- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
Kızlar günüm belli oldu 30 mart büyük gün
hadi gözün aydın harika sonuç olacak eminim karnın müthiş tam germelik ne dikey iz olur ne de az gerilme süper bomba olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yukarda solda = boyle uc cizgi var oraya tikla ordan albumler yazan yeri sec ve yeni album olustur a tikla sonra ayarlarini yap takip ettiklerim olarak daha guvenilir en son resim yukle ve kayit et :)Foto nasıl eklerim bulamadım
Uyyyyyy kesuleyim sana yavriiiiii arada kendimizide katıp ego yapıyorum çok şımarığım çok :)) cansın can
Aayyyyy çok mutlu oldum adına. Sonuç mükemmel olacak. Sabırsızlıkla sonucu görmek istiyorum. valla iki haftada iyileşeceğimi bilsem yazı beklemeden nisanda amaliyat olurdum.Kızlar günüm belli oldu 30 mart büyük gün
ay cok sekersiniz.Ikiniz de taşsınız canım zuzum ne derse doğru der topraam
Kendi güzel,gönlü güzel,göbüşü hepsinden güzel Jelesec im..teşekkür ederim..kulaklarım çın çın çınlamıştı zaten
Hadi hayırlı olsun inşallahKızlar günüm belli oldu 30 mart büyük gün
Teşekkür ederim tatlımHayirli olsun tatlim mutlu ol insallahhh
Bu güne kadar verdiğiniz destek için sonsuz teşekkür ederim zuzucumKervan seni bekliyor tatlım hadi hayırlı uğurlu olsun ankarada olmasaydın ziyaretine gelip göbek show yapardım
Teşekkür ederim güzel hatun senin kadar olsun başka birşey istemem sende bana çok destek oldun valla sonsuz teşekkürlerhadi gözün aydın harika sonuç olacak eminim karnın müthiş tam germelik ne dikey iz olur ne de az gerilme süper bomba olacaksın
Teşekkür ederim tatlım senin için hayırlısı neyse öyle olsunAayyyyy çok mutlu oldum adına. Sonuç mükemmel olacak. Sabırsızlıkla sonucu görmek istiyorum. valla iki haftada iyileşeceğimi bilsem yazı beklemeden nisanda amaliyat olurdum.
Sağol taş hatun inşallah senin kadar şanslı olurumHadi hayırlı olsun inşallah
Teşekkürler güzel kalpli bayanfitifit canm hayırlı uğurlu olsun inşallah allah pişman etmesin kararından inşallah güzel uyu mutlu uyan şans güzellik seninle olsun inşallah sevgilerrr
Merhaba. Ben de ameliyatımı oldum bugün 5. Günüm desteğiniz için tekrar teşekkürlerHadi hayırlı olsun inşallah
Hayırlısı olsun arkadasım benim de aynı gün ameliyatım bakalım hayırlısıylaKızlar günüm belli oldu 30 mart büyük gün
Çok geçmiş olsun inş istediğiniz sonuca ulaşırsınızMerhaba. Ben de ameliyatımı oldum bugün 5. Günüm desteğiniz için tekrar teşekkürler
Sizede hayırlı olsun Desene ameliyat günü yaklaştıkça forum coşacak yine :))Hayırlısı olsun arkadasım benim de aynı gün ameliyatım bakalım hayırlısıyla
Aaa ne güzel inşallah guzel sonuçlar alirizHayırlısı olsun arkadasım benim de aynı gün ameliyatım bakalım hayırlısıyla