Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyatımi oldum 4,5saat bu gün 3gun ilk gün çok kötüydü şimdi daha iyiyim dikey iz yok sezeran izimden azcik uzun iz var iç kaslar çok zayifmis onlar dikişli kurtuldumçok şükür darısı olacaklara
Coook gecmis olsun gozun aydin darisi da bana mutlu mesut bisekilde insallah. Dörtgözle fotografini bekliyorum. Lipoda oldun mu.

Ama mini karin germe olsa ic kaslar dikilmezdi. Arkadasinki dikilmis
Sadece göbek deliği altındaki kaslar bir miktar dikilebiliyormuş mini karın germede.
Tam karın germede iz uzun olur,eski göbek deliği çıkan parça ile birlikte gider. Eğer göbek deliği yenilenmişse o kadar kıssa izde şaşarım.. Eski göbek deliği duruyorsa zaten kesin mini karın germedir.

Sadece göbek deliği altındaki kaslar bir miktar dikilebiliyormuş mini karın germede.
Tam karın germede iz uzun olur,eski göbek deliği çıkan parça ile birlikte gider. Eğer göbek deliği yenilenmişse o kadar kıssa izde şaşarım.. Eski göbek deliği duruyorsa zaten kesin mini karın germedir.
Aynen benim doktorumda aynı şeyi söylemişti mümkün değil kısa bi izde tam karın kası dikilmesi ve göbek deliğini aşağı çekip yenisini yapabilmek die.. bencede tam karın germe olmamıştır kesi izi kısaysa.. ben 48 kiloyum kendimce diodum ay benim izim azıcık olur die ama anlattı doktor oturduğun zaman katlandığın yer kadar olur daha kısa olursa potluk yapar ve bu da çok kötü bi görüntü olur die..

Bir ayı doldurdum.bugün göbek deliğimdeki dikişleri aldı doktorum.dikişlerimin sorunsuz güzel bi şekilde iyileştiğini söyledi.korseyi de kullanma artık yeter dedi.çoğu kişi 3 ay takıyor acaba erken değil mi ki kızlar.
Ayyy şahaneeee.. benim 5. Günüm bitiyo bu gün çok şükür.. kas ağrılarım biraz hafifledi ama mumya gibi sırt üstü yatmak yok mu çok fena çok :KK43: ne zaman yan yattılır acaba

Ayyy şahaneeee.. benim 5. Günüm bitiyo bu gün çok şükür.. kas ağrılarım biraz hafifledi ama mumya gibi sırt üstü yatmak yok mu çok fena çok :KK43: ne zaman yan yattılır acaba
Vucudun sana ne zaman izin verirse yatabilirsin ama yinede doktoruna danis canim ben yastikla destek yapiyordum yanlardan oyle yarim yan sekil yatiyordum :-)

Korseleri ne kadar süre taktınız kızlar.bir ay oldu korseyi takma artık dedi ama ben gene de endişelendim.herkes niye uzun süre takıyor diye

Benim hem sırtım yüksekdi hem ayaklarımın altına büyük yastıklar koyuyordum.sırtınıda hafif desteklersen azıcık yan yatarsın ama iyice rahatlayana kadar sırt üstü yat bence de.ikinci haftanda gayet rahat olacaksın.az sık dişini fıstık :anne:

Aaaa bende tam tersi karin germede hep yan yatiliyor diye biliyordum gogus pritezde sirt ustu yatiliyor diye okumustum. Eger karin germede duz yatiliyorsa cok sevindim bende tam tersi ben nasil yan yatacam uykuda duz donersem diye korkuyordum ben duz yatarim hep. Yan yatmaya alisiyim diye ilk basta yan yatarim ama sabah hep dupduz uyanirim

Korseleri ne kadar süre taktınız kızlar.bir ay oldu korseyi takma artık dedi ama ben gene de endişelendim.herkes niye uzun süre takıyor diye

Her doktorun tekniği ameliyat sonrası yaptırdıkları farklı olabiliyor ama korseyi bence sor ara ara tak zararı yok faydası var ben korseyi çıkarınca rahat edemiyordum ben 3 ay taktım 3 ayda ara ara ama

Bir ayı doldurdum.bugün göbek deliğimdeki dikişleri aldı doktorum.dikişlerimin sorunsuz güzel bi şekilde iyileştiğini söyledi.korseyi de kullanma artık yeter dedi.çoğu kişi 3 ay takıyor acaba erken değil mi ki kızlar.
Bana ne kadar takıcağımla ilgili bişey söylenmedi 1 ayım dolmadı henüz çıkardığımda adım atamıyorum korseyi taktığımda kendimi daha güvende hissediyorum sanki çıkar dese bile çıkaramam gibi geliyor, tek sıkıntı giydiklerimin altında potluk yaptığı için istediğimi giyemiyorum henüz sen rahat ediyorsan evde tak dışarıda çıkar madem

Birkaç gecedir yan yatıyorum ortalama 20 gün salondaki ikili koltukta yattım dizimin altında yüksek yastıkla yalnız sürekli sırt üstü yatmaktanmıdır sırtım sivilce gibi kabartılı oldu umarım geçer. Dikişimin en ortası Hale'n iyileşmedi göbek deliğimde keza öyle pansumanla Geçmezse yeniden dikiş atılacakmış bir de karnım bugün çok şişti nefes alamadım bir ara panik oldum rahatsızlık vericiydi ve biraz yorulursam göbek deliğimin yan taraflarına bişeyler batıyor gibi hissediyorum bu karın ne zaman inecek yaa tamam sarkık deriden kurtuldum ama bildiğin hala göbekliyim sanki

Birkaç gecedir yan yatıyorum ortalama 20 gün salondaki ikili koltukta yattım dizimin altında yüksek yastıkla yalnız sürekli sırt üstü yatmaktanmıdır sırtım sivilce gibi kabartılı oldu umarım geçer. Dikişimin en ortası Hale'n iyileşmedi göbek deliğimde keza öyle pansumanla Geçmezse yeniden dikiş atılacakmış bir de karnım bugün çok şişti nefes alamadım bir ara panik oldum rahatsızlık vericiydi ve biraz yorulursam göbek deliğimin yan taraflarına bişeyler batıyor gibi hissediyorum bu karın ne zaman inecek yaa tamam sarkık deriden kurtuldum ama bildiğin hala göbekliyim sanki
Doktorunuz ne diyor neden böyle olmuş acaba? Tekrar geçmiş olsun :110:

Semi en orta yere dikkat et lifocin ampulle kapanmazsa dikiş attirin burdan olan bir iki arkadaşda oldu bazen kapaniyor ama takip et sirttaki sivilce gecer batmalarda takılma onlara ara ara şişer inersinde bol sivi al

Batmalar sorun teşkil etmiyor kan dolaşımı vs.dokular kendini onarıyor onlar normalmiş.dikilerine bişey diyemicem.göbek deliğimdeki dikişleri daha dün aldırdım bir ay oldu.içinden sürekli sıvı akıyor kuruyor.ona bile geçer dedi kulak çubuğuyla batikonla içini temizlememi söyledi her gece.bakımına özen göster.dikkat et kendine

Her doktorun tekniği ameliyat sonrası yaptırdıkları farklı olabiliyor ama korseyi bence sor ara ara tak zararı yok faydası var ben korseyi çıkarınca rahat edemiyordum ben 3 ay taktım 3 ayda ara ara ama
Dün takmadan işe geldim eve gidene kadar akla karayı seçtim.durulmuyor korsesiz.eve gider gitm z hemen geri taktım valla.çıkarınca daha fazla şişti karnım sanki .kilo vermem şart hala oturduğumda hafif kat oluyor gibi...hala ödem var mıdır acaba yoksa gerçekten kilomu bunlar ya

Yarın 1 hafta olucak zaman nasılda çabuk geçiyor:KK16: ben hala yıkanmadım kuaförde saçımı yıkkattım ama evde kendim yıkanmadım henüz.. sizce yarın yıkansam mı?? Bi de göbek deliğine mutlaka pansuman yap dedi bu gün baktım biraz kurumuş kan var yıkanınca onlarda gider belki iyi olur:KK22:

X