Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kesin portlerEki Görüntüle 1828488
Eki Görüntüle 1828487
Bumu tatlım... İki beden inceltir diyor harika
Kopça yerleri kıyafelerden belli olmazsa iyi. Ama birde alttan üstten pörtletmemesi lazım tabi ..
Hepsi güzelmiş canım.ama 1 numara bana idealÇoğumuz Istanbulda olduk zaten.
Ben taytın altından bile giyiniyordum ama dar elbislerle de çok hoş oluyor Pantolon tayt için külot şeklinde olanlar daha iyi olabilir evet. Can'ım yanlış yazmışım,TEN korse olacaktı. Ten in sitesine bak,çok şık gerçekten
Eki Görüntüle 1828458 Eki Görüntüle 1828459 Eki Görüntüle 1828460 Eki Görüntüle 1828461 Eki Görüntüle 1828462 Eki Görüntüle 1828463 Eki Görüntüle 1828464
Evet deneyim bende.söylediğin iyi oldu denemeden alır gelirdim nolcak korse işte diye.ilk kez korse kullanıcam ben aml harici.çok darlanabilirim de yaniBen ten den aldım tulip modelini. Üst bedenim medium giyiyorum bluzları. Korseyi large aldım ve giyene kadar perişan oldum. Sonra çıkaramadım, içinde kaldım resmen. Çıkarmaya çalışırken tırnağımla deldim. Sonra kestirip bustiyer yaptırdım. Sütyeni güzeldi. Ama sırt kısmı çook dar ve omuzlarım geniş olduğu için çok sıktı. Belki XL olsaydı olurdu bilmiyorum. Yani ben kullanamadım. Magazada deneme şansın varsa deneyip al cnm. Bedenleri dar ten in.
Vücudu bölen korseler iyi olmuyor. Bu yüzden tüm korseler candırBende kesin portler
Bende 2 numarayı alayımHepsi güzelmiş canım.ama 1 numara bana ideal
yahu 2 aylık olunca korse çıkmayacak mi daha devam mi etcez?Vücudu bölen korseler iyi olmuyor. Bu yüzden tüm korseler candır
Hepsi güzelmiş canım.ama 1 numara bana ideal
Doktor çıkartıyor zaten,hatta çöpe atıyor yeter diyor. Ama ben devam ettim valla ne yalan söyliyim Hem daha rahat ettim hemde ödem şişlik olmasını önledi bence Sen duruma göre ayarlarsınyahu 2 aylık olunca korse çıkmayacak mi daha devam mi etcez?
Evet evet .. Bahsettigim şey o işte. Mideyi böler,alttan külotla korse arasında kalan yeri böler.Kıyafetlerdede keser,belli eder korse oldugu.. İnstagramda reklamı çok dönüyor,yok mucize gibi birşey falan ama orta kısmı daraltıp kalan yerlere yağları fışkırtmayalım
yaaa benim korseyi kesecek mi en iyisi ben kontrole gitmeyim foto gondereyim ona lazım olur daha takarim dimi ama :)Doktor çıkartıyor zaten,hatta çöpe atıyor yeter diyor. Ama ben devam ettim valla ne yalan söyliyim Hem daha rahat ettim hemde ödem şişlik olmasını önledi bence Sen duruma göre ayarlarsın
yaaa benim korseyi kesecek mi en iyisi ben kontrole gitmeyim foto gondereyim ona lazım olur daha takarim dimi ama :)
Arzum 2 numarayı görünce bu tam arzuma göre demiştim vallaBende 2 numarayı alayım
aynen valla ben korseyle butunlesiyorum birden çıkarır atarsa kendimi boşlukta hissederim depresyona falan girerim maazallahyok yok ben vermemiştim Hasan beye geri.. dediğin gibi lazım olur dursun anılar der bakarsın
Olabilir evet mantıklıyaaa benim korseyi kesecek mi en iyisi ben kontrole gitmeyim foto gondereyim ona lazım olur daha takarim dimi ama :)
Dimi Bak nasılda tanıdınız artık beniArzum 2 numarayı görünce bu tam arzuma göre demiştim valla
Cnm benim dr ilk 3 hafta giy dedi. 3 haftanın sonunda ödemler tavandı. 2 ay tak dedi ama benim 2 ay oluyor hala ödem var. Usanana kadar takmayı düşünüyorum. Ben altta kilotlu kopcalı fln giyemiyorum daral geliyor, sıkıyor. Sadece karnı saran korseler çok rahat ve pratik geliyor banayahu 2 aylık olunca korse çıkmayacak mi daha devam mi etcez?