı olabilir sezeryandaki bant mesela kendi gitmişti jel görünümlüydü bu bildiğimiz beyaz yumuşak kağıttı18.gün bantı doktor kendisi çıkarttı 21. Günde iz kremine başladık.banyo sonrası ılık ısıyla saç kurutma makinesiyle kuruttum baya uzun bir süre bantlıyken.kantaron yağını göneğimin geneline sürerek masaj yapıyorum dikişlerede kremi sürüyorum
Evet benimde kendiliginden cikacak gibi değil, bugun drum 10 gun olmus artik bantlar yeteei kadar kaldi uzerine bolca yag sur ve yumusamasini sagla ciksinlar artik dediAma benimki kendiliğinde gitcek gibi değildi farklı olabilir sezeryandaki bant mesela kendi gitmişti jel görünümlüydü bu bildiğimiz beyaz yumuşak kağıttı