Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Neeee bunca operasyon 2.5 saat mio_Olipo nerelere yapildi. Tam Karin germe olmadi mi? Kac kiloyla girdin boyun kac. Ben 163cm 63kg bayramam kadar 3 4 kg gider insallah. Beni izlemeye alirmisin nolur.
Ayni boyda ve kilodaydim ameliyat oncesi evet jet hiziyla hangi ara lipo yapildi goz ve karin germe yapildi anlamadim :KK70: sanirim lipo yapilmadi bana cunki lipo giris izleri yoktu ve morarma cok azdi ki ben bundan once baska yerde karin basen lipo olmustum agrisi bir yandan morluk bir yandan gorunuyordu..

Gecmis olsun benim lipo ve goz kapagi karin germe 2,5 saat surmustu :KK34:en kisa suren ameliyatim oldu neden se ..kesinlikle guzel olmustur leyla hanimin sonuclarini gormustum harikaydi umarim seninki de oyle olur agrisiz surecler dilerim bende merak ediyorum iyilesince resim eklemeyi unutma :KK66:
Göz kapağı operasyonundan memnun musun.ben ameliyata girerken doktoruma dedim şu gözlerimi de bi halledin oda çıksın aradan diye ama çıktıktan sonrA baktım yapmamış.ameliyat uzadıkça hastaya zarar veriyormuş onu başka zaman yaparız dedi.memnunmusun sen.üst göz kapağını yaptırmak istiyorum ama araştırmalarında bir süre sonrA tekrar sarktığını söylüyorlar.sen ne zaman oldun ve memnun musun

Göz kapağı operasyonundan memnun musun.ben ameliyata girerken doktoruma dedim şu gözlerimi de bi halledin oda çıksın aradan diye ama çıktıktan sonrA baktım yapmamış.ameliyat uzadıkça hastaya zarar veriyormuş onu başka zaman yaparız dedi.memnunmusun sen.üst göz kapağını yaptırmak istiyorum ama araştırmalarında bir süre sonrA tekrar sarktığını söylüyorlar.sen ne zaman oldun ve memnun musun
Bir bucuk sene once yaptirdim evet tekrar sarkti malesef ama eskisi gibide degil .. ama yapidan sanirim bazilarinda iyi duruyor bana sanirim badem goz ameliyati da gerek tam boyle dusukluk gitsin diye aslinda kolay bir islem agrisi da yok lokal anesteziyle bile yapiyorlar :KK66:

Ben izliyorum seni sende izliyosun gorebilirsin resimlerimi goz meme karin albumleri ayri :KK66:

Kızlaaar beni merak etmişsiniz herkese selam :KK54: şimdi nerden başlasam bilmem ki.. 2 haziran cuma taksim acıbademde karın germe ameliyatımı oldum doktorum leyla arvasdı.. lipo yok bende bilen biliyodur ama genede 6 saat sürmüş ameliyatım annemler dışarda korkmuşlar tabi :oops: her şey yolunda çok güzel geçmiş ameliyatım doktorum dikişlerinle 2 saat uğraştım dedi mezurayla altın oranına göre göbek deliğini yaptım falan dedi o yüzden bu kadar uzun sürdü dedi.. gel gelelim bana.. ilk gün pek bi şey yoktu ama 2. Gece ağrılarım ciddi arttı kas ağrısı aşırıydı.. 2 gece yattım hastanede şimdi eve geldim drenlerimi çıkardı.. çok şükür en zor günlerimi geride bıraktım ama şimdi farklı zor günler bekliyo sanırım beni kendim oturup kalkamıyorum bana yarım korse taktı bu arada.. göbeğimi bu gün gördüm muhteşemdi :KK30: şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum:KK73:
Çok geçmiş olsun canım ❤ Sorunsuz süreçlerin ve çok güzel bir sonucun olur inşallah :KK66:

selamm
yeni okudum geç oldu bilmiyorum yaptırdın mı,

ben iyiyim,artık 3 ay oldu,memnunum,bikaç kg aldım,o zaman kötü oluyor,vermem lazım,ben ağrıyı çok çekmedim zaten,ilk günler kas ağrısı gibiydi,sonra da dikkat ettim,acı da olmadı ki acı eşiğim düşüktür. izler silikleşince daha güzel olucak inşallah :)
Merhaba canim nasilsin. Dikislerin artik nasil bana foto yollarmisin nolur cunku sen olali 3.5 ayı gecti genelde gorduklerim yeni olan ve 1aylik donem 3 aylikken nasil duruyor yeni ameliyatla arasindaki farki gormek istiyorumda.dikisler zamanla asagi iniyormus diye duydum da. Ruyamda lipo yapiliuodu bana

Ameliyatımi oldum 4,5saat bu gün 3gun ilk gün çok kötüydü şimdi daha iyiyim dikey iz yok sezeran izimden azcik uzun iz var iç kaslar çok zayifmis onlar dikişli kurtuldumçok şükür darısı olacaklara

Ameliyatımi oldum 4,5saat bu gün 3gun ilk gün çok kötüydü şimdi daha iyiyim dikey iz yok sezeran izimden azcik uzun iz var iç kaslar çok zayifmis onlar dikişli kurtuldumçok şükür darısı olacaklara
Canım geçmiş olsun inşallah umduğundan daha güzel olur:nazar:

Geçmiş olsun. Sezeryan izinden azıcık uzun bir iziniz varsa muhtemelen mini karın germe yapılmıştır.

Çok geçmiş olsun.sorunsuz iyileşme süreci dilerim.

Bir ayı doldurdum.bugün göbek deliğimdeki dikişleri aldı doktorum.dikişlerimin sorunsuz güzel bi şekilde iyileştiğini söyledi.korseyi de kullanma artık yeter dedi.çoğu kişi 3 ay takıyor acaba erken değil mi ki kızlar.

X