Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kapalı yada açık kadın her zaman kadındır ve güzel olmak da suç değil ki eğer kendini böyle beyenmiyorsan ve üstelik deformasyonda olmuş sa neden düzeltme için bir şeyler yapmak sorun olsunki ben de kendim için bu işe giriştim ve çok da mutluyum öz güvenim yerine geldi ve şimdiye kadar kimse görmedi karnımı eşim bile ama ben aynannın karşısından bu tarafa gelemiyorum :))))) kendine güven ve başkalarının değil senin ne istediğini düşün sevgiler

çok doğru söylüyorsun kadın her zaman güzel olmak ister bende şubat ayı gibi düşünüyorum inşallah cesaretimi kaybetmezsem çünkü öbür kış çocuklarım okula başlıyacak ve bu ameliyatı korseden ötürü kışın olmak gerekiyormuş ameliyatı olupta atlatırsam bir rüyamı gerçekleştirmiş olucam sen zoru başardın şimdiki mutluluğunu düşünemiyorum bile

merhabalar cnm öncelikle hoşgeldin:)
bende ameliyat olmak için bekleyenlerdenim ve kapalıyım.
bunun bikiniyle hiç alakası yok.bikiniye kadar öncelikle giydiğim kıyafetlerin düzgün gözükmesi
ve 5 aylık hamile gibi gözükmekten kurtulmak istiyorum.kısaca özgüvenimi geri istiyorum.
eşin ve sen beraber düşünüp karar verin bence.
şahsen ben öyle yapıyorum eşimden ve ablamdan başka kimse bilmiyor.
inş. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

hoşbulduk sen kesin kararını verdinmi doktorunu seçtinmi aslında eşim başta çok karşıydı son zamanlarda bunu ne kadar kafama taktığımı ve üzüldüğümü görünce ikna oldu en kısa zamanda bir doktorla görüşücem hayırlısıyla ALLAH tüm ameliyat olak istiyenlerin ve olanların yardımcısı olsun sen ne zaman düşünüyorsun aml

arkadaşlar bende karın germe ile birlikte yüz germe ameliyatı oldum yalnızkarın germede bi şikayetım yok da yüz germe daha oturmadıgı icin midir nedir cok canımı sıkıyo . dün eşim ve cocuklarım ilk defa beni gör düler.eşim yüzün bi garip dedi.yani oda endişelendi ama daha cok şiş iki tarafımın da şişinininmesi aynı orantıda olmadıgı icin midir nedir bi tarafım yamuk muş gibi .ayyyyy cok canım sıkılıyor yüz germe olan arkadaşlar nolur bişiler yazın .:KK43:

ayser hanım bende göz kapağı ve yüzüme yağ enjeksiyon yaptırdım. yüz biraz farklı daha yavaş iyileşiyor.benim bütün moralimi bozan asında bu oldu kısıtlı zaman var işe dönmem gerekiyor ben 12 günde işe döndüm. gözlerim hala tam şeklini almadı.o yüzden biraz daha sabredeceksin canım. 3haftadan aşağı iyileşme olmuyor .3 ayı atlatman lazım herzaman dediğim gibi uzun bir süreç işi şeklini alması aml çınca hemen şekil alan hiç bir estetik yok önce şişecek sonra inecek zamanla şekil oluşacak sabır diyorum canımm:KK43:

hoşbulduk sen kesin kararını verdinmi doktorunu seçtinmi aslında eşim başta çok karşıydı son zamanlarda bunu ne kadar kafama taktığımı ve üzüldüğümü görünce ikna oldu en kısa zamanda bir doktorla görüşücem hayırlısıyla ALLAH tüm ameliyat olak istiyenlerin ve olanların yardımcısı olsun sen ne zaman düşünüyorsun aml

cnm ben kısmetse okulların kapanmasını bekliyorum
bir tane okula giden bir tanede 1 yaşında çocuğum var
onlara ablam bakıcak.onunda okula giden çocuğu var.yani okulların kapanması şart.
dr olarak tam net olmasada görüştüğüm drlar var.bakalım biraz son anda belli olacak gibi.
ilk zamanlar benim eşimde karşıydı ben anlattıkça ilgilenmiyormuş gibi yapıyordu
ama benim ne kadar üzüldüğümü ve ciddi olduğumu anlayınca tamam dedi.
şimdi benimle birlikte o da dr araştırmasında.:)

Son düzenleme:
haziranda cnm sen izmirde olduğun için sana sormak istiyorum
doç.dr özlem karataş silistreli ve ege sağlık hast.hakkında bir bilgin varmı acaba.?

izmirde olan diğer arkadaşlarda varsa cvp lütfen..

cnm ben kısmetse okulların kapanmasını bekliyorum
bir tane okula giden bir tanede 1 yaşında çocuğum var
onlara ablam bakıcak.onunda okula giden çocuğu var.yani okulların kapanması şart.
dr olarak tam net olmasada görüştüğüm drlar var.bakalım biraz son anda belli olacak gibi.
ilk zamanlar benim eşimde karşıydı ben anlattıkça ilgilenmiyormuş gibi yapıyordu
ama benim ne kadar üzüldüğümü ve ciddi olduğumu anlayınca tamam dedi.
şimdi benimle birlikte o da dr araştırmasında.:)

anladım şekerim ben kış gibi düşünüyorum yazın korse olayının zor olduğunu duymuştum ama yazınnolanlarda var ben şimdi devlet hastanesimi yoksa özel hastanemi diye kararsızım devlet hatanesini tercih edersem evime çok yakın ve fiyatlar daha uygun bu yüzden cazip geliyor özel olursa istanbulu tercih etmek zorundayım özellerin fiyatlarıda aşşa yukarı belli kafam karışık anlıycan hastane konusunda sen ne düşünüyorsun biran önce olup bitsin istiyorum şu işi kendime çok sıkıntı yapıyorum korkuyorum

sevgili eko verdiğin destek için çok teşekkür ederim insan sarkık göbeğinden kurtulucağını düşündükçe bu ameliyatı biran önce olmak istiyor aslında seni odada uyutmaları çok iyi olmuş bende öyle olmasını isterdim aslında doktor konusunda çok kararsızım bu ameliyatları sadece özel hastanelerin yaptığını düşünüyordum akşam komşularımızla otururken devlet hastanesinde çalışan bir hemşire hastanedeki plastik cerrahın bu ameliyatları yaptığını ve ille onunla görüşmem gerektiğini iyi bir doktor olduğunu söyledi tabiiki devlet hastaneleri böyle ameliyatları çok daha uygun fiyata yapıyor fikir almak açısından bir gidip görüşücem komşumun ablasıda bu aml dev başka bir devlet hastanesinde olmuş aslında ben yakup avşarı düşünüyordum onuda televizyondan görmüştüm hakkında yorumlarda olumlu fakat onun baya bi pahallı olacağını düşünüyorum sen ameliyatını nerede oldun

Merhaba cnm ben izmitte yasıyorum o yüzden burada olmak istedim. Buradaki devlet hastanelerindeki doktorların cogu bu ameliyatı özelde yapmak istiyorlar. Ozelde 4-5bin civarı fiyat veren oldu. Ben Acıbadem kocaeli hastanesinde 7300e maloldu. Biraz durumum farklıydı 2 Dr beraber girdi. Orasininda SGK ile anlaşması yoktu.

Ya kızlar birsey sorucam ben henüz tuvalete çıkamadım dünden beri biraz daha katı seyler yiyorum sebze, pilav ekmek gibi, kabiz olmamam lazım. Acilen önerilerinize ihtiyacım var. Çarşamba ameliyat oldum daha erkenmi bunun için

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin :KK71:
sonrasında ilk söylemek istedğim şey çevrendeki insanlara olucak 1.si bizler hiçbirimiz ele güne göstermek için olmuyoruz bu aml. evt tabiki şahsen yıllardır giyemediğim bikiniyi giymek için sabırsızlanıyorum doğru ama bu başkaları görsün diye değil tamamen özgüvenim yerine geldği içindir .
sana tavsiyem önce kulaklarını herkese kapatıcaksın kararı sadece eşinle paylaşıp onunda onayını alman çok önemli gerisi boş :63:
acı eşiği denen şey herkeste farklı seyrediyor elbette acı var ama dayanılmaz değil 2-3 günlük ağrı sonrasında hareket kısıtlaması yaşıyosun ki oda yanında sürekli bulunan birinin yardımıyla geçip gidiyor :89: hakkında hayırlısını dilerim :KK71:

hoşbulduk çok sağol arkadaşım sizlerden aldığım yorumlar cesaretimi dahada arttırıyor olumlu düşünceler almak çok güzel buradaki herkezin derdi aynı herkez birbirine destek veriyo bu konuda bu çok güzel insan kendini güçlü hissediyor inşallah hayırlısı ile bende olurum ve duygularımı sizlerle paylaşırım

Ya kızlar birsey sorucam ben henüz tuvalete çıkamadım dünden beri biraz daha katı seyler yiyorum sebze, pilav ekmek gibi, kabiz olmamam lazım. Acilen önerilerinize ihtiyacım var. Çarşamba ameliyat oldum daha erkenmi bunun için

canım bence gün kurusu kayısı ye ve ılık su iç, ben bu sorunu yaşadığım için seni anlıyorum.Ben dr tavsiyesi ile Becunis adlı bir ilaç kullanıyorum.doktor ilacın tamamen bitkisel olduğunu ve yan etkisinin bulunmadığını söyledi.Sabah aç karnına bir tane alıyorum bol suyla ve çok etkili oluyor.Ama yine de ilacı aldıktan 10 dk sonra 3 kuru kayısı yiyorum çoook daha etkili oluyor:KK17:.Deneyebilirsin ben çok memnum kaladım fiyatıda 3 -4 lira civarında.geçmiş olsun:80:

ako sana özelden bi ilaç tavsiye edicem ben 4. günde ölüyodum resmen kabızlıktan neler çektim anlatamam sağolsun esin bunu tavsiye etti aldım içtim ve rahatladım :KK34:

haziranda cnm sen izmirde olduğun için sana sormak istiyorum
doç.dr özlem karataş silistreli ve ege sağlık hast.hakkında bir bilgin varmı acaba.?

izmirde olan diğer arkadaşlarda varsa cvp lütfen..

cnm inanki ben ufuk bilkaydan başka dr.ne araştırdım nede görüştüm ilk görüştüğüm dr. ufuk hocaydı ve en doğru kararı verdim şükürler olsun :KK34: hastanemde gaziydi

ben izlerim konusunda ciddi gelişmeler gözlemliyorum ama kantaronmu ,kremmi bilemicem :KK1:
şifa gelsinde nerden gelirse dimi :KK76:[/QUOTE]

hazirandacım bu kantaron nedir nereden temin ettin

Son düzenleme:
sena kantaron yağı çok bilindik ve şifası anlatılmayacak kadar çok olan bir yağ özel yapılıyo kantaron bitkisi aylarca zeytinyağında bekletilerek.tüm aktarlarda var ama açıkçası ben onlara güvenmiyorum çok emin olduğum bi ahbabın memleketinden getirttim otu bile süzülmeden bana ulaştı o derece doğal yani :) gogleden bi arat istersen faydaları diye :KK34:

ben basenden lipo oldum 4 hafta korse giydim..halamda karın germe ve lipo oldu 1ayda karın korsesi giydi

X