Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok sukur canim daha iyi olursun insallah seni noye erken taburcu ediyor anlamadim hem meme hem germe olmusun en az iki uc gun durman lazimdi hem daha rahata ederdin agri kesicilerle ve yatakla
Drenin uzun kalmasi daha faydali canim sivi birikmesi olmamasi icin

Taburcu olmuyorum canım. Bu gecede burdayım. Yarın cıkıcam bi aksilik olmazsa. Direnler konusunda hemşire bi tahmin yapmıştı belki bugün bazıları çekilir diye. Tam bilemiyorum. Ben ödemli hissetmiyorum. Olsa anlardım değilmi? Vuslat arkadaşımız 2. Güne zor demişti dün bende biraz korkmuştum. Ben düne göre daha iyim. Ödem tam olarak ne zaman başlıyor acaba?

Senin için üzüldüm canım, umarım en kısa zamanda toparlarsın. Bende üzerime beton dökülmüş gibi hissediyorum :) ama olacak olanlar korkmasın gerginlikten ve korseden dolayı böyle, acım yok. Yüremek iyi geliyor. Sadece yatmaktan sırtım belim ağrıyor. Koridoru bir turluyorum iyi geliyor

Ercan bey bana bir gün yatırırım dedi acaba memelerim yapılmıyo diyemi neyse haftaya göreceğim ne olacak bana Lazer Lipoda yapılacak, sosyete Pazarına gidiyoruz hastanede giyeceğim rahat şeyler almak için :)) özel Önerileriniz olurmu öpüldünüz hatunlar

Hii iyi o zaman canim kisiden kisiye degisiyo odem kiminde cok kiminde daha az sanirim
Korsen ne sekil canim senin ?

Canım sondayı anestezi aldıktan sonra taktılar değilmi çünkü sezeryanda canlı canlı takmışlardı çok zorlanmıştım

maşallah diyelim çok geçmiş olsun agrısız acısız günler canım

Hastane geceliğinden başka bişeyle rahat edemezsin.Eve çıkarken de ödünç iste sonra kontrolde geri verirsin

Hastane geceliği tek kullanımlık olanlardanmı evde giymek için bir tane düz siyah elbise aldım, teşekkürler tavsiyeleriniz için muckladım

Ben de bugün daha iyiyim ama dün butun gün ve gece sabahs kadar tam bir kabustu. 11 gibi drenleri cikardi doktor cok rahatladim. Dün neden öyle oldu anlamis değilim. Neyse atlattim elhamdülillah. Senin adina da cok sevindim. Ödem illede olacak diye bisey yok sende hic olmayadabilir.

Ben anladim eski gobek deligini dikey bir kesi olarak fazladan bir iz var degilmi?
Belki benimde oyle olabilir canim derim yetismezse olsun zaten cok asagida kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…