aliyesmacım sağol canım ameliyatım seneye kaldı canım...sizce hastanede önemlimi ben devlet hastanesinde ameliyatı olmaktanda korktum birde soruma cevap yazan olmadı kızlar (ameliyat olanlar) melda aliyesma ve diğerleri benim karnım aynı ilk resimdeki gibi bu kadar büyük bir parça kesilen oldumu yoksa siz mini karın gerdirme falanmı oldunuz buradakidr. sadece doktorluk ünvanı var yani op.dç. falan değildi bende vazgeçtim
Devlet hastanelerinde de plastik cerrahlar var şeker. Zaten tam gün yasası çıkınca devlet doktorları özelde çalışamayacak ondan istemiyorlar ya.
Kızlar bir sorum olacak,germe yada liposuction yaptırdıktan sonra karın güzel oluyor .Bende simetri takıntısı başladı.Mesala göğüslerim çok büyük değildi ama şimdi karın ve göğüs kafesim dümdüz,ama gögüslerim görüntü olak eskisinden daha büyükmüş gibi duruyor.Dar pantolon giydiğimde arkadan simitler daha fazla gözüme batıyorBenden başka yere enjeksiyon yapılmak üzere yarnımdan yağ alındı,zaten normal karnım vardı.Eski halim daha orantılı idi.Aman aman göze batan bir şey yok ama ben biliyorum ya.Bende mi anarmallik var benim gibi bu takıntıyı yaşıyanlar var mı diye merak ettim doğrusu
Kızlar bir sorum olacak,germe yada liposuction yaptırdıktan sonra karın güzel oluyor .Bende simetri takıntısı başladı.Mesala göğüslerim çok büyük değildi ama şimdi karın ve göğüs kafesim dümdüz,ama gögüslerim görüntü olak eskisinden daha büyükmüş gibi duruyor.Dar pantolon giydiğimde arkadan simitler daha fazla gözüme batıyorBenden başka yere enjeksiyon yapılmak üzere yarnımdan yağ alındı,zaten normal karnım vardı.Eski halim daha orantılı idi.Aman aman göze batan bir şey yok ama ben biliyorum ya.Bende mi anarmallik var benim gibi bu takıntıyı yaşıyanlar var mı diye merak ettim doğrusu
Canım benim çok geçmiş olsun ben hiç böyle bişey duymadım, göğüslerin eskiden de büyükse karın gidince büyük geldi gözüne belki ama ilginç. Estetik ameliyat oldukça olası geliyor insanın. Ama göğüslerin çok sarkık falan değilse dokundurma bence. Sen kime ameliyat oldun?? Wildcat sana da geçmiş olsun. Sizler yazdıkça insanar cesaretleniyor, özellikle güzel sonuçları duydukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?