Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ne diyosun canim ya benim ekimde ameliyatim ( sen benden once olacaksin siz iyilesmis olacaksiniz ben ameliyat olana kadar
Benim de dr um ercan bey canim
Kuzucum perşembe gireceğim deyince ben yanlış anladım demekki sorry baby bu arada senin göbişte neymiş benimkinin yanında

Güzel göbişli hatunlar size birşey soracağım hani şu kum saatimiz varya o kısımda aml olduğumuzda şekilleniyormu bunu çok merak ediyorum beni bilgilendirirmisiniz lütfen,

Tekrar geçmiş olsun canım
Gözün aydın
Göğüs ucundan mi konuldu protezler
3.günden bahsetmissin ama direnerek hala çıkarılmamis
Uzun değil mi
Ben eve gitmeden çıkarılmasını umuyorum

Ay bi de
Eski göğüs cup un neydi
Ne taktı simdi

Hoşbuldum :) memeler konusunda beni çok iyi anlamış gösterdiğim resimlerle birebir aynı boyutta olmus. Korkmuştum füze gibi fiye ama değilmiş. Drenlerdende korkuyorum deyince hemsireye 'hocanın eli cok hafiftir anlamazsın bile' demişti doğruymus. Çok sakinleştirici bir insan ya kişilik olarakta bayıldım. Sütyen 34 c beden giydirdi. Cnin başı olsun demiştik, gercekten oyle olmuş sutyeni doldurmuyor memeler. Yanlız enterasan olan 34 beden giydirdi ben hayatımda hep 36 giymişimdir. Sıkıyor dedim olsun dedi. Salı gidince göstercem bakalım. Sutyenin alt kısmı sıkıyor yani kopçalı lastikli tarafı. Enden yani bence 36 olmalıydı. Ozelliklemi sıksın mı istedi bilmiyorum. Birde ben ödemli değilim bence ya hiç biryerim şişmedi. Bundan sonra şişermi?
Eğik bi şekilde yürüyorum. Mesela odamdan çıkıp hastane kapısının onundeki arabaya kadar kendim gittim. Eve gelincede oyle kendim yürüdüm. Ama ağırlık belde olduğu için çok çabuk yoruluyorsun. Sırtın belin ağrıyor. Bir de saatten saate bile fark ediyor iyileşme. 7 de eve geldim. 10 12 gibi biraz uyumusum. Kalktığımda kalcamı daha rahat oynatıyordum. Öyle bir psikoloji ki bi diyorsun eyvah ben iyileşemiyeceğim galiba herşey çok zor, sonra öyle bi an oluyor iyi hissediyorsun iyileşiyorum ya diyorsun. Doktor bana bugün 1 hafta sonra dikleşicen dedi. Bende şuanda hissediyorum 1 hafta da ben bayağı yoparlarım allahın izniyle

Güzel göbişli hatunlar size birşey soracağım hani şu kum saatimiz varya o kısımda aml olduğumuzda şekilleniyormu bunu çok merak ediyorum beni bilgilendirirmisiniz lütfen,
İşte canım benimde meselem buydu. Suan yüklü aml önceki resimlerim var bakarsan anlarsın. Kum saati olayı doğuştan bende hiç yok odun gibiydim. Daha önce görüştüğüm bir doktor lipoya gerek olmadıgını sadece germe yapacagını soylemişti. Ben dedim belim kalın yağın yokki neyi alcam demişti. Benim ercan beyde en çok hoşuma giden şey o estetik gözle bakıyor. Onun için bel kavisi( yani kum saati olayı) çok önemli. Bana demiştiki görüşmede ben sade germe yapıp bırakabilirim istesem ama kalas gibi göbek olur. Ben kaviste vericem lipoyla demişti. Ozaman estetik bir gözü olduğunu anlayıp tamam demiştim kafamda. Hani ben bugün dedim ya yanlarım mosmor diye. İşte yanları göğüs altı hizaya kadar lipo yapmış ve simit bölgesini arkalara kadar. Tabi nasıl olduğunu 2 3 ay sonra görücem. Ameliyatta aneztesi doktoru demişki ercan bey hanımı resmen bsştan yarattınız :) ay allahın izniyle inşallah sonucum öyle olur

Tekrar geçmiş olsun canım
Gözün aydın
Göğüs ucundan mi konuldu protezler
3.günden bahsetmissin ama direnerek hala çıkarılmamis
Uzun değil mi
Ben eve gitmeden çıkarılmasını umuyorum
Evet göğüs ucumdan. Alt taraftan yarım ay şeklinde düşün. Üstten bakınca kesik demezsin bile ben hala göremedim füzelerimin alt kısmını :) su anda sol gogus ve alt karında var birer tane. Aslında gogustekinide cıkarıyormus normalde ama kan fazla gelmiş garanti olsun dursun 2 gün daha dedi.

Ay bi de
Eski göğüs cup un neydi
Ne taktı simdi
Eskiden tam dolgulu 75 b takıyordum. Şuanda o bana 34 c taktı. Bana kalırsa 36 c takmalıydı eni çok sıkıyor. Amerikan markalarıyla türkiyedekiler birbirni tutmuyor falan dedi ama tam hakim değilim konuya. Salı günü konuşcam bunu kontrolde.

Insallah haftaya daha da iyi olursun canim
Sutyenin alt tarafi benide acayip SIKIYORDU ince havlu koymustum ben oraya ara sira da kopcalari aciyordum alt taraftan koltuk altimi bile kesiyordu sanki
Eger cok rahatsiz ediyorsa ercan bey den 36 beden iste
Odemler tabiki olur canim belki hafiftir sende ama illaki oluyor ameliyattan sonra meme arasi bile sismisti benim
Bel agrisi icinde yatarken yine bel cukuruna havlu koymustu hemsire bana iyi gelmisti
Yatmaktan agriyor bide germe olunca haliyle egik yurumeden de agri olabilir esin masaj yapsin iyi geliyor
Cok optum

Iyi yapmis canim kan birikmemesi gerek benim de drenleri hemen cekmedi seroma olmasin dedi yani sivi birikmesi
Demek meme ucundan yapti bak korkulacak bisey yokmus dimi dedigim gibi cok rahat hissetmiyosun hic

Ohhhh misler gibi olmuşsun güle güle kullan kum saatini :)) darısı bana veeee olacak olan diğer kader ortaklarıma öptüm canım

Nasıl bişey
Dışardan bakan biri Diren ya da bişey olduğunu anlayabilir mi sence

Canımcım caner bey o kısmın altındaki kaslar toplanip dikilecegi icin bel cevren de incelecek demisti ama bunun ortaya cikabilmesi icin sanirim en az 2 aya ihtiyacimiz var.

Iyi yapmis canim kan birikmemesi gerek benim de drenleri hemen cekmedi seroma olmasin dedi yani sivi birikmesi
Demek meme ucundan yapti bak korkulacak bisey yokmus dimi dedigim gibi cok rahat hissetmiyosun hic
Evet iyiki ona bırakmışım. Ben ilk baş meme altından olsun dedim. O bizim için daha kolay ama bu senin için daha güzel izsiz olucak dedi. İlk bir kaç gün ayaga kalkma sırasında cok hafif bir sızlama oluyordu saniyelik. Şimdi oda yok. Goğüslerde kas ağrısı rahatsız etti beni, kesilk acısı değil. Ellerimii kullanamamak ve kalkarken mecbur ellerden destek alıyosun bu zordu. Birde karnımdaki tek drenimden gelen sıvı neredeyse durdu. Ama sol göğüsten hala cok geliyor bu biraz canımı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…