Merhaba canım; Bende karın germe yaptırdım ve çok mutluyum. Şu yazdıklarını okuyunca eski kabus günlerime döndüm birden. Çok haklısın tüm yazdıklarında. Aliyesma sağolsun bana da yardımcı oldu ve korkunç karnımdan ve sarkık memelerimden kurtuldum. Darısı başına. Ameliyat sonrası inan bana çoook mutlu olacaksın çokkkk. Tabi ehil ellerde.kaydirigubbakcemile2
Canım benim iz uzasa bile iç çamaşırının veya bikininin altında kalacak şekilde ayarlarlar merak etme. İzler solunca neredeyse belli bile olmuyor diyebilirim. Eh çatlak veya sarkık olmasından her şartta süper be canım. Sen ne zaman olacaktın?
kızlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama oğlum küçük kucak isterse falan diyorum ne kadar süre onu kucağıma alamayacağım ağırlık kaldırmayacağımız süre ne kadar
ikinci sorum aylin hanım anadolu yakasında bi hastanede yaparmı bu ameliyatı
yok canım tanıdık hastane işte ta karşıdan buraya gidip gelmesi zor olur diye düşündüm ondan sordum
bu ameliyat sezeryan gibi bişemi eğer öyleyse hiç korkmadan olurum özelden bana numarasını atarmısın aylin hanımın en geç 6 ay içinde olmayı düşünüyorum bu ameliyatları
SELAM ARKADAŞLAR.KISMETSE BEN BU ŞUBAT TATİLİNDE BU KARIN GERMEYI OLUCAM ARTIK.EŞİM SUBAT TATILINDE HAZIR OL ..BU AMELIYATI OL DEDİ.BAKALIM.BIRAZ KILO VERMEM LAZIM..SIKI BIR DIYETE GIRDIM..ORUÇ TUTUCAM VE SUBATA HAZIR OLUCAM KISMETSE..SIZLERE HABER VERIRIM.ŞİMDİ BU ZAMAN İÇİNDE DOKTOR DÜŞÜNMELIYIM..
BANA ISTANBULDA DOKTOR TAVSIYE EDEBILECEK VARSA BUYURSUN..
TEOMAN DOGANDAN VAZGECTIM IZI OLDUKÇA UZUN TUTAN BIR DOKTOR.GÖRÜŞTÜM.GÖRÜŞENLERI DINLEDIM..
ŞUAN AKLIMDAKI ISIM NACI ÇELIK..
AYLIN KARANLIK TA OLABILIR ALEYISEMA OMUSTU COK MEMNUN..
NAZIM ÇERKEŞLEDE GÖRÜŞECEGIM.UZMAN OLDUGU İÇİN .GERÇİ O DAHA ÇOK BURUN ÜZERINE IYI NACIO BEY GIBI AMA..
FATIH BEYLEDE GÖRÜŞEBILIRIM.ONUDA YOGUNLUKTAN AMELIYAT SONRASI GÖREMIYORMUS HASTALAR DIYE OKUDUM..
ÖNERISI OLAN VARSA DINLERIM..SUBATTA GÖRÜŞÜRÜZ GENE İNŞALLAH..BU ARADA SPOR KEMER MEKIK DIYET HIÇBIRSEY GÖBEGI DÜZELTMIYOR.EYER ÇATLAK VARSA DÜZELMIYOR O CATLAKLARIN IZLERINDEN DOGRU KIRISIKLIKLAR VAR..
BU ARADA HER KILO VERMIS YADA DOGUM YAPMIS KADININ 10 DA 8 INDE BU DERT VAR..
BUNUNLA YASAMAKTANSA CESARET KIZLAR CESARET..DÜŞÜNÜN GENÇ KIZ KARNINI GARANTI EDIYOR DOKTORLAR OLUNCA AH KEŞKE GIDEN YILLARA DEMEMEK İÇİN ERKENDEN KARAR VERMELI..YAPTIRAN HERKEZ DAHA ÖNCE YAPTIRSAYDIM DIYOR ÇÜNKÜ..kaydirigubbakcemile ALEYISEMA CEK KIZIM GÖTÜR BU KADINLARI MUTLU OLMAYA ..
tama canım kızz doğurmuşken 3 tane doğur kız 3 dünürüm olacagına 1 tane olsun ama ondan sonra tekrar karın ameliyatı olursun:bbo:
kızlar bana yardımcı olun ne olur salı günü dev. hastanesine dr. görüşmeye gidicez sizler hep özel hastanelerdemi oldunuz bu ameliyatı?aliyesmacım bir hemşire arkadaşım bu ameliyat zor bir ameliyat direnler takılıyor dikişler iltahaplanıyormuş falan dedi çocuklarında küçük seneye falan yaptır diyo napıyım bana yardımcı olun bu karınlada kafayı yiycem yaaaaaaa....birde topigin başındaki resim varya benim karnım aynen öyle üçüz gebelikten sonra öyle oldu göbek deligimden 1 karış daha yukarısından sezeryan yerine kadar kesilmesi lazım bu kadar büyük parça aldıran oldumu bana bilgi verirmisiniz
kızlar bana yardımcı olun ne olur salı günü dev. hastanesine dr. görüşmeye gidicez sizler hep özel hastanelerdemi oldunuz bu ameliyatı?aliyesmacım bir hemşire arkadaşım bu ameliyat zor bir ameliyat direnler takılıyor dikişler iltahaplanıyormuş falan dedi çocuklarında küçük seneye falan yaptır diyo napıyım bana yardımcı olun bu karınlada kafayı yiycem yaaaaaaa....birde topigin başındaki resim varya benim karnım aynen öyle üçüz gebelikten sonra öyle oldu göbek deligimden 1 karış daha yukarısından sezeryan yerine kadar kesilmesi lazım bu kadar büyük parça aldıran oldumu bana bilgi verirmisiniz