Aml yuzundenmi
Bak simdiden soyliimm sana meme ameliyati baska sayfada hahaha ben o sayfalari terkettim artik karnima odaklandim ya
Karin da olunca artik burun estetigine yazarim huyum kurusun
bencede onun kafasında vardır ayrılmak cnm yoksa aml geçerli bir neden olamaz sakın üzülme değmez cnm önce kandinvalla öyle olduğunu söylüyo.bide düşünün 11 yıllık ilişki..
Kız 11 yıl ne yaptınız siz? Ben 11 yıllık evliyim iki cocuk doğurdum büyüttüm de bak vucudumu bile toparladım:)) Şimdiden sonra kısmet olursa hayatın tadını çıkarmak istiyoruz. Hayat kısa, zaman çok hızlı geçiyor. Yaşımda 29 bu arada. Büyük ihtimal aynı yaşlardayız. Sen bırak o herifi bırak :)) bana en çok eşim destek oldu. Zaten bi ilişkide karşılıklı fedakarlıkla yürüyor. Seninki ne öyle hem 11 senedir tık yok, birde üstüne sana sorun çıkarıyor. Ay parçalarım ben öyle adamı, bak sinir oldum şimdivalla öyle olduğunu söylüyo.bide düşünün 11 yıllık ilişki..
Kız 11 yıl ne yaptınız siz? Ben 11 yıllık evliyim iki cocuk doğurdum büyüttüm de bak vucudumu bile toparladım:)) Şimdiden sonra kısmet olursa hayatın tadını çıkarmak istiyoruz. Hayat kısa, zaman çok hızlı geçiyor. Yaşımda 29 bu arada. Büyük ihtimal aynı yaşlardayız. Sen bırak o herifi bırak :)) bana en çok eşim destek oldu. Zaten bi ilişkide karşılıklı fedakarlıkla yürüyor. Seninki ne öyle hem 11 senedir tık yok, birde üstüne sana sorun çıkarıyor. Ay parçalarım ben öyle adamı, bak sinir oldum şimdi
Heheee bencede bıraksın :))Kız 11 yıl ne yaptınız siz? Ben 11 yıllık evliyim iki cocuk doğurdum büyüttüm de bak vucudumu bile toparladım:)) Şimdiden sonra kısmet olursa hayatın tadını çıkarmak istiyoruz. Hayat kısa, zaman çok hızlı geçiyor. Yaşımda 29 bu arada. Büyük ihtimal aynı yaşlardayız. Sen bırak o herifi bırak :)) bana en çok eşim destek oldu. Zaten bi ilişkide karşılıklı fedakarlıkla yürüyor. Seninki ne öyle hem 11 senedir tık yok, birde üstüne sana sorun çıkarıyor. Ay parçalarım ben öyle adamı, bak sinir oldum şimdi
senide beklerim o zaman sekerim :)
Benim de tam tersi narkozu almisken nerelerimi yaptirsam diye dusunuyorumhatta ercan beyin birinin ameliyatlarini gorseydim burnumu da yaptirirdim
1 ay sonra 33 yolda :)))) abooooo yaş gidiyor vuhuuuuuu
Heheee bencede bıraksın :))amsterdam12 nasıl bu kadar uzun sürdü ilişkiniz maaşallah size bende 10 yıllık Evliyim bu arada 11. Yıla çok az kaldı valla ne çabuk geçti zaman
zuzucum daha dur yolun başındasın1 ay sonra 33 yolda :)))) abooooo yaş gidiyor vuhuuuuuu
1 ay sonra 33 yolda :)))) abooooo yaş gidiyor vuhuuuuuu
Oğluşun kursundayım yürüyerek geldim ödem çayımı içtim buram buram terledim. Sardunyam ruhum yaşlı ondan bu karamsarlık :))zuzucum daha dur yolun başındasın
Senin yaşında gayet iyi tatlım taş gibisin taş çıtır hatunen güzel yaşlar yahu bende 45 dayandım((((((((( atım köprüden kendimi:))))))))))))))
canım benim ruhun yaşlı olsa bu ameliyatı olurmuydun..öncedenmiş yaş 35 yolun yarısı demek..Oğluşun kursundayım yürüyerek geldim ödem çayımı içtim buram buram terledim. Sardunyam ruhum yaşlı ondan bu karamsarlık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?