- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
Korkmayın herşey güzel olacakinsallah gönlünüzce bir ameliyat ôlur bende korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmayın herşey güzel olacakinsallah gönlünüzce bir ameliyat ôlur bende korkuyorum
Korkmanız çok normal.ben son zamanlar uyuyamıyordum bile.ama geçti bitti çok şükür.sizinkilerde öyle olacak.rahat olun güzel sonuçları düşününinsallah gönlünüzce bir ameliyat ôlur bende korkuyorum
Aynen ben de 15 gün neredeyse wc ye zor gittim hiç birşey yiyemedim midem çok bulandıBencede süreç çok farklı. 4. Günde ben daha tuvalete zor yürüyordum.
Evet benim 17 gün oldu.şu anda iyi hissediyorum.fırsat buldukça bol bol dinleniyorum.aml dan en iyi sonucu almak için biraz emek gerekiyor.ama sonuçlarına değer diye düşünüyorum.emru insallah. siz yakin tarihte olmustunuz galiba.
Kızlar evt ben sizden daha kolay atlatıyor gibiyim ama benimki klasik bir tam germe olmadı. Miniyle tam arasında bir yerde sanırım üstten kesilip çok gerilmedi. Hemen göbek deliğinin üstünden çekildi aşağıya. Deri sadece alttan çıkarıldı. Göğsümün birkaç cm altında bir yara izi vardı. O nerdeyse ayni yerde duruyor. Yukarıdaki deri fazla ellenmedi yani. Üstte daha çok kas onarımı oldu, o da endeskopik. Deri çok travmaya uğramadı. Dr un kullandığı lipo yöntemide genelden farklı, değişik bir cihaz, adı slimlipo 2. Kesi izim oldukça kısa. Bir de benim bünyemle alakalı olabilir. Sezeryanda da ben ayni gün ayaklanmıştım. 3. Gün araba kullanmıştım. Hiç yatmamıştım. Sezeryanın ertesi gün bebek kucağımda 4 kat merdiveni yalnız çıkmıştım. İlk dakkadan dimdik yürümüştüm mesela. Bilmiyorum yani her bünye farklı iyileşme gösteriyor. Sadece bu göbek deliğinden korkuyorum biraz. Allahım nasıl iyileşecek bu hiç bilemiyorum. Birsz önce banyoda baktım da korktum yani. Allah yardımcımız olsun.
Sagol canim panik oluyorummmm burda dr. Muharrem Demirogullari..İnşallah güzel olucak cnm. Fazla kilon yok. Sadece karın bölgende fazlalık var. O da yapılınca süper olacak bence. Dr un kimdi cnm?
Teşekkür ederim, doktorunuzunda bahsettiği gibi fazla kilo almazsanız sıkıntı yaşamazsınız bu konuda yorum yapacak deneyime sahip değilim yalnız Detaylı bir şekilde artılarını ve eksilerini konuşursanız problem olacağını düşünmüyorum peki siz ne düşünüyorsunuz? Hangi taraf ağır basıyor?
Ben de senin yaşındayken hep düz bir karın hayal ederdim ama gerdirmeyi hiç düşünemedim hamilelikten önce sebebi de o yaşlarda kesi izini hiç kabullenemezdim. Biliyorsun karın germe izli bir ameliyat. Ama sezeryandan sonra zaten bir iz oluştu. Deformasyon da fazlalaşınca göze aldım. Yine de sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap cnm. Metabolizman nasıl? Çok iştahlı mısın? Kolay kilo alır mısın? Eğer hamilelikte fazla almıycam dersen, bir iki dr a daha sor ve bozulmayacağına seni ikna ederlerse şimdi de olabilirsin.Galiba yaptırmayacağım. Gebelik lipo yapılan yerlere etki etmese bari. Kimseye söylemedim bu ameliyatı kime söylesem karşı çıktı niye bu kadar karşı çıkıyorlar anlamadım. Düştüm diyeceğim soranlara ne yapayım
Yeni acmis belli uc foto var baska bisey yok onun icin soyledim yoksa dr cok tabi instagramdaKız köy doktorlarının bile facessi,instigramı var hastaları ile öncesi sonraları da
zuzu53 Beni izlemeye almışsınız fotolarınızı gördüm maşallah taş gibi olmuşsunuz. Benim öğrenmek istediğim karın germe ameliyatından sonra gebe kalırsam doğumdan sonra karnım yine sarkar mı? Çekilen eziyetin boşa gitmesini istemiyorum kızlar haklı olarak.
Yeni acmis belli uc foto var baska bisey yok onun icin soyledim yoksa dr cok tabi instagramda
hayatım bayıldım Size yaa çok özendim hepiniz de birbirinizden özenli ve güzel kalite akıyoo kaliteee bacımmm hepinizdensende gönder karnını koysun bende @Merops bacım sayesinde öğrendim haberim yoktu
ben Emre beyi ,Barış beyi, takip ediyorum en keyifli onlarınki
hayatım bayıldım Size yaa çok özendim hepiniz de birbirinizden özenli ve güzel kalite akıyoo kaliteee bacımmm hepinizden
Jelesec foto dan bahsetmiştim canm bayıldım dostluğa arkadaşlığınıza
inşallah bu tarafta yaparsanız Size katılmayı çok isterim birde canm dr lâ görüştüm korse artık bırakabileceğimi söyledi birde nisan başı görüşmeye çağırdı karnımda o bombeli için lipo yapacak daha iyi olacağını söyledicanım şekerim senin de olduğun bir eller havaya yaparız inşallah çok güzeldi keyifliydi sen hep güzel bakansın seviyorum seni
inşallah bu tarafta yaparsanız Size katılmayı çok isterim birde canm dr lâ görüştüm korse artık bırakabileceğimi söyledi birde nisan başı görüşmeye çağırdı karnımda o bombeli için lipo yapacak daha iyi olacağını söyledi