Sizin son durumunuz nedir ağrılarınız hafifledimi, tekrar geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallahKızlar cehaletimi bağışlayın endo dediğiniz nedir :/
Lazer lipomu yoksa klasik liposuctıonmu ayyyy öyle çok morarıyormu ben dizlerime kadar moraracağım öyleyse ağrı varmı peki canım karın yanlarınamı yapıldı, öptüm çabuk iyileşmen dileğiyleYanlarım lipo dan mosmor olmuş yaaynada kendime baktım korktum. Bu geçermi?
Yanlarım lipo dan mosmor olmuş yaaynada kendime baktım korktum. Bu geçermi?
yok yok onlar kalıcı dr yağlı boya çalışması yapmıştır bana da yapmıştı:))))))))) daha morarır sonra kırmızı sonraki evre sarı sonra finşh düzelirYanlarım lipo dan mosmor olmuş yaaynada kendime baktım korktum. Bu geçermi?
yüz germe demekKızlar cehaletimi bağışlayın endo dediğiniz nedir :/
Bu haldeki hasta güldürülürmü ya insaf :))))))yok yok onlar kalıcı dr yağlı boya çalışması yapmıştır bana da yapmıştı:))))))))) daha morarır sonra kırmızı sonraki evre sarı sonra finşh düzelir
İyi bari. Bi an öyle görünce iki yanımda moralim bozulmuştu. Hastanede de farketmemişimGecicek merak etme
Lazer canım. Ağrısı dayanılmayacak gibi değil, korkma. Biraz dayak yemiş gibi:))) Aynada öyle görünce bi an tuhaf oldum. Geçiyormuş ama kıdemliler öyle diyor :)Lazer lipomu yoksa klasik liposuctıonmu ayyyy öyle çok morarıyormu ben dizlerime kadar moraracağım öyleyse ağrı varmı peki canım karın yanlarınamı yapıldı, öptüm çabuk iyileşmen dileğiyle
Ben öksürmedigim surece iyiyim ama arada boğazımı tornavida kurcalar gibi bi öksürük geliyo beni mahvediyo karın kaslarım acıyo.Sizin son durumunuz nedir ağrılarınız hafifledimi, tekrar geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah
Ilık su içmeyi denedinmiBen öksürmedigim surece iyiyim ama arada boğazımı tornavida kurcalar gibi bi öksürük geliyo beni mahvediyo karın kaslarım acıyo.
Ercan bey nasıl uğurladı seni şekercim,Lazer canım. Ağrısı dayanılmayacak gibi değil, korkma. Biraz dayak yemiş gibi:))) Aynada öyle görünce bi an tuhaf oldum. Geçiyormuş ama kıdemliler öyle diyor :)
Kaldığım yerden bugünü anlatayım ozaman.Ercan bey nasıl uğurladı seni şekercim,
Evine hosgeldin o zaman canimKaldığım yerden bugünü anlatayım ozaman.
Sabah 9 dan sonra doktorumu beklemeye başladım. Pazar olduğu için saat 3 te geldi. Dünden drenlerimin bazılarını çekeceğini söylemişti. O gelene drenler cekilirken acıyacak diye öldüm öldüm dirildim. Ne manyak birşeyim. Ameliyata girerken bu kadar korkmamıştım! Heyecandan ve kırkudan zangır zangır titredim. Neyse önünde koca bi malzeme arabasıyla geldi doktorcuğum. Önce beni sakinleştirdi. Kolumu bi cimdikledi, işte bu kadar acıyacak dedi. Ah o internet yokmu internet hep ordan duyup korkutuyosunuz birbirinizi dedi :)))) bende dedim yok tam tersi orda herkes acımaycagını soyluyor ben kendim korkuyorum dedim. Korkmana gerek yok dedi. O ara biraz korsemi falan açtı biraz rahatla ferahla dedi. Püfür püfür 5 dk oyle durdum. Cok guzeldisonra memelerimi gösterdi. Çok güzel olmuşlar cok begendim. Tam istediğim boyutta idi. Drenleri pıt diye cekti hiç bir şey anlamadım, yarım saniye sürmedi. 2 tane aldı. Suan bir goğüs bir karın iki drenim var. Biraz daha rahatladım. Sporcu sutyen giydirdi. O şuan sıkıyor sonra yolladı eve. Salı cagırırım yine dedi. 3 saatlik yolda rahat geldim bi sıkıntı olmadı. Ama hastanenin rahatı yok evde nereye yatıp nereye oturcağımı şaşırdım. Siz siz olun kalabildiğiniz kadar kalın hastanede. Şuan da sutyenim korsem sıkıyo havada sıcak nasıl gecicek bu gunler onu dusunuyorum kara kara :)) allahtan sizler varsınız moral oluyorsunuz
Bende 15 Ağustos'ta oluyorum canımcım sen hangi hastanede aml olacaksınzuzu53 canim senin ameliyatin ne zamandi ? Bide senden bekliyorum surecini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?