Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

VALLA OLMADI KREDI ÇEKICEM VE BU AMELIYAT OLUCAM BU 15 OKUL TATILINDE..KILOM OLMASA VERMEM GEREKEN TATILIDE BEKLEMIYECEGIM..2.DOGUMUMDAN 6 YIL GECTI ARTIK ZAMANI GELDI GEÇİYOR.BEN KILOLARI VERDIGIM HALDE VE 6 YIL GECTI YAPMADUIGIM SPOR KALMADI..KULANMADIGIM KREM ALT KALMADI..GÜZELLEŞMIYOR OLMUYOR OLMUYOR..
BU AMELIYAT OLUCAK..
YA ECEL GELDIYSE ALIR..KORKMUOYORUM HIÇ.SADECE SONUC ÖNMELI SONUÇ GÜZEL OLSUN HER ACIYA VARIM.IKI DOGUMDA SEZERYAN OLDU ZATEN..
HEM SONUCUN GÜZELLIGI ACI MACI HISETIRMEZ..:)

sen kime ameliyat oldun

öfff kızlar bende buralarda olmaya çalışıcam kim olmuş buradaki doktorlara bilmiyorum devlet has. var galiba birde üniversiteye gelmiş sizler gibi ist.olmayı isterdim ameliyattan çok yanlış kişiye gitmekten korkuyorum ben....ne çok isterdim sizin gibi oldumda mutluyum demeyi

ben doğum yaptım 3 ay oldu 6 ay gecmesı gerekıyomus 3 ay sonra olmayı dusunuorum kısmetse... umarım hersey yolunda olur cnm tesekkurler

Selam bende İzmir deyim.burda önerebileceğiniz iyi bir doktor varmıdır acaba.Birde karında dik olarak inen bir çizgi var fotoğraflarda bu dikiş olmadan yapılmıyomu ameliyat acaba

kızlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama oğlum küçük kucak isterse falan diyorum ne kadar süre onu kucağıma alamayacağım ağırlık kaldırmayacağımız süre ne kadar
ikinci sorum aylin hanım anadolu yakasında bi hastanede yaparmı bu ameliyatı

Merhaba canm kişiden kişiye değişebilir canım iyileşme süreci. Ama 1 hafta on gün zor kucağına alman. Yani otururken kucağına gelebilir ama yerden kaldırman ağrıya sebep olabilir. Aylin hanım genelde Avrupa yakasında sürekli ameliyat yaptığı hastanelerde yapıyor ameliyatı ama sorman lazım. tanıdık hastane mi var?

yok canım tanıdık hastane işte ta karşıdan buraya gidip gelmesi zor olur diye düşündüm ondan sordum
bu ameliyat sezeryan gibi bişemi eğer öyleyse hiç korkmadan olurum özelden bana numarasını atarmısın aylin hanımın en geç 6 ay içinde olmayı düşünüyorum bu ameliyatları

Attım canım özelden

Teomakcım seni buralarda yeniden görmek güzel. Arzu edene, soru sorana gönülden yardım ederim tabii ki. Hadi bakalım senin tecrübelerinden de faydalanacak insanlar, diğer olanlarında. Ben buradan 5 kişinin ameliyat olmasına vesile oldum bile, umarım tüm bu dertleri olan kadınlar olur, kurtulur ve mutlu olur.opuyorumnanaktan

kızlar bana yardımcı olun ne olur salı günü dev. hastanesine dr. görüşmeye gidicez sizler hep özel hastanelerdemi oldunuz bu ameliyatı?aliyesmacım bir hemşire arkadaşım bu ameliyat zor bir ameliyat direnler takılıyor dikişler iltahaplanıyormuş falan dedi çocuklarında küçük seneye falan yaptır diyo napıyım bana yardımcı olun bu karınlada kafayı yiycem yaaaaaaa....birde topigin başındaki resim varya benim karnım aynen öyle üçüz gebelikten sonra öyle oldu göbek deligimden 1 karış daha yukarısından sezeryan yerine kadar kesilmesi lazım bu kadar büyük parça aldıran oldumu bana bilgi verirmisiniz

Doktarlara göre ameliyat kolay olabilir,sonrasında çektiklerini sen bileceksin.Bir kere karın olduğu için tüm hareketlerini engelliyor.Eğilmek,oturmak,gülmek ,öksürmek,banyo yapmak ,sırt üstü yatmak bile promlem oluyor.Kaldıki ben yağ aldırdım 15 gün oldu hala normale dönemedim.Acım az ama ödem daha gitmediği için zaman zaman karnımı tutup hareket ediyorum.Boş bulunup bir şey değse hala hassasiyet var.Evde yardımıcın varsa ne ala,yoksa 3 çocukla sıkıntıların üstesinden gelmen zor olacak diye düşünüyorum.Bir müddet sonra tabiki çekilenler unutuluyor ama,bu iş kafana ne kadar taktığın ve acı eşiğinin az yada çok olmasıylada alakalı.Sana kolay gelsin iyi düşünüp kara vermen lazım derim.

kızlar ben ameliyatı seneye yaptırıcam galiba burdaki dr. pek güvenemedim hem oğluşlarda büyür biraz

Yetiştim Aynur'cuğum merak etme :))) . Evet canım dren takılıyor ve benimki 2 gün sonra alındı. Alınmayan dikiş atıldı ve iltihap falan olmadı, antibiyotik kullanıyorsun neden olsun? 3 hafta korse giyiyorsun 5. günden itibaren ağrılar rahatlıyor bayağı. Eğer karnının görüntüsüne dayanabiliyorsan bekle istersen canım benim, içinde bulunduğun koşulları sen biliyorsun ama içine sinmeyen doktora ameliyat olma onu derim. Öpüyorum kocaman.

merhaba hanımlar ben yeni katıldım bu siteye ama uzun süredir yorumlerınızı okuyor ve dikkate alıyorum karalarımı çok etkiliyor önce gerçekden içten yazılarınız için hepinize teşekkür ederim bu karın gerdirme benimde çok dertli üzerinde durduğum konu ve yardıma ihticacım var nereye ve nasıl gitmeliyim istanbulda yaşıyorum lütfen yardımcı olun tşk şimdiden ( nedir bizim bu çilemiz:))

Banada lazım böle bişii hemde kesin lazım ama onu yapacak para ve cesaret lazım çok korkarım ben öle kesip biçilmeden =(
sezeryandan bile çok korkardım doğumum sezeryan ile oldu bidaha yapmak çok zorr çok

selam..benimde 3 dogumdan sonra sarkmis ve catlamis karin derim + gögüslerim var..
yalniz benim sorunum;karin germe ameliyatlarinda göbek deliginin altinda kalan bölgedeki catlak derinin cikarildigini okudum,benim catlaklarim göbek deligimin üzerinde de var ve eger tamamen kurtulamayacaksam bu karin catlaklarimdan ameliyat olmamin bir anlami yok sanirim sonucta yine catlak yine catlak

bir teselli ver modundayim

melda34 canım çalışıyorum ve son bir hafta iznim kaldı bir haftatda düzelirde işe başlarmıyım diyorsun çok korkuttular ve izlerin çok bellimi ne kasdar oldu tam olarak biraz ayrıntı lüttffeennn tşk öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…