Merhaba herkese:)bugün tam 7 gün oldu aml olalı..ilk 3 gün evet sıkıntılıydı,narkozu atmak için öksürmek canımı çok acıtıyordu..bi de anestezinin etkisiyle küçük dilim şişip uzadı o ayrı bir sıkıntıydı ..4. Günden sonra hiç ağrım olmadı diyebilirim ..artık yardım almadan kendim kalkıp oturuyorum ,ihtiyaçlarımı giderebiliyorum,hala eğik yürüyorum ve sanırım 1 hafta daha tedbir amaçlı böyle yürüyeceğim .1 haftalık şiş halimle bir elbisemi denedim demin.Üstümde korse olduğu halde belim incecik karnım dümdüz görünüyordu.eşime bak tanıştırayım "belim"dedim:)uzun lafın kısası 3 senedir olayım mı olmayayım mı diye boşuna savaşmışım kendimle ..eğer gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız araştırın,güvenebileceğiniz bir dr bulup bu ameliyatı olun..ertelemeyin..bu arada ameliyat olmama 9 saat kala gecenin üçünde "ben yapamayacağım galiba"dediğimde bana destek olan,rahatlatan,ameliyattan çıkınca beni ziyarete gelen canım
@emru ..sen olmazsan ben bu ameliyatı olamazdım..hayatımdaki iyikilerimdensin :)