- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
emru arkadaşımıza çok geçmişler olsun inşallah mutlu sonuçlara tez vakitte varsın sevgilerrremru ameliyattan çıkmış odasına getirmişler her şey yolundaymış kendisi iyi olunca detaylı bilgi verir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emru arkadaşımıza çok geçmişler olsun inşallah mutlu sonuçlara tez vakitte varsın sevgilerrremru ameliyattan çıkmış odasına getirmişler her şey yolundaymış kendisi iyi olunca detaylı bilgi verir :)
Vallahi kuaför olayini anlatayimkuaför gelmedi bana da bak
ben Barış beyi çok taktir ediyordum eve çiçek gönderiyordu yada hastane çıkışı veriyordu bir zamanlar şimdi durum ne bilemem
Eveeet Canim nasip Kismet,ercan bey de oyle demisti,sizi 8 Mart dunya kadinlar gunu nde ameliyat ederim ,dedi.gunun ozelligini belirterekkadınlar gününde ameliyat olmak vayy çok az kalmış
ayy o nasıl bir şeymiş ya vallahi özel istek falan süslü kokoş olduğunu anlamış drVallahi kuaför olayini anlatayim
Simdi ozel bir isteginiz varmi dedi hemsire bende evet saclarimi yikamak istiyorum dedim tabloya yazdi
Sonra bi baktim kuafor geldi odama hem yikadi hem fon cekti sasirdim gercekten yani fransada boyle hizmet yok sonra ercan bey geldi ben zaten kuaför yolliyacaktim odaniza hastaneden cikis yapinca guzel olur diye , ama siz once davrandiniz dedi ama esteworldda oyle hizmet yok
Anladiii kokos oldugumu hatta kirmizi ojeyle ameliat etti beniayy o nasıl bir şeymiş ya vallahi özel istek falan süslü kokoş olduğunu anlamış dr
Ojeyle ameliyat olan ilk sensindir belkide forumda vallaAnladiii kokos oldugumu hatta kirmizi ojeyle ameliat etti beni
Bende sasirdim hatta kac kere dedim silin diye kalsin bozmayalim dedilerOjeyle ameliyat olan ilk sensindir belkide forumda valla
Değişik bir sistem varmış demekki hastanenin :)
Gecmis olsun super vallahi dikey izin bile yok daha ne olsun masallahKızlar merhaba
Aml 4:30 saat sürdü.karın germe ile birlikte bacağa kök hücre yağ dolgusu oldu.ilk çıktığımda yarım saat zorlu geçti.yanma üşüme anesteziyi atma.ama ondan sonra çok rahattım.2 saat sonra yemeğimi yedim.2 saat sonrada yürüdüm.yürümeden evvel Ercan bey geldi neler yaptığını anlattı korseyi açıp durumu gösterdi.yuppiiii dikey iz yoook.yetişmiş derim.çok sevindim .bacaklarda güzel olmuş.
benden havadisler böyle.destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.bende sonra olacak arkadaşlarıma da dua ediyorum.
Sevgiler
maşallah sesin çok iyi geliyordu zaten bacak için kaç cc koyulmuş söyledi mi?Kızlar merhaba
Aml 4:30 saat sürdü.karın germe ile birlikte bacağa kök hücre yağ dolgusu oldu.ilk çıktığımda yarım saat zorlu geçti.yanma üşüme anesteziyi atma.ama ondan sonra çok rahattım.2 saat sonra yemeğimi yedim.2 saat sonrada yürüdüm.yürümeden evvel Ercan bey geldi neler yaptığını anlattı korseyi açıp durumu gösterdi.yuppiiii dikey iz yoook.yetişmiş derim.çok sevindim .bacaklarda güzel olmuş.
benden havadisler böyle.destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.bende sonra olacak arkadaşlarıma da dua ediyorum.
Sevgiler
Çok çok geçmiş olsun emru ..en zorunu atlattın..iyileşme sürecinde kolay ve sorunsuz geçer inşallah..mutluluğun daim olsun :))Kızlar merhaba
Sevgiler
Kızlar merhaba
Sevgiler
teşşekkür ederim canım.Gecmis olsun super vallahi dikey izin bile yok daha ne olsun masallah
Ben cok iyi uyanmistim gerci ben senin kadar cok kalmamistim ameliyathanede ondandir belki bide yag dolgusu da var anca 4 bucuk saat
Dinlenmene bak Canim
Geçmiş olsun Önceki Halide iyiydi birçok kişiye göre, eminim sonrasıda harika olacaktırKızlar merhaba
Sevgiler
Evet tatlım çok şanslıydım.benimle bir girdi benimle bir çıktı.foto da çekmiş güzel oldu benim için.seni görünce bugün odada hem sevindim hem şaşırdım bi de anestezinin etkisi tam geçmemişti ya konuşamadım herhalde doğru dürüst di mi?bu arada evet gruptan kısmen haberi var onunda.sizin filizler köftecisinde buluştuğunuzu bile biliyorlar,gelenler söylüyormuş biz toplanıyoruz falan filan diye.emru çok geçmiş olsun tekrardan uygulama ile bugün spontane oradaydık botoks dolgu işlemleri için senide 5 dakika da olsa gördük iyi görünüyordun yalnız çok şaşıırdım valla teknisyen bile bizleri biliyor dedi ya şu buluşmalar yapan grupmusunuz çok şanslısın çok refakatçin teknisyen birde ameliyatta çekmiş resimlerini sana süper anı bu
ahahhaha valla tanınıyoruz ya süperEvet tatlım çok şanslıydım.benimle bir girdi benimle bir çıktı.foto da çekmiş güzel oldu benim için.seni görünce bugün odada hem sevindim hem şaşırdım bi de anestezinin etkisi tam geçmemişti ya konuşamadım herhalde doğru dürüst di mi?bu arada evet gruptan kısmen haberi var onunda.sizin filizler köftecisinde buluştuğunuzu bile biliyorlar,gelenler söylüyormuş biz toplanıyoruz falan filan diye.
Sağol Canım evet önceki halide çok kötü değildi ama göbekliydimİnşallah sonrası da güzel olur.Geçmiş olsun Önceki Halide iyiydi birçok kişiye göre eminim sonrasıda harika olacaktır
Şimdiden geçmiş olsun. Umarım herşey istediğinden daha güzel olur. Bizi haberdar et. Sonuçları bekliyoruz. Ayrıca beni izleyebilirmisin.Arkadaslar benim de son 5 gunum. (8mart sali)