okbeni izlermisin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okbeni izlermisin canm
ne kadarlık hali bu resim canm bizimde öyle olacak
ne kadarlık hali canm bu foto birde eski hali yokmu karşılaştırmak daha iyi olurdu gayet güzel mutlu ol sonucunda inşallah
eski yok maalesef. tarihleri resimlere yazdım biri bugün diğerleri ocak ayı.aml trk 17 aralıkne kadarlık hali bu resim canm bizimde öyle olacak
ne kadarlık hali canm bu foto birde eski hali yokmu karşılaştırmak daha iyi olurdu gayet güzel mutlu ol sonucunda inşallah
hadi hayırlı olsun hakkında canm çok mutlu ol inşallah sonuçlarındanKızlar Dr san çıktım en erken tarihi aldım 30 mart hadi bakalım beni de izlemeye alın lütf n K kakulem B balik99 @elmaliiisekerr
Hemen bak ta silececeğim . ayarlar olmamiş mi acaba albümler ana sayfasindada görünüyor çünküKızlar Dr san çıktım en erken tarihi aldım 30 mart hadi bakalım beni de izlemeye alın lütf n K kakulem B balik99 @elmaliiisekerr
Tabiki yaa çekicektinki sende daha iyi anlardın değişimi ben çekiyorum sürekli resimlerimi ama yüklenmiyor çıldırıcammmmmfeiliz in resmini gördüm eski halim benziyor. neden çekmedim eski resmimi sanki.
İzlemeye aldıklarımız ve kendi resmimiz albümler ana sayfada görünüyor benimki de varHemen bak ta silececeğim . ayarlar olmamiş mi acaba albümler ana sayfasindada görünüyor çünkü
Ya canim yüklenirken sorun oluşup duruyordu. 1tane yükleyebildim. Onuda alb. Ana sayfada da görünce yanliş ayar yaptiğimi zannedip geri sildim. Sonra tekrar denerim.
Cnm yok sen kendi resmin olduğu için albümlerde gorebiliyosunYa canim yüklenirken sorun oluşup duruyordu. 1tane yükleyebildim. Onuda alb. Ana sayfada da görünce yanliş ayar yaptiğimi zannedip geri sildim. Sonra tekrar denerim.
Beni de izler misiniz
Kakulem beni de izler misinYa canim yüklenirken sorun oluşup duruyordu. 1tane yükleyebildim. Onuda alb. Ana sayfada da görünce yanliş ayar yaptiğimi zannedip geri sildim. Sonra tekrar denerim.
ok sende beni izlermisin
Yaaa.. İşte sinir,stresten uzak durmak lazım adaşımayy valla şuan yaşadıklarımı yazıyorsun valla kızıma yükleniyor farkına varıyorum üzülüyorum baba bir iş verince sinirleniyorum hangi bir işi yapsın diyorum herşeyi ondan bekleme diyorum biraz oğlanı da iş buyur diyorum fazla evin işine el atamamak hepsi birarada kendimi sıkıyorum Of luyom pofluyom kendi halime bakıyorum hiç iyleşmicekmiş gibi ama sizi okudukça dayan arzu diyorum geçicek bugün ler diyorum bu arada adaşız arkadaşım teşekkürler valla çözdüm hemn beni
Boyutu büyük geliyordur adaşım :)kızlarrr bende foto yüklüyor ama hata oluştu diyor ne yapmam lazım
İzlemeye almıştim seni. Bakamadin mi. Sildim de ekleme hatasi vermeseydi öncesi sonrasi ekleyecektim. Yarin denerim tekrar. Sende bakarsinKakulem beni de izler misin
canm teşekkür ederimYaaa.. İşte sinir,stresten uzak durmak lazım adaşım
Madem adaşız izlmeye alayım seni ayıp olmasın,diğer fotolarımada bak
Yaaaa bu karın hala benimle size geçmiş olsun, inşallah sorunsuz iyileşirsiniz, sizin doktorunuz kim ve hangi hastanede oldunuz ameliyatınızi?feiliz in resmini gördüm eski halim benziyor. neden çekmedim eski resmimi sanki.