Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni izlemeye almamışsın. Şu an üç kişiyi izliyorsun. Jelesec,fitifit ve hilkad ı izliyorsun .Seni izlemeye aldim mesela
Geçmiş olsun, bende sonrası fotonu görmek isterim kabul edersenHemen aliyorum
Selam kizlar yeni resim ekledim ama halen cok ödem var ve halen tam dik duramiyorum☺
Selam sanada gecmis olsun canim benim 25 gün oldu seni izliyorumKac gun oldu senin canim ve resimlerini gorebilirmiyim
Selam sanada gecmis olsun canim benim 25 gün oldu seni izliyorum[/QUOTE
valla çok sevindim senin adına, tadını çıkarMerhaba hayır görüşmedim cunku karın germe beni hep ürküttu zaten çatlak ve sarkma yoktu bende o yüzden dr ferruh bingul le görüştüm ve germe olmadan sorunumu cozebilecegini söyledi bir ay önce ferruh beye lazer lipoliz oldum ve çok memnunum
siz kime oldunuz?Evet resimleri görmek için önce resim eklemeli sonrada kişiyi takip etmelisin bu arada bende ankarada havettepede ameliyat oldum
Ben hacettepede Dicle aksöyler 'e oldumsiz kime oldunuz?
Kizlar bisey sorucam su atlet gibi. Kopcali korse varya pahali olan onu kullanip artik isin e yaramayan satmak isteyen birileri varmi acaba varsa ben almak istiyorum bana ulasirmisiniz sifiri cok pahali alamam suan benide ancak o toparlar
ben aldım ama tek seferde çıkardım bana göre değil aşırı cendere buradan arkadaşa verdim kullnıyormu sorarım kullanmıyorsa ücretsiz sana gönderirim işe yarasın para verdim boşa dolap beklemesin
valla çok sevindim senin adına, tadını çıkar
herhangi bir düzensizlik (girinti, çıkıntı, çökme vs.) olmadı değil mi? Toprak2014
belki ben de ferruh bey e yaptırırım, şuan en mantıklısı o gibi görünüyor.
Selam kizlar bugün tam 1 ay oldu amaliyat olali halen tam dik duramiyorum sizde nasildi?