Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

AmeliyaT olan hanimlar yeni hallerini resim olarak yuklerseniz iyilesme surecinizi daha iyi goruruz aslinda sadece ameliyat sonrasi resimler var simdiki hallerinizi daha cok merak ediyorum haliyle daha da guzel olmustur eminim

Insanlarımızın her Konuda verecek bir fikri var bu konuyu dış dünyaya kapalı tutuyorum lütfen sizde çok az kişiyle paylaşın yada sizi olumsuz yönde etkilemeyececeğine inandığınız kimselere anlatın yaradanın size vermiş olduğu vücuda SAYGI göstermenize kimse müdahale etmesin, sevgiler

Ama moralimi bozanlar başta annem yakın eş dost işte. Saklayamayacagim kişiler yani. Neyse inşallah iyi olur da herkes konustuguyla kalır sadece.Doktordan umutluyum çok güzel bi elektrik alıyorum ve çok büyük bir sempatim var,sonucun iyi ve güzel olacağına inaniyorum.

benim annem bu konuda çok ciddi tepkiler gösterdi öyle saçmalıkmı olur dedi bizim aklımız yokmuyduda biz yaptırmadık dedi ne varmışki halinde dedi( üç çocuklusun otur oturduğun yerde demek istedi) ama hiç bana sen kendini nasıl hissediyorsun, giyinme konusunda sıkıntı yaşıyormusun diye sormadı fakat ben her defasında durumun farklı yönlerini dile getirerek Yaşadığım sıkıntıları kendimce anlattım annemde şuan kabullenmiş durumda umarım sizin süreçte olumlu geçer, sevgiler

Ben de zayıfım diye herkes biseyin yok diyo ama zayif olmam deformasyonumu kapatmiyor. Sonucta orda kötü bi görüntü oluştu ben de eskisi gibi olsun istiyorum. Benimkiler de kabullenecek inşallah. Babam bile korktugum gibi tepki vermedi anladigini bisekilde belli etti üstü kapali bisekilde destek oldu ama annem nuh dedi peygamber demedi. Benden de sevgiler :)

Vuslat sen başkalarının düşüncelerine ve söylediklerine takma kafanı. Sen bedeninden memnun değilsin, ameliyatını ol. Umarım doktorun işini iyi yapan biridir. İnşallah her şey senin istediğin gibi olur.
Ben 3.5 ay önce karın germe, basenlerde ve dizlerimde lipo ameliyatı oldum. İyi ki olmuşum. O koca karından kurtuldum. Bacaklarım ve kalçam inceldi

Kizlar ben de persembe günü karin germeyle basenden liposuction olucam kısmet olursa en sonunda sıram geldi :))))))
Ben cok heyecanli ve hevesliyim ama herkes karşı çıkıyor moralimi bozuyolar inşallah iyi olur..
Kararin hayirli olsun canim
Benimde gorumcelerim yok yaptirma neyin varki daha beteri var filan yok iste sagliginla oynuyosun ilerde sorun yasarsin gibi laflar ediyorlar ama ben kafama koydum bi kere kimseyi dinlemem ki :) kime ameliyat olacaksin ?

Bu işin sağlıkla oynamayla ilgili olduğunu nasıl düşünürler sırf bu işin kan dolaşımımıza bile çok ciddi Katkıda bulunduğunu daha aktif bir Hayatımız olacağını diyaframımızı daha iyi kullanacağımızı bilseler keşke...

Seraparis teşekkür ederim doktorum Caner Kaçmaz. Genç ve harika bir elektriği var. Henüz referans olacak bir hastasıyla karşılaşmadım ama gozlerindeki ışıltı ve konuşma ve tavırlarıyla yaydığı elektrik bana güven verdi. Vermeseydi de belki olacaktım çünkü maddi olarak bu ameliyatı başka yerde karşılamam için para biriktirmem ve bi süre daha beklemem gerekiyordu ama ben artık beklemek istemiyorum. İki senedir bu işin peşindeyim geçen sene ertelemek zorunda kaldım artık beklemek istemiyorum. Ama doktorum da doktorum diyecek kadar bi sempati beslemeye başladım adama.Yani tereddütsüz giricem ameliyata inşallah sonrası da güzel olacak.

Asya sana da çok teşekkür ederim.. basen liposuction ile ilgili bana bilgi verir misin canım.. Liponun ağrısı morlugu uzun sürüyormuş galiba ne kadar sürdü senin rahatsızlığın ?

Bu

Bunları ben de bilmiyordum

Elekteik alman cok iyi bisey canim icine sinmesi gerek ki rahat korkusuz bir ameliyat olsun guzel dusun guzel olsun insallah
Umarim agrisiz sizisiz bir surec gecirirsin mutlu olursun

Arkadaslar mrb bende ikinci kez karnimi gerdirmek istiyorum önerebileceginiz doktorlar varmi en cok kim yapıyo istanbulda ??

Birde ameliyat olanlarin resimlerini cok merak ediyorum herkesbakıyomuş birbirinin resmine :)) ben daha yeni üye oldum site hakkinda hiç bir bilgim yok

Arkadaslar mrb bende ikinci kez karnimi gerdirmek istiyorum önerebileceginiz doktorlar varmi en cok kim yapıyo istanbulda ??

Merhaba buradan direk şu bu demek doğru olmaz siz başlıkları okuyun doktorlar adına var açılan başlıklar burasıda var bir çoğumuz sürecini öncesi sonrasını koyarak yazdı paylaştı doktor isimlerini de emek isteyen bir süreç en doğrusu kendiniz hem hasta yorumlarına hemde görebiliyorsanız fotolarına bakııp liste yapmanız tek tek görüşmeniz kolay gelsin ben bilirim sıkıntılı süreç en başı doktor seçimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…