Labioplasti genitalin ic dis dudaklarini duzeltme canimLabioplasti ne canim
Cok sukur canim daha iyi olursun insallah seni noye erken taburcu ediyor anlamadim hem meme hem germe olmusun en az iki uc gun durman lazimdi hem daha rahata ederdin agri kesicilerle ve yataklaKızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Beni düşünen iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. 11 de girip 3 te çıkmıştım. Ağrım pek olmadı zaten zırt pırt ağrı kesici içiriyorlar. Sat 5 te ilk defa yürüttüler. Sezeryan yürümesinden daha kolaydı. Biraz başım döndü ve midem bulandı ama çok şükür ne kustum ne de bayıldım. Akşam 10 da yine yürüdüm o cok daha kolaydı.sonra uyku ilacı verdiler zaten 6:30 a kadar mışıl mışl uyumuşum. Uyandığımda hareketsiz yatmaktan sırtım ve belim ağırıyordu. Eşm yardım etti bir tur yürüdüm.iyi geldi. Az öncede kahvaltımı ettim o da cok iyi geldi. Bugün sondam çekilecek ve duruma göre direnler çekilebirmiş. 2 meme 2 karın toplam 4 drenim var. Göğüslerde biraz gerginlik hissediyorum
Arkadaş cvp vermis benden önce zaten :)Labioplasti ne canim
Taburcu olmuyorum canım. Bu gecede burdayım. Yarın cıkıcam bi aksilik olmazsa. Direnler konusunda hemşire bi tahmin yapmıştı belki bugün bazıları çekilir diye. Tam bilemiyorum. Ben ödemli hissetmiyorum. Olsa anlardım değilmi? Vuslat arkadaşımız 2. Güne zor demişti dün bende biraz korkmuştum. Ben düne göre daha iyim. Ödem tam olarak ne zaman başlıyor acaba?Cok sukur canim daha iyi olursun insallah seni noye erken taburcu ediyor anlamadim hem meme hem germe olmusun en az iki uc gun durman lazimdi hem daha rahata ederdin agri kesicilerle ve yatakla
Drenin uzun kalmasi daha faydali canim sivi birikmesi olmamasi icin
Senin için üzüldüm canım, umarım en kısa zamanda toparlarsın. Bende üzerime beton dökülmüş gibi hissediyorum :) ama olacak olanlar korkmasın gerginlikten ve korseden dolayı böyle, acım yok. Yüremek iyi geliyor. Sadece yatmaktan sırtım belim ağrıyor. Koridoru bir turluyorum iyi geliyorYa kızlar ben dün ilk çıktığımdan bu sabaha kadar çok iyiydim. Bugün bir şiştim bir şistim görmeyin gitgide canım acır oldu. Hareket edemiyorum çok gerildi karnim dikişlerim. Hep böyle mi olur acaba ya çok zormus bu iş
Kardanadamcim cok gecmis olsun cnm inşallah hep bu hafiflikte ilerler gidişatın. Valla ben cok zordayim bugündün o rahatlikla ters hareketler mi yaptim ki acaba :/
Hii iyi o zaman canim kisiden kisiye degisiyo odem kiminde cok kiminde daha az sanirimTaburcu olmuyorum canım. Bu gecede burdayım. Yarın cıkıcam bi aksilik olmazsa. Direnler konusunda hemşire bi tahmin yapmıştı belki bugün bazıları çekilir diye. Tam bilemiyorum. Ben ödemli hissetmiyorum. Olsa anlardım değilmi? Vuslat arkadaşımız 2. Güne zor demişti dün bende biraz korkmuştum. Ben düne göre daha iyim. Ödem tam olarak ne zaman başlıyor acaba?
Korsem bi dikdörtgen düşün. Uçları üst üste kapatıyorlar cırt cırtlıHii iyi o zaman canim kisiden kisiye degisiyo odem kiminde cok kiminde daha az sanirim
Korsen ne sekil canim senin ?
Evet canım ben uyuduktan sonra takmışlar. Lavman bile yapmadılar gerek yokmuş :)Canım sondayı anestezi aldıktan sonra taktılar değilmi çünkü sezeryanda canlı canlı takmışlardı çok zorlanmıştım
maşallah diyelim çok geçmiş olsun agrısız acısız günler canımKızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Beni düşünen iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. 11 de girip 3 te çıkmıştım. Ağrım pek olmadı zaten zırt pırt ağrı kesici içiriyorlar. Sat 5 te ilk defa yürüttüler. Sezeryan yürümesinden daha kolaydı. Biraz başım döndü ve midem bulandı ama çok şükür ne kustum ne de bayıldım. Akşam 10 da yine yürüdüm o cok daha kolaydı.sonra uyku ilacı verdiler zaten 6:30 a kadar mışıl mışl uyumuşum. Uyandığımda hareketsiz yatmaktan sırtım ve belim ağırıyordu. Eşm yardım etti bir tur yürüdüm.iyi geldi. Az öncede kahvaltımı ettim o da cok iyi geldi. Bugün sondam çekilecek ve duruma göre direnler çekilebirmiş. 2 meme 2 karın toplam 4 drenim var. Göğüslerde biraz gerginlik hissediyorum
Hastane geceliğinden başka bişeyle rahat edemezsin.Eve çıkarken de ödünç iste sonra kontrolde geri verirsinErcan bey bana bir gün yatırırım dedi acaba memelerim yapılmıyo diyemi neyse haftaya göreceğim ne olacak bana Lazer Lipoda yapılacak, sosyete Pazarına gidiyoruz hastanede giyeceğim rahat şeyler almak için :)) özel Önerileriniz olurmu öpüldünüz hatunlar
Tek kullanımlık değil yıka yıka giy :)her iki yandan tamamen çıtçıtlı giyip çıkarması rahatHastane geceliği tek kullanımlık olanlardanmı evde giymek için bir tane düz siyah elbise aldım, teşekkürler tavsiyeleriniz için muckladım
Aynen:)Şimdi hatırladım ben onun arkadan cırt cırtlısını giymiştim hatta resmimde var :))
Ben de bugün daha iyiyim ama dün butun gün ve gece sabahs kadar tam bir kabustu. 11 gibi drenleri cikardi doktor cok rahatladim. Dün neden öyle oldu anlamis değilim. Neyse atlattim elhamdülillah. Senin adina da cok sevindim. Ödem illede olacak diye bisey yok sende hic olmayadabilir.Senin için üzüldüm canım, umarım en kısa zamanda toparlarsın. Bende üzerime beton dökülmüş gibi hissediyorum :) ama olacak olanlar korkmasın gerginlikten ve korseden dolayı böyle, acım yok. Yüremek iyi geliyor. Sadece yatmaktan sırtım belim ağrıyor. Koridoru bir turluyorum iyi geliyor
Ben anladim eski gobek deligini dikey bir kesi olarak fazladan bir iz var degilmi?Bu arada kızlar eski göbek deliği izim kesi izimin üzerimde biraz kalmış. Eski göbeğin üstündeki deri tam yetişmemiş yani.çok küçük birşey dedi doktor. Konuya uzak olanlar anlamayabilir ne demek istediğimi. Biraz iyileşeyim resim atarım
Lavman mecburmu yaEvet canım ben uyuduktan sonra takmışlar. Lavman bile yapmadılar gerek yokmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?