ekledim yenilerini şok olmak yok bakkk
Ben yeni foto göremiyorum... Onu bırak diğerleride yok artıkekledim yenilerini şok olmak yok bakkk
Merhaba... Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsinizMerhaba kizlar, ben Hollanda dan Ayşe Şüheda 21 yaşinda, erken mezun olmuş ana sınıf öğretmeniyim. 16 yaşımda 123 kiloyu gördüm ve 17 yaşımda diyete başladım, kendi azmim ve irademle 83 kiloya düştüm hedefim 68 kilo olunca karın germe ameliyatı olmak. Dr. Hasan Fındık doktorla görüştüm İstanbula gidince (yazın) muayene olucam ve ekim ayında ameliyat olmayı planlıyorum inşallah.Merak ettigim şey fiyat konusu, o konuda yardimci olabilirmisiniz? Tesekkurler
Teşekkürler canım bi gidip muayene olucam yazın inşallahMerhaba... Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz
Fiyat değişiyor siz uygun görülecek işlemlere göre.Çünkü herkesin durumu farklı.Mail ile foto atarsanız tahmini fiyat bilgisi verirler
HoşgeldiinnnnKizlar bugun londradan istanbula geldim muayenem yarin, cumarteside ameliyatim bel lipo+Full karin germe. Ama cok stresdeyim sanki boyle hep yatakda yaticam bir bardak bile kaldiramiyicam cocuklarimla ilgilenemiyicem dusuncesi beni mahfetdiyor. Herkezmi boyle ameliyat oncesi cok korkuyor. Illaki herkezde ameliyat korkusu vardir ama bendeki korku yazdiklarimla ilgili yataklik olma dusuncesi.
Albüm hazırlamadan öncr bana haber ver,yardımcı olayım sana canımArkadaslar toplu alintilayamadigim için burdan yazıyorum.
Resimlerim tam bir facia oldu. Ben gizlilik ayarları içinde attigimi sanıyordum ama öyle olmamış, malesef. Onun için nasıl geri sildim anlatamam, son attığımresimler korsesizdi,
inşaallah en kisa zamanda ayarları uygun yukleyebilirsem görebilirsiniz. Anlayisiniza siginiyorum,
Tmm canım öyle yapayım çok teşekkür ederim.Albüm hazırlamadan öncr bana haber ver,yardımcı olayım sana canım
Geçmiş olsun ALLAH hayırlı şifalar versînNe zor bir ameliyatmis. Ilk uyandigimda anamdam dogduma pisman oldum . Bugun guzel bir uyku cekdimAgrilarim azaldı. Simdi iyilesme zamani.
Cok tessekurler benuŞenay çok geçmiş olsun
Cok sagol. Darisi olmak istiyenlereGeçmiş olsun ALLAH hayırlı şifalar versîn
çok geçmişoolsun canım acil şifalar dilerim şenaycımNe zor bir ameliyatmis. Ilk uyandigimda anamdam dogduma pisman oldum . Bugun guzel bir uyku cekdimAgrilarim azaldı. Simdi iyilesme zamani.
Cok tesekurler arkadaslar.çok geçmişoolsun canım acil şifalar dilerim şenaycım
Geçmiş olsun canım.. Yavaş yavaş daha iyi olacaksın merak etmeNe zor bir ameliyatmis. Ilk uyandigimda anamdam dogduma pisman oldum . Bugun guzel bir uyku cekdimAgrilarim azaldı. Simdi iyilesme zamani.
Tesekurler arzu. Bu forum olsun sizlerin destegi olsun beni dahada cesaretlendirdi ve sonunda bitdi. Ilerliyen gunlerde resimlerimi yukliyecem bakarsin.Geçmiş olsun canım.. Yavaş yavaş daha iyi olacaksın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?