- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk banyo önemli fazla sıcak suda kalmamanı önereceğim tatlımKızlar yarın ilk banyomu yapıcam.dr um önce havlu ile sonra fönle kurut dikiş yerindeki bantı dedi.dikkat edilmesi gereken başka hususvar mı? Öncesinde veya sonrasında yapmam gereken?
Yarın gider hm'i talan eder alt ederimsolladın benim paçalı pazeni de zuzunun brezilyasını da birincisin
Yarın kar var tipi otur evde bacım çıkmaYarın gider hm'i talan eder alt ederim
Hiçbirşey tutamaz beni kırmızı kar bile yağsa durmak yok yola devam cemreler düştü karda tutmaz hihiiii hohoooooYarın kar var tipi otur evde bacım çıkma
bende gider paçalı donumun mavisinden alırım süpürürüm sizi kıydırmayın paramaHiçbirşey tutamaz beni kırmızı kar bile yağsa durmak yok yola devam cemreler düştü karda tutmaz hihiiii hohooooo
Kıy kıy sana mavi çok yakışıyorbende gider paçalı donumun mavisinden alırım süpürürüm sizi kıydırmayın parama
kırmızı da yakışırda yokKıy kıy sana mavi çok yakışıyor
Yarın kar var tipi otur evde bacım çıkma
bende tak çıkart takılıcam biraz dahaolmaz yarın işimiz var bir kere karda tipi de engel değil
kırmızı da yakışırda yok
Yusuf Yusuf gitsin öyleen iyisi hem canının yanmaz hem de 100 tl cepte kalır akıllı kızsın
canim benide eklermisin lutfen bende sonunda resim ekledim gorebilirsin..Kızlar Memiş resmi ekledim valla bunda bir yamuk yok
İnşallah ben de bir cesaret bulsam giricem ameliyataKızlar yaklaşık 1 saat önce @feiliz odasına geldi şu an uyuyormuş iyiymiş.ailesinden bilgi aldık .şükürler olsun o da girdi çıktı maşallah.darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza:)
Janasya teşekür ederim izlemeye aldığın için resimleri gördüm seninde bel kısmında fazlalık var göbiş dışında sizin bahsettiğiniz dikey çizgi ne? Bende haftaya Ahmet Seyhana gidicem görüşmeye şu an bilgi topluyorum birde ameliyat olmuş olan bir arkadaşın görebilsem fotolarınıyok henuz gormedi dr, burda iki dr'a gittim ikiside olmaz dedi ama yinede korkuyorum gerci masallah var bende gobek ve bolca yag(( bu aksam cekerim resimlerimi o zama bi bakin .. cok tesekurler ederim..
Selam canim dikey cizgi gobek derisi yetmeyince olan bir cizgi yani hem sezeryan hemde gobegin altindan yukari bir kesi oluyor. Bende senin gibi bilgi topluyorum gunumu aldim 25 martda insallah ameliyat olucam.. Darisi sana tatlimJanasya teşekür ederim izlemeye aldığın için resimleri gördüm seninde bel kısmında fazlalık var göbiş dışında sizin bahsettiğiniz dikey çizgi ne? Bende haftaya Ahmet Seyhana gidicem görüşmeye şu an bilgi topluyorum birde ameliyat olmuş olan bir arkadaşın görebilsem fotolarını