Canim cok uzuldum memnun kalmamana. Doktoruna danistinmi ekstradan biseyler yapilabilinirmi istedigin gibi olmasi icin? Benim gobek ustumde sarkma felan yok, gobek altini gercek ve gobek ustune liposoction yapacak oraninda duz olmasi icin. Senin icinde boyle bir cozum olabilirmi? Surekli farkli seyler okuyorum. Kimi mini karin germede hemen ayaga kalkiyorsun diyor kimide seninde dedigin gibi agir geciriyor. Hayirlisi olur insallah, artik kabuslar goruyorum heyecan ve korkudan heheBen mini oldum canım benim sonuç kötü ben 162 boy 62 kiloyla girdim ameliyata 3 çocuk annesiyim. Beni mini kurtarmadı.... Dik yürüme soruna gelince valla ben 1o gün bayağı zorlandım öyle ağrım çok olmadı ama tam anlamıyla 1 ayı buldu rahatça dik yürümem. Öyle 3 5 günde iş falan asla 21 güne yakınken işe başladım öğretmenim.müdür yardımcımız hocam çok kötü görünüyorsun istersen 1 hafta rapor al demişti bilmiyordu tabi ameliyatı.hatta ben böyle olunca sonuç süper olacak sanmıştım:) neyse yani canım bence bu ameliyatçokkk çokkk zor değil ama süreç zahmetli.araştırmalarını iyi yaptıysan ve mininin seni kurtaracağını düşünüyorsan hiç düşünme sıkıntılar geçip gidiyor.ama tam mı mini mi olacağına iyi karar ver.madem nerdeyse aynı sıkıntıları çekiyoruz sonuç deysin. Burdaki bir çok arkadaşın sonucu mükemmel. Benimkide elbette öncesine göre iyi ama ne bileyim demekki bu karından kurtulunabiliyormuş keşke hepsi gitseydi diyorum.tabi ameliyat öncesi allahım doktor inşallah mini der diye dua ettiğimide hatırlıyorum:) korkma allah yardımcın olur ve inşallah istediğindende güzel sonuç alırsın