:)) ben de aynen senin gibiyim Sedakt... ve dediğin gibi kendi işini rahatça görememek birilerinin yardımına ihtiyaç duymak hiç ama hiç hoşuma gitmiyor. bunların yanına bir de ağrı sızı çekmek durumun üstüne tüy dikiyor :)
çarşamba günü 3.haftam bitecek...öyle aman aman iş güç yapamıyorum.ama yarım yamalak da olsa bişilerin ucundan tutmaya çalışıyorum..eğilip bükülemiyorum çok yavaş hareket ediyorum bel ağrım yüzünden uzun süreli ayakta duramıyorum...4.haftayı zafer haftası ilan edicem diye ümid ediyorum :)
bu arada cancenin bahsettiği iz kremini aldım ve kullanmaya başladım...bakalım sonuçlar(karın +meme) ne olacak?
Cance senin krem işe yaradı mı? yanılmıyorsam 6. haftada olman gerek senin.sonuçları bizden önce yaşacağın için bize yol göstermeni bekliyoruz...:)
sağlıcakla...
selamlarr
ben bugün daha iiyim hergeçen gün dhada iiye gidiyorum esincim benim daha 10 gün oldu ama iiyim fakat senin geçirdiğin amll bizimkiler gibi sıradan karın germe ve sıradan lipo deil yani zor bi aml o nedenle ama senin geçirdiğin aml çok daha zor o nedenle benim iyileşme hızımı kendi iyileşme hızınla kıyaslayıp umutsuzluğa kapılma ne olur senin iyileşme sürecin bizimkiden biraz daha uzun olması çok noırmal ama artık 3 hafta olduğuna göre sende bu haftadadnan sonra hızla eyileşiceksin eminim.