Üyenin ismini hatırlamıyorum,yorumları ve özelden olan mesajlaşmaları bile silindi...Merhaba Erkek olan kimdiengelli kimseyi de göremedim onca gün geçmiş üzerinden yeni okudum
Egeegeege isimli üye malum dr tarafından mağdur edilmişti cnmÜyenin ismini hatırlamıyorum,yorumları ve özelden olan mesajlaşmaları bile silindi...
Peki :)) iyi ki yakalanmış ben bi panik oldum ama gerek yokmuş sağlamasını yaptımm :))Üyenin ismini hatırlamıyorum,yorumları ve özelden olan mesajlaşmaları bile silindi...
Mrb @arzum77Merhaba arkadaşlar..Yeni bir estetik müdahale ile tekrar karşınızdayım
Uzun zamandır beni rahatsız eden durumdan ameliyat olacağım şimdi.Umarım diğer işlemlerim kadar başarılı,hayal ettiğim,sorunsuz bir süreçle bu ameliyatımıda sorunsuz atlatırım
İki çocuğum var.Hamileliklerden dolayı esneyen karın bölgemi ne yaparsam yapayım sıkı,kaslı ve dümdüz bir görünüme ulaştıramıyordum.İz sebebi ilede ameliyat hiç düşünmedim açıkçası. Ama yakın zamanda Hasan beye ameliyat olan @Londonsibel arkadaşımızın sonucu ve kesi izi bana büyük moral ve destek verdi..Lipo yaptırmıştım karın bölgemden,birde bazı işlemler için yine karın bölgemden yağ aldırmıştım fakat yağ aldırmada belirli bir yere kadar oluyor bilirsiniz.Doktorum çok fazla yağ alımındada derinin iyice gevşeyip aşşagıda yığılma yapabileceğini söylemişti.Çünkü deri esnemişti ve gevşekti.. İkinci hamileliğimde göbek fıtığım oluşmuştu.Fakat üzerinden uzun zaman geçmesinden dolayı sanırım aklımdan tamamen çıkmış olan bir durumdu.Bu ameliyatla birlikte göbek fıtığımda tedavi edilecek.Öncelikle mini karın germe düşündük.Çünkü gerçekten çok kötü bir durumum yoktu.Esneyen derinin alınması gerekiyordu.Fakat fıtık büyüklüğü ve yeri nedeni ile planlar değişti.Kesim mini karın germeye göre uzun tutulacaktı ve göbek deliğimin alttan yarım daire şeklinde kesi olması gerekiyordu.Normal göbek deliği görüntüsüne gelebilmesi için.Bu izin izli bir şey olduğunu belli olacağını söyledi doktorum.Sonra neden tam karın germe yapmayalımki dedik.Kesi uzun olacaktı ama hem karın üst kısımdaki kaslarada müdahale edilebilecekti hemde daha sıkı ve düz bir karına ulaşacaktım..
27 Kasım 2014 tarihinde gün aldım.Karın germe ile birlikte lipo,karın alt deri tabakasından alınan dermis tabakası ile dudak dolgunlaştırma,burun kavislendirme yapılacak.Son anda başka eklemeler olabilir,bilemiyorumDoktorum Diğer müdahalelerimide yaptırdığım doktorum Hasan Fındık..
Diğer tüm karın germe ameliyatı olan bayanların toplandığı konudada aktif olacağım ama süreçlerimin toplandığı bir konum olsun istedim..Güzel dileklerinizi,dualarınızı,görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Sevgiler..Öpüldünüz kızlar..
Merhaba.. kilolumusunuz,yada çok kiloluydunuz fazla kilo vermeden dolayı sarkmamı oldu?Kızlar Merhaba bende bu konudan muzdaribim benden çok eşim çok istiyor 4senelik evliyiz Henüz bebeğimiz olmadığı için ameliyata girismemiz çok erken ama ben hala araştırma içindeyim benim tüm vücut için gerekli Çok da korkuyorum sürekli doktor arayışı içindeyim
Merhaba.. kilolumusunuz,yada çok kiloluydunuz fazla kilo vermeden dolayı sarkmamı oldu?Kızlar Merhaba bende bu konudan muzdaribim benden çok eşim çok istiyor 4senelik evliyiz Henüz bebeğimiz olmadığı için ameliyata girismemiz çok erken ama ben hala araştırma içindeyim benim tüm vücut için gerekli Çok da korkuyorum sürekli doktor arayışı içindeyim
Merhaba tatlım :)Mrbarzum77
Meme büyütme forumundan takip ediyorum seni. Karın germe de yaptırdığını görünce sevindim:)) çok yardımcı oluyorsun hepimize :)
Bana da doktor karın germe dedi ama çok korktum. Zaten silikon olayına kendimi yeni yeni alıştırdım bir de karın germeye nasıl olur bilmiyorum..
süreci nasıl atlattın?? Zor oldu mu??
Çok saol canımMerhaba tatlım :)
Sürecimi yazdım konumda,16 mı 18 . Sayfalardan sonrasını oku bak. Link vereyim direk
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/estetik-karin-germe-ameliyatim.769797/page-16
Çok öyle aman aman zor bir süreç değil,ama dikkat gerektiriyor. Sabır gerektiriyor. Meme büyütme gibi mucize sonuçlar veriyor ama değer çekilen sıkıntılara benceSonuçta,dümdüz hiç Doğum yapmamış bir karına sahip olmak fevkalade birşey
Benim bakanım vardı,zor geçmedi öyle. Annem geldi yanıma,kayınvalidem eltim kızım hep destek oldular sagolsunlar.. Agrılar gerginlikler oldu tabi ama başedilmeyecek agrılar değildi. Hiç pişman olmadım,hep iyikide yaptırdım mis gibi oldu dedim :))Çok saol canım
Okuyorum şimdi. Biraz zor geçmiş ilk zamanlar ama değdi diyorsun?
Benim yaş oldu 40 o yüzden korkuyorum. Bir yandan da kızıyorum kendime niye daha önce olmadım diye. 20 nisanda meme protez için gireceğim. Doktorum 2sini birden yapmam dedi. 6 ay daha beklemem gerekecek offf
Meme için öncesi fotosu koymuştum. Beni de izler misin??
Saol canımBenim bakanım vardı,zor geçmedi öyle. Annem geldi yanıma,kayınvalidem eltim kızım hep destek oldular sagolsunlar.. Agrılar gerginlikler oldu tabi ama başedilmeyecek agrılar değildi. Hiç pişman olmadım,hep iyikide yaptırdım mis gibi oldu dedim :))
İzleri bile hiiçç kafaya takmadım,çamaşır içinde kaldı zaten. Oysa iz olmasın diye meme ameliyatımı bile meme ucu kesisi ile yaptırmıştım :)) sonuç güzel olunca gerçekten kafaya takmıyorsun izi falan..
zaten çok iyi iyileşti izim
Valla yaptır gitsin bacım.. Önce kendin için sonra eşin içinSen yanında güzel ol hep eşinin.
Kesinlikle altı ay bekle tabi. Artık sonbahar kışa doğru olursun eğer olacaksan
İzlemeye alıyorum
Hadi inşallah... Memeyi bir atlat hayırlısı ileSaol canım
Baktım fotolarına muhteşemsin yaa.. seni görünce tamam dedim wallahi böyle olacaksa her acıya değer gerçekten.
20 nisandan sonra kesin kararımı veririm muhtemelen önce memeyi göreyim arkası gelir herhalde:)
Evet ben kendimi bildim bileli hep tombiktim genetik birazda ve lise yıllarından sonra hep kilo alıp verdim 20 25 kilolarda HAYATIMDA belkide 5 kez aynı şekilde kilo alıp verdim derim ince olduğundan dayanamadi garibim artik sarkma lar var göğüste karında bacakta yumusacigim ilk evlendigimizde eşim çok istiyordu ismini hatırlamıyorum ama bi DR. Gittik oda önce bebek olayını bitirin sonra bu işlemi düşünün dedi acaba şimdi bebek olmadan sadece bacak ve kol yaptirsam nasıl olur çokta korkuyorum suan 65 kiloyum fizik yapim çok güzel orantılı heryerimMerhaba.. kilolumusunuz,yada çok kiloluydunuz fazla kilo vermeden dolayı sarkmamı oldu?
Henüz çocuğum yok demişsiniz,o yüzden sorunun ne olduğunu anlamadım.. Hangi bölgelerden sıııntınız var?
Anladım...Evet ben kendimi bildim bileli hep tombiktim genetik birazda ve lise yıllarından sonra hep kilo alıp verdim 20 25 kilolarda HAYATIMDA belkide 5 kez aynı şekilde kilo alıp verdim derim ince olduğundan dayanamadi garibim artik sarkma lar var göğüste karında bacakta yumusacigim ilk evlendigimizde eşim çok istiyordu ismini hatırlamıyorum ama bi DR. Gittik oda önce bebek olayını bitirin sonra bu işlemi düşünün dedi acaba şimdi bebek olmadan sadece bacak ve kol yaptirsam nasıl olur çokta korkuyorum suan 65 kiloyum fizik yapim çok güzel orantılı heryerim
Ben doktorumu konu başındada yazdım zaten,Hasan Fındık doktorum. Tüm işlemlerden memnunum çok şükür.Selam hanimlar. Ben yeni katildim buraya, ama pek kimse cevap vermedi bana. Belki burdam cebap alirim. Sizler hangi doktora emanet ettimiz kendinizi? Ben liposuction yaptirmak istiyorum, bazen, bacak ici, diz ve bel. Ama dalgalanma olur diye korkuyorum sonradan. Zaten fazla sIkki deyil vicudum. Ve liposuction hangisini tavsiye edersiniz? Lazer olan fazla acimiyormus heralde ve sonradan sarkma olmuyormus diye duydum. Bide ben fransada yasiyorum, yaglari aldirdikdan sonra 5 gun sonra araba yolculugu yaparmiydiniz siz?
Cevap alabilirsem sevnirim
Cok tesekkur ederim canım ilgilenip cevap yazdığın için tüp bebek deneyimim oldu bikaç ay önce yaza yine düşünüyoruz tupbebek umarım ıkizleri m olurda bu sikintidan da bian once kurtulurumAnladım...
Yani karın,meme gibi işlemleri bebekten sonra yaptırmak daha iyi olur tabi.Özellikle katın germeyi. Hatta belki karın germe izi sırta doğru uzatılıp sırt da gerilmeye ihtiyaç duyulabilir,daha süper bir sonuç olur. Nasıl bir durumda olduğunu bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum tabi.
Bebek ne zaman düşünüyorsunuz aşşagı yukarı? Yakın,bir iki sene gibi ise ertele,ama daha uzun bir sürede ise meme,bacak kol gibi işlemleri yaptırabilirsinde aslında .Dedigim gibi deformasyonunu bilemiyorum,en iyi tavsiyeyi doktor verir sana. Herşeyi konuşup değerlendirerek
Benim doktorum Hasan Fındık canım. Görüşme ücretsiz,randevu alıp gidip görüşebilirsin tabiki. Sana uygun olan öneriyi yapacaktır Emin'im.
İnşallah... Allahım hayırlı çocuklar ve kararlar versin canım benimCok tesekkur ederim canım ilgilenip cevap yazdığın için tüp bebek deneyimim oldu bikaç ay önce yaza yine düşünüyoruz tupbebek umarım ıkizleri m olurda bu sikintidan da bian once kurtulurum
Ben doktorumu konu başındada yazdım zaten,Hasan Fındık doktorum. Tüm işlemlerden memnunum çok şükür.
Doktor sizi muayene edip size uygun olan yöntemi tavsiye ettiği sürece risk daha az olacaktır muhakkak. Her yöntem herkese uygun olmuyor,incelme ve yeterli yağ alımı her yöntemde olmuyor çünkü.
Yolculuk yapabilirsiniz tabiki,ama ilk kontrol için doktor görmek isteyecektir. Bu süreç içinde olacaksa gidebilirsiniz bence. Yine doktorla görüşülmesi,fikir alınması gereken bir konu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?