- 23 Mart 2009
- 1.448
- 625
Maaşallah dik yürümeye başladın mı yoksa dik yürüme mi dedi doktor yavvv ben eğilemiyorum
Doktorum en az 12-14 gün eğik yürü ki izin genişlemesin dedi. Zaten dik olmuyor henüz ama olsa bile eğik yürü dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaşallah dik yürümeye başladın mı yoksa dik yürüme mi dedi doktor yavvv ben eğilemiyorum
Simca cım karın içi kasların içerden dikildi di mi senin ?
yazdım canımHiç sorun yok biliyorum ben seni sen dediğini yaparsın :))
Tabi dikildi. Yoksa düşer tekrar Allah korusun
Doktorum en az 12-14 gün eğik yürü ki izin genişlemesin dedi. Zaten dik olmuyor henüz ama olsa bile eğik yürü dedi.
Ah canım 5 gün sonra nasıl başladın ise vallah ben 5 hafta çalışamadım maşallahin var)
cansın ya çok saol ben doktorumla hiç görüşemedik çıktığımdan beri dik yürümenin sadece dikiş açılır diye sanıyordum genişlediğini sayende öğrendim saolDoktorum en az 12-14 gün eğik yürü ki izin genişlemesin dedi. Zaten dik olmuyor henüz ama olsa bile eğik yürü dedi.
Maşallah. Tüm karın germe miydi yoksa yarım mı?Çook teşekkür ederim.Aynen kombindi. Çarşamba gece oldum.yarın işe dönüyorum.1 hafta bile olmadan yani
Çok şükür hepsine değer
sabah sabah sesle güldüm ya sen doktorunla önceden tanışıyormuydun? Samimi yazışma geldi ondan soruyorum yanlış anlama hani dr ama senli benli ondan dedim bende ilk zamanlar çok soru sorardım ama artık kestim bunları :)))Doktora hergün soru soruyorum nerdeyse. Haha bugünkü yazışmam
Keske butun doktorlar senin doktor gibi samimi olsa ve cevap verseee ..Doktora hergün soru soruyorum nerdeyse. Haha bugünkü yazışmam
Yok tanışmıyordum arkadaşımın doktoruydu. Bir kere tanışsan direk samimi hissettiriyor.o kadar komik ve içtenki siz diyemiyosun. Yoksa normalde ben de diyemem senli benli. Çok iyidir samimidir sağolsun.sabah sabah sesle güldüm ya sen doktorunla önceden tanışıyormuydun? Samimi yazışma geldi ondan soruyorum yanlış anlama hani dr ama senli benli ondan dedim bende ilk zamanlar çok soru sorardım ama artık kestim bunları :)))
Hahha tamam anladım canımm bende cok yazar arar sorarım aylar gecince sorunda yoksa artık bayram mesajina donüyor sonraki mesajlarYok tanışmıyordum arkadaşımın doktoruydu. Bir kere tanışsan direk samimi hissettiriyor.o kadar komik ve içtenki siz diyemiyosun. Yoksa normalde ben de diyemem senli benli. Çok iyidir samimidir sağolsun.
Yeni sorularım doktora ve cevaplar
İlaçlarım bitince yenisini alıcak mıyım ?
Almana gerek yok ,yeterli.
Hergün duşta sırtımı,belimi haşlasam sorun olur mu,ağrılara iyi geliyor.
Sorun olmaz
hahhahhaha kız sus sen beni güldürmekten kırıştırdın hahhahah tayfa okuyun görün birde bana diyorsunuz doktora ne çok soru soruyon diye
soruya gel hergün duşta sırtıma belimei haşlasam olurmu cevap sorun olmaz ayyy bayıldım yaz yaz sen ben sinirli olduğum zamanlarda bakım sana iyi geldin
Masallah Azmi'ne tebrik ve takdir ettim. Allah bana da nasip etsin senin azminden insallah.Çok sağol.❤
72 kg girdim. 120 den düşmüştüm. Boy da 1.69.
Eki Görüntüle 1963973 Gunumuz kutlu olsun hanimlar ❤