Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

06esin çok doğru diyosun cnm inş. allahım bana tiksinti versin bende kurtulim şu illetten belkide bu ameliyat bi bahane olucak :78:

xxxxxxxxxdiye bi site var.bu sitede müzik altına gizli telkinler yer alan bazı müzik parçaları var.sigarayı bırakma konusuda vardı yanılmıyorsam. düzenli olarak dinlediğinde bilinçaltına sigarayı bırakman yönünde telkinler yerleştiriyor... denemeni tavsiye ederim...:90:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu forumda benim sorduğum sorular hep havada kalıyo,neden kimse bana cevap yazma zahmetine girmiyor acaba arkadaşlar,gerçekten cevapları bilmediğinizdenmi yoksa gerek görmediğinizdenmi merak ettim.neyse herkese hayırlı ameliyatlarr herşey herkesin gönlüne göre olsun.

yazıcı canım sen ne kadar süre eğik yürüdün dr aynı olduğu için senin cvb önemli benim için girersen yazarmısın diğer aaml olan ark soruyorum cevap yazarmıısnız

sevgili Sedakt,

neden kimse benim sorularıma cevap vermiyor diye yazmışsın son mesajında...konu ile ilgili net tecrübem olmadığı için ,tecrübe edip ameliyat olan arkadaşlar cevap veriri diye düşünerek yazmamıştım ben...ama madem herhangi bi cevap da kabulün ben kendi eksik tecrübemi aktarayım... ben meme rekonstirüksiyon ameliyatım için geçirdiğim karın ve meme ameliyatında 3- 4 hafta kadar eğik yürümek zprunda kaldım.hem kesilip dikilen karın dikişlerim hem de yeni mem için doku esnetmesi yapılan alanda gerginlik had safhada idi.sanki en ufak bir harekette dikişlerinin yırtılacağını ya da kötü bir şey olup canını çoooook acıtacağını sanıyorsun.bu nedenle de eğik yürümek zorunda kalıyorsun... ama beni asla zorlşamadı eğik yürümek.çünkü vücut kendini acıya karşı korumak üzere o şekilde eğik yürümeye ayarlıyor.

karın germe ameliyatı sonrası da birleştirilen üst karın derisi ile kasık dersinin birbiri ile kaynaşması ve üst karın derisinin dik yürümene mani olmayacak şekilde esnemesi için belli bir zaman geçmesi gerekiyor.ütü yaparken kırışıkşıkları açmamız gibi yavaş yavaş esneyen üst karın derisi sayesinde zamanla dik yürümek mümkün olacak ama...başlangıçta dikişler taze dokular tam kaynaşmamaış olacağı için dikişlere zarar vermemk ve vücudun acısını artırmamak için istesende dik yürüyemeyeceksin...kendiliğinde gelişen ve sonlanan bir süreç bu da.ben ilk ameliyatımın üzerinden 4 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş dikleşeye başlamıştım bile...

karın germe ameliyatrını tam tecrübe eden arkadaşların cevapları gelene kadar benimkiyle idare edeceksin...bu arada yine bir aksilik olmazsa 9 martta ben de meme + karın germe ameliyatımı olduktan olucam ...ameliyattan sonra en geç 3 gün içinde yine pc me sarılır yaşadıklarımı merak eden arkadaşlarla paylaşmaya devam ederim ...herkese geçmiş olsun..en kısa zamanda herkes isteklerini yaptırabilsin inşallah...sağlıcakla...

06esin senden öğreneceğimiz çok şey var gibi görünüyor yazılarını dikkatle takip ediyorum
merak ettiğim yada yanlış anladığım bişimi bilmiyorum sen bu ameliyatları tekrardanmı olucaksın ?

Sevgili Haziranda,

Bu topikde yalnız ben değil tüm arkadaşlar konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak amacıyla burdayız.Birbirimize ne kadar yardımcı olabilirsek o kadar güzel ve rahat ameliyat olma şansımız olur.

bana gelince çeşitli hastalıklar dolayısıyla 22 yıldır hastanelerde sürünüyorum,başlıca sebebi bu olmakla beraber sağlık konularına karşı da biraz ilgim var.

2009 da meme kanseri nedeniyle sağ memem alındı.meme onarımı ameliyatı olmak için yattığım hastanede meme yapımında doku transferi yapılarak meme onarımı yapılacağı için 2 aşamalı bir operasyona tabi olacağım söylendi.19 Ocak'da ilk operasyonumu oldum.karın germe ameliyatında kesilip çıkarılan bölüm kadarlık bir alan kesilip oradaki dokuları besleyen damarların yeri değiştirildi alttan üste çıkarıldı.yani karın boydan boyaaaaaa dikişli...meme içine de bir iç lastik koydular 1 ay boyunca gün aşırı hastaneye gittim bu iç lastiğe serum fizyolojik doldurarak meme dokusunu esnetip genişlettiler. şimdi 2. operasyon için bekliyorum.23 şubatta olacaktım ama anestezi doktoru arıza yaptı 9 marta kaldım.bu operasyonda karın kas ve yağ dokusunun bir kısmı esnetilen meme dokusunun içine konacak...geri kalan yağlar alınacak ve karın germe ameliyatı yapılarak karın dikilecek.

yani ben aslında bir taşla 2 kuş vurucam belki de diğer meme içinde dikleştirme yapılacak bu da 3. kuş olacak

durumum bu şekilde işte...tam karın germe olmasa da ameliyat konusunda benzer şekilde tecrübe edindim sayılır..sağlıcakla...

esin çok geçmişolsun acil şifalar dilerim umarım senin içinde herşey yolunda ve diledğin gibi iyi gider ,öncelikle sağlık
benim dr.dan hala ses yok beklemek çok zor ya ben bi an önce olsun istiyorum yaza kadar ancak toparlanırım mayıs çok geç gibi

çok teşekkür ederim sevgili Haziranda...doktordan ne haberi bekliyorsun? görüşmelerini tamamlayıp amelyat için gün mü belirliyeceksiniz?

çok teşekkür ederim sevgili Haziranda...doktordan ne haberi bekliyorsun? görüşmelerini tamamlayıp amelyat için gün mü belirliyeceksiniz?

esin aslında tarihimiz tamam 9 mayıs olarak belirlendi ama dr.umun muaynehane açma ihtimali varmış açarsa başka bi özel hastanede nisan ayında yaparız demişti .bende geçen gün mail attım mayıs ayında çocuklarımın mezuniyet ,musamere v.s lerinin olduğunu bu konuda herhangi bir iptal veya erteleme durumunda bana yardımcı olmasını rica ettim .umarım nisanda olur

tşk ederim canım ilgine ve cevabına benimde bebeğim var ne kadar eğik yürüyceğimi merak etme sebebimde ondandı dayanamayıp aradım sordum doktora 2-3 hafta dedi bende başa gelen çekilir dedim napim Allah yardımcım olsun Aallah seninde yardımcın olsun,hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm kusura bakma cavp için gecıktım ama herzaman gıremıorum topiğe.benımde cevabım hemen hemen aynı olacak 1 ay sureyle eğik yurudum ama hergecen gun daha dık olarak.gerçi bir ay sonra ben tekrar oprasyon geçırdıgım için çok net bir tarıh weremem çünkü ıkınci amelıyattan sonrada daha gerıldıgım için tekrar eğik yurudum ama bu sefer çok uzun sürmedi .allah kolaylık wersın inş dualarım senınle ve essinle cnm

esin cnm dualarim seninle olacak ins cok cok kolay ve guzel saglikli sonuclar alirsin cnm benim allahim sana guc ve doktorlarina basari versin insallah

esin cnm dualarim seninle olacak ins cok cok kolay ve guzel saglikli sonuclar alirsin cnm benim allahim sana guc ve doktorlarina basari versin insallah

canım çok teşekkür ederim...darısı tüm sıradaki arkadaşların başına inşallah...

çok teşekkür ederim Çiğdem...

Allah hepimizin yardımcısı olsun Sedakt...

canım umarım en kısa zamanda sağlıklı ve kolay bir şekilde gerçekleşir ameliyatın...

haydi kızlar ameliyathaneyeeeee...:79::79::79:

ne cesur kadınlarız heyt be maşallah bize güle oynaya ameliyathaneye giden bir erkek gördünüzmü siz hiç

tşk ederim canım senin olayını biliyorum gerçi topikteki herkesi biliyorum çünkü ilk sayfadan beri takib ediyorum ama açıkçası eğik yürüme işinin bu kadar uzun süreceğii dikkatimi çekmemiş hiç biraz takıldım bu duruma vazgeçmek kesinlikle yok artık çıktık bu yola olcaz artık ama 2-3 hafta bi ay çok yaa ne kadar eğik yürünüyo acaba L şeklindede deildir dimi :))) he bide şuanki halinden bahsetsene canım biraz ne durumdasın karnın nasıl görünüyo mutlumusun.sende lipoda olmuşmuydu canım ne çok sordum ama :)))

ne cesur kadınlarız heyt be maşallah bize güle oynaya ameliyathaneye giden bir erkek gördünüzmü siz hiç

inşş çıkışlarımızda güle oynaya olurr canım
ben çok stresliyim ama ne acısından ne aml nede yatak süresinden bebeklerimle ilgilenemiycem die sadece ayy bitsede kurtulsam öff

kizlar beni de bu kasinti deli ediyo ya ne yapacagimi sasirdim sanki bende bir az fazla mi oldu ne aglayasim vardi bu gun disarda deli gibi eve donmek zorunda kaldim ne zaman gecer

Son düzenleme:
kizlar beni de bu kasinti deli ediyo ya ne yapacagimi sasirdim sanki bende bir az fazla mi oldu ne aglayasim vardi bu gun disarda deli gibi eve donmek zorunda kaldim ne zaman gecer

canım doktorunla konuşsanya belki bi krem falan verir yani aml yeri olduğu için bişey diyemiyorum ama kaşıntı giderici bir sürü merhem kren var sadece doktorun onayını almak gerekir

uzakta olmanin dezavantaji iste bepanten sur demisti oyle yapiyorum bende

En doğrusunu yapmışsın Cance...eğer tam dikiş yerlerin kaşınıyorsa ve üzerinde kaynaşmamış yerler varsa...xxxxxdiye antibiyotik içerikli bir mehem var...ondan sür dikiş hattı boyunca...yok dikişlerde açıklık yoksa xxxx kullanman uygun devam edebilrisin...ama bu merhemleri sürdükten sonra çamasırın tarafından biran önce emilim cilde bişi kalmasına engel olmak için dikiş hattı boyunca bir gazlı bez koy çamaşırl deri arasına. böylece kremlerin çoğu cildine kalır. bir diğer konuda bepantende olabilir bir başka el yüz vs kremi de dikişler dışında kalan gergin bölgelere de bu kremden uygulaman esnemey çalışan deriyi rahatlatıp senin deçileden çıkmanı önleyecektir...bol bol güzel güzel gezmeler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…