Estetik Karın Germe Ameliyatım

arzum77 canim bişe sorucam ameliyatından baya zaman geçmiş dikiş izlerin ne durumda ve nekadar süreden sonra geçmeye başladı o kırmızı goruntu

Ay supermis şimdi biseycik kalmamıştır ozaman üç aylıkken bu goruntudeyse Ohh derin bi oh çektim saolasin arzum77

Ay supermis şimdi biseycik kalmamıştır ozaman üç aylıkken bu goruntudeyse Ohh derin bi oh çektim saolasin arzum77
İz iyileşmesi biraz kişisel bir durum ama. Yani kiminde böyle güzel iyileşiyor,kiminde iz genişlemesi kabarması,skar oluşuyor. Ben şanslı taraftayım o konudada. Doktorumda hep der,maşallah izlerin güzel iyileşiyor diye. İz için kremler,silikon bantlar kullanmadım ben. Sadece doktorum karın germe ameliyatında iz için iyi güvenilir bir kantaron yağı bulabilirsen kullan demişti,birde bu tape bantlarından kullandım,zorlandığımda genişleme olmasın diye.
Senin başka bir ameliyat izin varsa az çok nasıl iyileşeceğini oraya bakıp anlayabilirsin aslında. Birde doktorun dikiş konusunda dikkatli davranırsa tabi çok daha iyi olması daha yüksek ihtimal

Haklisin birazda vücudun kendi iyileşme süreci hiç dikiş ızim olmadı oyüzden tanımıyorum vücudumu ama senin dediğin doktorla bi görüşmek istiyorum . Masallah neguzel insan mutlu oluyor dur. Ben evlendigim ilk yıl eşimle bu yüzden çok sorunlar yaşadık ben çok depresyona girdim eşim daha yeni yeni alıştı vucuduma ama herzaman diyor çocuk olayı bitsin mutlaka yaptiracam vücudunu

Ne güzel,inşallah vakti zamanı gelincede sana çok destek olur eşin..
Hakkında hayırlısı olsun canım ❤

Çok teşekkür ederim canım ❤ eminim destek olur çünkü kendi istiyor tek korkum o süreçte aldatilmak ilk yilimizda bundan dolayı çok mutsuz olduğunu hergün dile getiriyordu bosanmaya bile karar vermistik Dr. Gittik doktor görünce kötü bir karın değil ki dedi ama eşim vücudumu manken gibi beklemesinden dolayi beni psikolojik olarak cok yikmisti

Evet buraya da geldim şimdi sorsam mutluluktan o günleri hatırlamazsın bir bakayım çok mu korkmuşsun zormu geçmiş dedim . Evet çok korkmuşsun hatta kabus bile görmüşsün vazgeçmeye bile kalkmışsın fıtık olmasaymış ama sonra sürecine baktım çabuk toparlamışsın o kdr kısa sürede ve kombin müdahalelere rağmen moralin ve enerjin 4. 5. Günler tavan yapmış bi solukta okudum sürecini ve şu meme estetiğini atlattıktan 1 sene sonra bende göbüşüme seni sevmiyorum artık diyeceğim kararımı verdim. Ah keşke ist da olsamda senin dr a gelsem ama şimdi bunun için stres yapmaya gerek yok önce şu 20 nisanı bi atlatayım sonra bunun derdine düşerim :)) yine tecrübelerinle yol gösteriyorsun cnm iyi ki varsın

Evet canım,çok stres yaptım çok korktum endişe ettim. O günlerimi unutmam ama sonuç beni o kadar mutlu ettiki yani bu sonucu almak resmen mucize Fıtık olayı sebep oldu,hamilelikte kalan tamamen aklımdan çıkan... Nasip ....
Aynen tatlım,memeyi yaptır kurtul hayırlısıyla inşallah . Sonrada inşallah karnını halledersin
sağol canım benim İyiki varız

Ben ameliyat öncesi sakin oluyorum nedense cnm. Yani bakış açım şey istediğim sonuca ulaşıcam ameliyat noyunca hiçbirşey hissedemeyeceğim öldürseler ruhum duymayacak e sonrasındada yapcak bişi yok başa gelen mecbur çekilir die düz mantık bakıp kendimi rahatlatıyorum. Yalnız şeyi fark ettim cnm sen karın germeden çok lipo yapılan yerlerin ağrısından şikayet etmişsin bu ameliyatta lipo şartmı hatta o yağı popoya vs transfer ettirmek istesek hepsi aynı anda olurmu karın germe lipo yağ transferi. Allah ım kanıma kanıma giriyorsun :)))

Lipo daha acılı evet Karın germede Lipo destekli olmayanda var. Ben hep daha ince olayım,belim kopacak gibi olsun mantıgında olduğum için Lipo istedim. Birde yan simitlerden rahatsızdım zaten. O yüzden Lipo istedim ben.
Alınan yağlar popoya enjekte edilebilir tabiki
Yüz,dudak ta olabilir

Acısı batsın cnm olmuşken belim kopacak gibi olacaksa bende isterim tabi lipo ha bide lipo olmayınca popoya transferedecek birşeyde olmayacak sanırım o yüzden3 gğn fazla acı çeker yaptırırım yeterki 1 2 ay sonrasında ince bel düz karın ve hafif tombiş popom olsun

Sırtta falan ne varsa alsınlar valla :)) bel incelsin,popo dikleşsin.. memelerde bomba gibi oluyor zaten oohhhh

Sırtta falan ne varsa alsınlar valla :)) bel incelsin,popo dikleşsin.. memelerde bomba gibi oluyor zaten oohhhh
Aksi gibi sırtta hiç birşey yok cnm bildiğin kemiklerim geliyorele bacaklarım kollarım flnda ince ama ince belli bardak gibi olamadım bi 20 nisanı atlatayım hemen araştırmalara girişip 2018 yazına kdr onuda halledecem bakalım sonrası ne çıkacak

canım ya karın germe ameliyatından korkuyorum fiyat ne uyutularak mı yapılıyor.

canım ya karın germe ameliyatından korkuyorum fiyat ne uyutularak mı yapılıyor.
Tabiki narkoz alarak oluyorsunuz bu ameliyatı :))
Büyük bir ameliyat karın germe,uyuşturularak olmaz yani
Fiyat yapılacak işlemlere göre değişebilir. Doktorlara foto atarak veya ücretsiz görüşmeye giderek öğrenebilirsiniz. Doktora,ameliyat olacağınız hastaneye görevde değişir fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…