Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Lazer lipomu yoksa klasik liposuctıonmu ayyyy öyle çok morarıyormu ben dizlerime kadar moraracağım öyleyse ağrı varmı peki canım karın yanlarınamı yapıldı, öptüm çabuk iyileşmen dileğiyle
Lazer canım. Ağrısı dayanılmayacak gibi değil, korkma. Biraz dayak yemiş gibi:))) Aynada öyle görünce bi an tuhaf oldum. Geçiyormuş ama kıdemliler öyle diyor :)

Ercan bey nasıl uğurladı seni şekercim,
Kaldığım yerden bugünü anlatayım ozaman.
Sabah 9 dan sonra doktorumu beklemeye başladım. Pazar olduğu için saat 3 te geldi. Dünden drenlerimin bazılarını çekeceğini söylemişti. O gelene drenler cekilirken acıyacak diye öldüm öldüm dirildim. Ne manyak birşeyim. Ameliyata girerken bu kadar korkmamıştım! Heyecandan ve kırkudan zangır zangır titredim. Neyse önünde koca bi malzeme arabasıyla geldi doktorcuğum. Önce beni sakinleştirdi. Kolumu bi cimdikledi, işte bu kadar acıyacak dedi. Ah o internet yokmu internet hep ordan duyup korkutuyosunuz birbirinizi dedi :)))) bende dedim yok tam tersi orda herkes acımaycagını soyluyor ben kendim korkuyorum dedim. Korkmana gerek yok dedi. O ara biraz korsemi falan açtı biraz rahatla ferahla dedi. Püfür püfür 5 dk oyle durdum. Cok guzeldi sonra memelerimi gösterdi. Çok güzel olmuşlar cok begendim. Tam istediğim boyutta idi. Drenleri pıt diye cekti hiç bir şey anlamadım, yarım saniye sürmedi. 2 tane aldı. Suan bir goğüs bir karın iki drenim var. Biraz daha rahatladım. Sporcu sutyen giydirdi. O şuan sıkıyor sonra yolladı eve. Salı cagırırım yine dedi. 3 saatlik yolda rahat geldim bi sıkıntı olmadı. Ama hastanenin rahatı yok evde nereye yatıp nereye oturcağımı şaşırdım. Siz siz olun kalabildiğiniz kadar kalın hastanede. Şuan da sutyenim korsem sıkıyo havada sıcak nasıl gecicek bu gunler onu dusunuyorum kara kara :)) allahtan sizler varsınız moral oluyorsunuz

Evine hosgeldin o zaman canim bol bol dinlemene bak sakin su isi yapim felan deme birak biraz da pis kalsin:))
Memislerini begenmene sevindim cc olarak buyuk gelmisti sana ama bak gordun o kadar buyuk deiller dimi
Drenleri dr cekmesi cok guzel benim ilk ameliyatimda hemsireler cekmisti ve canimi yakmisti biraz ama ikincide drum cekmisti hic bisey hissetmemistim
Ercan bey ne kadar espirili oyle ya ne guzel :)
Sutyen sicakta seni bunaltabilir canim beni bile bunaltti ama zamanla alisacaksin onda bir ay takiyosun en rahat sutyende o sutyen odemlerin biraz inince bol bile gelecek sana bak gor
Bende persembe girecegim ameliyata kalacagim yer avrupa yakasi oldugu icin fazla ucret odeyip hastanede kalacagim pazar'a kadar belki pazaresiye kadar insallah o an butun drenlerden kurtulurum
Peki canim kolayca yuruyebiliyomusun uzunca yani sikinti oluyormu? Cokmu gergin?
Bu arada benim de lipo da baya morarma oldu hatta genitalim bile morarmisti sok oldum kapkara gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…