Benim sonucumdan sonra bir cok kisi halam dahil goz kapagi ameliyati oldular ve gercekten rahatsizsaniz yaptirin gitsin hic bir zorlugu yok sadece ilk iki gun biraz morariyor onuda onlemek icin hastanede hemen buz koymuslardi bana sonra bir hafta uzerinde bant vardi oylece gezdim hic bir bakis rahatsiz etmedi beni ve en onemlisi sonucum guzel olunca makyaj yapinca artik ust kapagima bulasmiyor ..Benimde gozlerimde bir agirlik yorgun ve tasli gorunum var amelyati mutlaka olmam gerekiyor hatta sarkan derinin goz kenarlarina zaman zaman dutugunu ve gormemi engelledigini dusunmeye basladim veya psikolajik olarak oyle hissediyorum :) Karnim hic bir zaman dumduz olmadi gogus ameliyatindan sonra karnim iyice beni rahatsiz etmeye basladi kotlgiydigmde benimde yanlardan ustten fiskiran kisimlardan biktim artik cok sarkan deri yok ama kilo kaybetsem sarkacak ama o bolgeden kilo kaybetme imkansiz gibi bana. alt tarfta hafif buzusmus yumusak deri var hafiften burus burus dumduz bir karnim olsun istiyorum bunun mumkun olamiyacagini dusunmeye baslamistim ama buradaki bazi resimleri gorunce tekrar heveslendim umutlandim yine. Memnun degilsen eminim doktorum bir care bulacaktir. bende yurtdisindayim ingiltere sen hangi ulke?
Siz hic umudunuzu kaybetmeyin gercekten bu karin germe yuz gulduren bir ameliyat neden mumkun olmasinki ne kadar kotu karin o kadar guzel sonuc oluyor sanirim ama benim sansim olmadi
Ameliyattan bu yana yediklerime dikkat ediyorum ama nafile artik dukkan dietine gececegim bakalim duzelecekmi karnim
Ben fransadayim canim