Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hahhaa ay canim bende burdaki konulari okumaktan cesaretlendim yoksa germeden cok korkardim ben aslinda ama yazin biraz sikinti cekersin korseyle canim sicakta

sendeki cesaret yok bacım kimsede dikişli, bandajlı iken yeni ameliyat günü alan bir sensindir k.k daaaneyse karın göz bittimi nere diyeceğini merakla bekliyorum

sendeki cesaret yok bacım kimsede dikişli, bandajlı iken yeni ameliyat günü alan bir sensindir k.k daaaneyse karın göz bittimi nere diyeceğini merakla bekliyorum
ay yok benden bu kadar canim sira sende heheh bu arada biletimi aldim kizlarrrre yuhuuuu artik guzel tas gibi karnim olacakk sayenizde cesaret aldim kuzularr

dikisleriniz orfalama kac gunde eridi diye sordum o kadar yaptiran va 1allahin kulu cevap vermedi.sayfalarda bazen cok gereksiz muhabbetler oluyor arada mesajlar kayniyor.. 1haftadir duruyor dijisler bu sicak gunlerde evde zorlaniyorum ve psikolojik olarakta etkiliyor burdada kimse yardim etmiyorsa yandim..dedigim gibi bazn cok zorlama mesajlar ve cok gereksiz muhabbetler olabiliyor

Canim herkes bayram telasindadir yoksa arkadaslar her zaman sorulari yanitsiz birakmazlar anlayisli olun lufen..
Benim meme diklestirme oldu ve eriyen dikis yaptilar ve bu dikisler 30/40 gunde anca eriyormus eger bazilari senin rahatsiz ediyirsa aldirabilirsin tek tuk demisti drum bence siz drunuza sorun yanlis bir sey yapmadan

Hiç dikkat etmedim kaç günde eridiğini.Geçmiş olsun.Neyi rahatsız ediyor sizi?Zaten uzun bi süre dikkatli olmanız gerekiyor

Merhaba burada hem muhabbet hemde paylaşım olur atlanabilirim tabi bazen soru çok aktif değil insanlar yaz ve bayram tabi siz cevap alana kadar sorun hatta özelden taciz edin:) ben çok yaptım bunları diğer arkadaşın dediği gibi doktorunuzua sorun mutlaka her doktorun tekniği kişinin iyileşme süreci farklı oluyor geçmiş olsun size yazın zordur dikiş korse işi

Masallah baya zayiflamisin kiz ben cesareti burdan aldim baksana allaha sukur bir sorun oldugunu gormedim cesaretini topla sende ol ameliyatini canim

Kızlar merhaba. Hepinizin bayramını kutluyorum. Bir arkadaşımız sitem etmiş gereksiz muhabbetler yapılıyor burada diye. Ona öncelikle geçmiş olsun diyorum, umarım sıkıntıları bir an önce son bulur. Tecrübem olmadığı için yardımcı olamayacağım. Yalnız burda yapılan o muhabbetler sayesinde insanlar arasındaki arkadaşlık bağı güçleniyor ve iletişim sağlanıyor. Bu da hem onların hemde konuyu sessizce uzaktan takip eden yüzlerce belki binlerce insan için paylaşım sağlanması demek oluyor. Birde burdan bakmak lazım. Ve haksızlık etmemek lazım.

Geçen seneki sayfalarda bahsedelin meşhur doktor ercan bey ataşehir memorial hastanesinde ki Ercan Karacaoğlu' mu?
Mail atıp onada danışmak istiyorumda. Ne çok kişi yaptırmış ona ve herkes memnun kalmış ne güzel. Acaba ist.Da onamı yaptırsam diyorum. Doktorun tam ismini bilenler help me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…