- 14 Ağustos 2016
- 177
- 102
Bugün tam 5 hafta olduGeçmiş olsun ne zaman ameliyat oldun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tam 5 hafta olduGeçmiş olsun ne zaman ameliyat oldun?
Senin kac hafta oldu amaliyatin?ben günde 2 tane sigara kullaniyorum ama halen tam olarakta iyilesemedim dikislerim cok iyi durumda ama lipo olan yerler halen cok agriyorNe güzel benim de biraz çabuk geçse zaman da hemen iyi olsam . Dikişler kapandıktan sonra bi daha sorun çıkmıyor demi benim dikişler gayet iyi artık bi problem olur mu diye merak ediyorum. Sigarayı bırakamadım korkum ondan
Benim daha altıncı günüm çok Yen'i . Ben karnımın acısından lipo yerlerini hissetmedim bile . Bel basen sırt lipo oldu . Heryerim mosmor sanki hiç geçmeyecek gibi duruyorSenin kac hafta oldu amaliyatin?ben günde 2 tane sigara kullaniyorum ama halen tam olarakta iyilesemedim dikislerim cok iyi durumda ama lipo olan yerler halen cok agriyor
Gecmis olsun canim ilk günler bende lipo olan yerleri hissetmedim daha cok karnimdi ama simdi lipo yerleri daha fazla hissediyorum ve yeni yeni dik yürümeye basladim ve karnim halen cok gergin ve sis cok uzun bir sürecmis..Benim daha altıncı günüm çok Yen'i . Ben karnımın acısından lipo yerlerini hissetmedim bile . Bel basen sırt lipo oldu . Heryerim mosmor sanki hiç geçmeyecek gibi duruyor
Teşekkür ederim napalım sabredip güzel günleri beklicez önümüz yaz ve yaza güzel gircez inşallahGecmis olsun canim ilk günler bende lipo olan yerleri hissetmedim daha cok karnimdi ama simdi lipo yerleri daha fazla hissediyorum ve yeni yeni dik yürümeye basladim ve karnim halen cok gergin ve sis cok uzun bir sürecmis..
Gecmis olsun gozun didem umarim en kisa zamanda iyilesirsin bende subatta planliyorum ameliyatimi morarma oluyormu hic duymamistim nor mal bir durummu ? Resim ekledinmi seni izlemeye aliyorum sende beni izlersen sevinirimTeşekkür ederim napalım sabredip güzel günleri beklicez önümüz yaz ve yaza güzel gircez inşallah
Bu kadar uzun suruyormu ya itilesme sureci ben 10 gun sonra ise donebiliyorsun saniyordum biraz iyimser bakmisim olaya heraldeSelam kizlar halen sabahlara kadar yatamiyorum belimin agrisinda 5 hafta oldu sizde nasildi ve ne zaman iyilestiniz?ve karnimin üstüne ne zaman yatabilirim
Canim benim benim 5 hafta oldu halen tam olrak iyilesmedim bende hic morarma olmadiBu kadar uzun suruyormu ya itilesme sureci ben 10 gun sonra ise donebiliyorsun saniyordum biraz iyimser bakmisim olaya heralde
Ten rengi olan yer çok az şu anda heryerim mosmorrGecmis olsun gozun didem umarim en kisa zamanda iyilesirsin bende subatta planliyorum ameliyatimi morarma oluyormu hic duymamistim nor mal bir durummu ? Resim ekledinmi seni izlemeye aliyorum sende beni izlersen sevinirim
İlk gün şişlik çok azdı belim incecik nasıl sevindim ama tabi şimdi şişim lipo dan dolayı da morluk fazla. Herkeste aynı oluyor mu bilmiyorumTen rengi olan yer çok az şu anda heryerim mosmorr
Herkeste odem oldugunu duuyorum arti lipo yerledinde agri ben henuz olmadim ameliyat ama morluk duymamistim. Hangi sehirde ameliyat oldugunu ve doktorunu sorabilirmiyim ?Agrim cok mu?İlk gün şişlik çok azdı belim incecik nasıl sevindim ama tabi şimdi şişim lipo dan dolayı da morluk fazla. Herkeste aynı oluyor mu bilmiyorum
Niye şubatı bekliyorsun canımBu kadar uzun suruyormu ya itilesme sureci ben 10 gun sonra ise donebiliyorsun saniyordum biraz iyimser bakmisim olaya heralde
konyada oldum doktorum m.kıyar işinde uzman ağrı fazla yok ama aşırı gerginlik var dik yürüyemiyorumHerkeste odem oldugunu duuyorum arti lipo yerledinde agri ben henuz olmadim ameliyat ama morluk duymamistim. Hangi sehirde ameliyat oldugunu ve doktorunu sorabilirmiyim ?Agrim cok mu?
E postaya gelen bildirimler kapatılabiliyor mu canım bi bilginiz var mı sadece siteye girdiğimde göremiyormuyux mesaj yada bildirimleri . Eşimde görecek e postaya geldiği zaman nasıl ayarlarım bunu?Niye şubatı bekliyorsun canım
konyada oldum doktorum m.kıyar işinde uzman ağrı fazla yok ama aşırı gerginlik var dik yürüyemiyorum
Niye şubatı bekliyorsun canım
konyada oldum doktorum m.kıyar işinde uzman ağrı fazla yok ama aşırı gerginlik var dik yürüyemiyorum
Isminin uzerine tikladiginda ust kosede iletisim detaylari kisminda ayarlama yapabilirsin zannedersem gelen e-mailleri engellemek icinE postaya gelen bildirimler kapatılabiliyor mu canım bi bilginiz var mı sadece siteye girdiğimde göremiyormuyux mesaj yada bildirimleri . Eşimde görecek e postaya geldiği zaman nasıl ayarlarım bunu?
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımBen yurtdisindayim her an gelemiyorum kendimi subata ayarlayabildim cocuklari ve isi
Tamamdır hallettim çok teşekkür ederim :)Isminin uzerine tikladiginda ust kosede iletisim detaylari kisminda ayarlama yapabilirsin zannedersem gelen e-mailleri engellemek icin