Evet canim hatirladim senin yazilarini. Bende daha cok yeni ve daha sonuc hic belli olmuyor sisliklerden ama bede fazla bir sorun sorun yoktu sirf altta gitmeyen bir sarkma sorunu vardi. Ama bende senin gibi su an pisman gibiyim. Hele birde cektigin acinin hic fark etmedigini ogrenince. Bize artik gecmis olsun. Insallah yinede birazcik olsun memnun oluruz sonuctan..Canım eğer formu okuduysan resmen miniye savaş açan yazılarımı okumuşsundur mini kesinlikkkle işe yaramıyor belki kilon azdır doğum yapmamışsındır durumun iyidir yani belki 4bayım geçti hala bana durumumu bilmeyenler göbek gitse sende şey yok diyebiliyorlar hala biri beni bu konuda uyarsaydı en azından doktora beklentilerimi daha net söysöyledim. Böyle bi fırstı yakalamışsın cesaretini toplayıp ne diye tam olmadın diye kendi kendimin başının etini yiyiyorum gerçi ben kendim mini olsun diye ısrar etmedim doktorum okadar emindiki sonuçtan lipo istemiyorum dediğimde karnınız dümdüz olur simitler gözünüze çarpar demişti. Trajikomik bi vakayım yani...neyse bizimki geçti olacak arkadaşlar lütfen dikkat...