Benim gibi sarkma yoksa ve meme dokun azsaMeme ucu kesisi deyince içimi bir ürperti kapladı, çok hassas bir yer ya orasıŞimdi cumartesi direk açıp gösteririm ercan beye Ama nasıl olur bilmem, okadar utangacım ki ben. Bir tane resim buldum googlden benimkilere cok benziyor, onu koyayım ben ordan birşeyler söyleyin. Sarkık kategorisine giriyormu bilmiyorum, çünkü zaten cok küçüktüler sarkıcak pek bişi yoktuki :) ama doğum yapmamış halimdeki gibide diri değiller. O resmi koyayım en iyisi ben
ilk olarak ben cevap veryim.Kızlar hepiniz süpersiniz, sayenizde epey fikrim oldu artık. Hem karın hem meme hakkında. Burdan yazışırlen aynı zamanda bu konunun tüm yazışmalarını okuyup bitirdim, aferin bana dersime iyi çalıştımCumartesi günkü görüşmeme kadar da meme hakkında daha detaylı araştırma yapıcam. Bu arada bu akşam eşimlede konuşabildim bu konuyu söyledim rahatladım. Meme istiyom ben dedim Garipsedi biraz aklında cok soru işareti var tabi haliyle. Benimde biraz kafama takılanlar var. Şimdi hazırsanız meme sorularım geliyor
1. Bildiğiniz bir riski var mı?( saglık açısından)
2. Doğru teknikle doğal dururmu?
3. Ömrü ne kadar? ( yani ölene kadar kullanilirmiyim)
4. Eşler dokunduğunda nasıl hissediyor? Yani memnunmu oluyor yoksa yapaymı geliyor?
5. Protez takıldıktan sonra tamamen eskisi gibimi oluyoruz,yani istediğimiz gibi hıplayıp zıplayıp, yataktada istediğimiz gibi yatabiliyomuyuz?
6. Diyelim oldu bitti, biz tatile cıktık bikinimizi giydik. Karşıdan görenler bunda protez var dermi? Yani belli olurmu dışarıdan?
Çok sordum affedin
Teşekkür ederim cevabın için. Evet doğru dîyosun ben birde meme estetiği sayfalarına dadanayımbu konuyu meme estetiğinde yazışsak daha doğru olur..
Ne guzel guneslenmeye bile baslamissin ohh masallahherkese merhaba ben uzun bir süre yoktum ama takipteyim yaklaşık 2 ay önce ERcan Beye karın germe lipo ve göz kapağı ameliyatı oldum hepsi bir arada sonuçlardan daha az olmasına rağmen memnunum karnımda hala şişlik var ara ara batmalar oluyor 15 gündür de denize girip güneşlenebiliyorum korseyi de çıkardık tabi izler çok ince ve bikini altın da kalıyor şu şişlik de gitse çok iyi olucak benimde tam gerilemediği için boyum 1,65 kilom o zman 65 di şimdi 60 2 3 cm lik dikine bir çizgi oluştu ama çok da önemli değil bir ara kafayı takmıştım ama belirgin bile değil yeni olucak arkadaşlar bende tüm sayfaları yedim bitirdim jelesec herkese gibi bana da çok yardımcı oldu ama çok çok da büyütülecek bir şey değilmiş diyormuşsun 2, ayda :) ilk 15 gün zor oluyor tabi hareketler felan ama sonuç da iyi olunca unutuyosun bile herkese selamlar şimdiden başarılı ameliyatlar diliyorummmm
teşekkürler canım şimdiden hayırlı olsun sana Ercan Bey çok ilgili bir doktor resim daha hiç yüklemedim ama yüklicem öğreniyim :)Ne guzel guneslenmeye bile baslamissin ohh masallah
Bende ercan beye karin germe ve goz kapagi yaptiracagim ekimde canim bana resimlerini gonderirmisin merak ediyorum eski yeni hali olarak degisimi
Pazartesi ameliyat mi oluyosun canim? Kime karar kildin neler yaptiracaksinPazartesi gününü iple çekiyorum bu değişime ciddi anlamda ihtiyacım var, ruhumun arınması gerekiyor umarım herşey herkes için güzel olur heeee bu arada galiba sanırsam birde dudaklarıma dolgu yaptıracağım fena taktım kafaya
Tsk ederim simdiden karin germelerini gordumde dikey cizgi gerekebilir banada ondan gormek istiyordum ve tabi goz kapagini da nasil yapiyor merak ediyorum umarim cok sismez morarmaz yoksa herkes tuaf bakacak banateşekkürler canım şimdiden hayırlı olsun sana Ercan Bey çok ilgili bir doktor resim daha hiç yüklemedim ama yüklicem öğreniyim :)
Pazartesi günü ön Görüşmeye gideceğim gerçi resimlerimin üzerinden oldukça Detaylı bir görüşme sağladık fakat don noktayı koyabilmek için direk görüşme ayarladı ezgi hanım, Ercan bey karnımı gerecek aynı zamanda o bölgeye lipoliz yapacakmış birde benim yıllardır Savaşı'nı verdiğim basenlerime uyluk bölgeme ve diz içlerimede lipoliz önerdi ben birde bunlara ek minik bir dokunuşta dudaklarıma istiyorum, sevgiler canımPazartesi ameliyat mi oluyosun canim? Kime karar kildin neler yaptiracaksin
kararın hayırlı olsun canım hepsini aynı amaliyattamı yaptıracaksın
Pazartesi günü ön Görüşmeye gideceğim gerçi resimlerimin üzerinden oldukça Detaylı bir görüşme sağladık fakat don noktayı koyabilmek için direk görüşme ayarladı ezgi hanım, Ercan bey karnımı gerecek aynı zamanda o bölgeye lipoliz yapacakmış birde benim yıllardır Savaşı'nı verdiğim basenlerime uyluk bölgeme ve diz içlerimede lipoliz önerdi ben birde bunlara ek minik bir dokunuşta dudaklarıma istiyorum, sevgiler canım
maşallah cesaretine laf aramızda ben çokkkk tırsıyorum karnımı ve memelerimi yaptırıcam ama istedigim kiloya inemedim halaEvet hepsi aynı anda yapılacak dudak dolgusu hariç onu aml çıktıktan sonra yapacakmış ben iğneye tahammül edemem diye öyle bir öneride bulundum fakat uyuşturucu krem sürüp acısız bir şekilde uygulama yapiyormuş bakalım nasıl olacak
Çokta cesur sayılmam fakat canımı dişime takıp kendimi önce Allah'a sonrada Ercan beye emanet edeceğim bu dönemde aradan çıkartmazsam başka zamanda fırsat bulamayabilirim aynalara küs yaşamak ve ezilmiş hissinden kurtulmak istiyorum eşim özgürce alışveriş yaparken ben en sevdiğim şeyden mahrum kalıyorum yanında annesi gibi durmaktan sıkıldımmaşallah cesaretine laf aramızda ben çokkkk tırsıyorum karnımı ve memelerimi yaptırıcam ama istedigim kiloya inemedim hala
Geçmiş olsun. Benide izlemeye alırmısınız? Resim yüklediğinizde görmek isterim izin verirseniz. 2 gün sonra görüşmem var ercan beyle, herşey yolunda giderse 15 ~20 gün sonra ameliyat düşünüyorumherkese merhaba ben uzun bir süre yoktum ama takipteyim yaklaşık 2 ay önce ERcan Beye karın germe lipo ve göz kapağı ameliyatı oldum hepsi bir arada sonuçlardan daha az olmasına rağmen memnunum karnımda hala şişlik var ara ara batmalar oluyor 15 gündür de denize girip güneşlenebiliyorum korseyi de çıkardık tabi izler çok ince ve bikini altın da kalıyor şu şişlik de gitse çok iyi olucak benimde tam gerilemediği için boyum 1,65 kilom o zman 65 di şimdi 60 2 3 cm lik dikine bir çizgi oluştu ama çok da önemli değil bir ara kafayı takmıştım ama belirgin bile değil yeni olucak arkadaşlar bende tüm sayfaları yedim bitirdim jelesec herkese gibi bana da çok yardımcı oldu ama çok çok da büyütülecek bir şey değilmiş diyormuşsun 2, ayda :) ilk 15 gün zor oluyor tabi hareketler felan ama sonuç da iyi olunca unutuyosun bile herkese selamlar şimdiden başarılı ameliyatlar diliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?