Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilinizde yaşınız 19 görünüyor
merhaba Toprak2014 ozan bitik ile görüştün mü acaba liposuction için?
kızlar gece gece baktım ödem az size foto çektim 3 adet huzurlarınızda 52. gün
Evet resimleri görmek için önce resim eklemeli sonrada kişiyi takip etmelisin bu arada bende ankarada havettepede ameliyat oldumSlm kızlar,lütfen memnun olanlar doktor ismi yazsın Ankara'da cok iyi meme ve karın germe doktoru arıyorum sitede oguz kılıç ve Haldun bey adını duydum bu kişilere ameliyat olan var mı?birde hasta resimlerini görmek için karşı üye de bizimi eklemeli??
Ne kadara yaptirdiniz acaba ?Doktorum alicemal yılmaz evet ameliyata girmeden 1 saat once valla bilmiyorum kiyafetle actilar bu site nekadar zor bi site alismaya caliyorum resim olayi nasil oliyo henuz bilmiyorum herkeze acik bi yerde olmasini istemem sizinde varmi resimleriniz bende gormek isterim
Ne kadara oldun canım ?Doktorum ali cemal yılmaz. Femmeplast estetik merkezinde oldum bisey sorucam benim kesinin basimi sonumu bilemedim bi buzdurmus gibi bu sizdede varmi ve duzeliyormu acaba ya sorucak konusucak cok sey var ama cozemedim burayi henuz
Albümünüzün ayarını takip ettiklerim yapın,sadece sizin takip ettikleriniz görsün. Ona göre istediğiniz kişileri izlemeye alınKizlar su resim olayini bana bi anlatirmisiniz herkezin goremeyecegi sekilde yuklicem bitane yukledim ozel tanim secenegiyle ama
fitifit nerde oldun ameliyatını doktorun kimdi?sakıncası yoksa ben de görebilirmiyim fotoğraflarını.ayyy yarabbi ben nerden başlayayım göğüsmü bacaklarmı karın mı off off.ekşili hamur gibi görünen karnımı görünce deli oluyorum.çok mu pahalı bu karın germe amelyatı
Ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Albümünüzün ayarını takip ettiklerim yapın,sadece sizin takip ettikleriniz görsün. Ona göre istediğiniz kişileri izlemeye alın
Albümünüzün ayarını takip ettiklerim yapın,sadece sizin takip ettikleriniz görsün. Ona göre istediğiniz kişileri izlemeye alın
Sadece 1bolgemi ?4.500 lipo ve korsede icinde