Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim öncelikle yaklaşık 3 yıl önce yaptım maalesef bende etkili olmadı bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim bünyede işe yarayan bişey bulurum umarımNazzozz hnm ben mesela dukan diyeti yaptım hiç eksiksiz kasmayın kendinizi 3ayda 20 kg verdim onu yapın hem aç kalmaz hem hızlı zayıflayın
Geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Kaç kilo ile girdiniz ameliyata?Sapık gibi kendime bakıyorum habire
Öncelikle çok geçmiş olsun. sanırım sizin kombin ameliyattı. 10 günde işe dönemediniz dimi. Ama olsun o sonuç için değer dimi? Daha o sapık gibi bakmalar devam edecek tatlım. Tecrübe ile sabittir.
Ayy pardon ya dönmedim mi. Yazıyorum hemen özelden.Simcacım sana bi iki gün önce özel mesajla yazmıştım burayı konudışı doldurmamak için görmedin sanırım kiloyu hangi diyetisyenle nasıl verdin ?? Bir de opr önce sonrası fotoların var mı ?
Bana evdeyken çıkarabilirsin demişti. Ameliyattan 1 gün sonra eve gelmiştim. Ama ben çıkarmadım. Bugün çıkardım ilk kontrole gitmeden önce. Perşembe-Pazar takmış oldum.Ayy bu varis çorapları ne zaman çıkartılacak kaç gün giymek gerekli kızlar
Bu arada şu an 63 kilo
Geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Kaç kilo ile girdiniz ameliyata?
Teşekkür ederim.
Maşallah sizin adınıza çok sevindim. Inşallah herşey gönlünüzce olur. Peki fiat sormamda sakinca var mı bir de nerede oldunuz?Çok sağol.❤
72 kg girdim. 120 den düşmüştüm. Boy da 1.69.
Maşallah sizin adınıza çok sevindim. Inşallah herşey gönlünüzce olur. Peki fiat sormamda sakinca var mı bir de nerede oldunuz?
Teşekkür ederim. Darısı başıma inşallah.
Tişikkirlir :))Ayy pardon ya dönmedim mi. Yazıyorum hemen özelden.
benide izleme alımısın merak ediyorum nasl olmus dıyeSapık gibi kendime bakıyorum habire
Çook teşekkür ederim.Aynen kombindi. Çarşamba gece oldum.yarın işe dönüyorum.1 hafta bile olmadan yani
Çok şükür hepsine değer
sen ciddimi sin nasıl işe dönüyorsun canım karın germe meme olmadı mı sana drenlerin çıkmıştır ama işin ağır kaldırma ayakta durma ise zor kaç gün oldu senin ameliyatın (doktor senin iç kasları dikmedi germedi mi hemen ayaklandın birde işe başlıyorsun:)))) dikişlerini çok zorlama iyi iyileşsin çok sevindim adına aynalara çok bakma çatlatma
Ah canım 5 gün sonra nasıl başladın ise vallah ben 5 hafta çalışamadım maşallahin var)haha döndüm valla,drenler çıktı,yanıyo karnım,nineler gibi de yürüyorum iş yerinde
oturuyorum çoğunlukla,aynen ağır kaldırmıyorum,merdiven çıktım nefesim kesildi,dinlendim hemen.Ama iyiyim çok şükür,sonuca da bayılınca hiç koymiyiii
Hiç sorun yok biliyorum ben seni sen dediğini yaparsın :))SolitaryWitch özel mesajına uygun olduğumda yazacağım tatlım
Maaşallah dik yürümeye başladın mı yoksa dik yürüme mi dedi doktor yavvv ben eğilemiyorumhaha döndüm valla,drenler çıktı,yanıyo karnım,nineler gibi de yürüyorum iş yerinde
oturuyorum çoğunlukla,aynen ağır kaldırmıyorum,merdiven çıktım nefesim kesildi,dinlendim hemen.Ama iyiyim çok şükür,sonuca da bayılınca hiç koymiyiii
Simca cım karın içi kasların içerden dikildi di mi senin ?haha döndüm valla,drenler çıktı,yanıyo karnım,nineler gibi de yürüyorum iş yerinde
Ah canım 5 gün sonra nasıl başladın ise vallah ben 5 hafta çalışamadım maşallahin var)