• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok
Cok gecmis olsun Iyi bak kendine

Benimki sırt agrimi arttıran silikonlarda var karnimda aci anlamında çok birşey yoktu ama boynundan aşağısını hissetmiyordum sanki yatarken en büyük ağrıyı liposaksin yerlerinde hissettim sirtimdada vardı birde üzerine yatmak zorundaydım ama geciyor geçti bitti çokta mutlu bir sonuç oldu:)
Liposaksin daha uorfu benim icin.agustosun 27 ve 29 unda iki operasyon gecirdim.sirt bel basen bacak ve karin hepsini yaptirdim. Heryerim sisti ve morardi. Günlerce sirt üstü yatmak zorunda kaldim. Dizlerimin üzerine vömelemegim ugusukluklar iki ayi bulfu gecmesi.bu ameliyati olali iki gün oldu daha rahatim vok sükür.yaralarimda iyilesirse iltihap falan yapmadan tek istegim bu.allah herkesin yardimcisi olsun

Lipo yapılacak bana canım,bel kısmıma özellikle istiyorum zaten :KK66: incecik bir belim olsun :)
Olmuşken olsun vallah daha lipo yerlerim tam olarak incelemeye başlamadı ama karnın görüntüsü bu kadar degistirdigine gore lipo yerleri eriyince her açıdan güzel görüleceğini dusunuyorum mesela sırtta bel kısmına yapilan lipo popoyu çok güzel kavisli gösteriyor olmusken olsun :)

Olmuşken olsun vallah daha lipo yerlerim tam olarak incelemeye başlamadı ama karnın görüntüsü bu kadar degistirdigine gore lipo yerleri eriyince her açıdan güzel görüleceğini dusunuyorum mesela sırtta bel kısmına yapilan lipo popoyu çok güzel kavisli gösteriyor olmusken olsun :)
Offf ne güzel yazdın valla heyecan yaptım :rolleyes: incecik bir bel ve kavisli popo :confused:
Gerçi ben zayıfım,belim ince ama karın yapılınca bele şekil vermek gerekki erkek vücudu gibi durmasın ;) Böyle sonuçlarda görmüştüm netten,kötü yani... Kıvrımlı vücut iyidir ;)

Offf ne güzel yazdın valla heyecan yaptım :rolleyes: incecik bir bel ve kavisli popo :confused:
Gerçi ben zayıfım,belim ince ama karın yapılınca bele şekil vermek gerekki erkek vücudu gibi durmasın :KK66: Böyle sonuçlarda görmüştüm netten,kötü yani... Kıvrımlı vücut iyidir :KK66:
Bende oldukça zayifim aslında ama simit göbek catlaklar bana canim oğlumun hediyesi aksam küstüm sana anneee benim yuvami yiktin diye sitem ediyor:))

Yeni ameliyat olan arkadaşlara çoook geçmiş olsun , benim 4hafta oldu ,şimdi okadar iyimki , tabi daha ödemler var ama izlerim yavaş yavaş dahada iyi gorunuyoo vya benim gözum alişiyooo :-))
Arzum v askkitabi çook az kaldi heyecan n durumda ??

Yeni ameliyat olan arkadaşlara çoook geçmiş olsun , benim 4hafta oldu ,şimdi okadar iyimki , tabi daha ödemler var ama izlerim yavaş yavaş dahada iyi gorunuyoo vya benim gözum alişiyooo :-))
Maşallah canım,inan senin sonucunu görmek bana acayip gaz verdi ;) Inşallah sürecimde senin kadar güzel geçer ;)
Aslında daha önceden heyecan çok daha fazla idi.Ama gün geçtikçe tuhaf bir şekilde heyecan azalıyor gibi sanki... :KK53: Belki son gün fazla olabilir..Her günüm yoğun geçiyor,belki ondan ;)

Hesapkitap özel mesajına cevap yazdım geldimi bilmem; sayfa gitti birden gelmediyse yaz yazarım yine:)

Maşallah canım,inan senin sonucunu görmek bana acayip gaz verdi :KK66: Inşallah sürecimde senin kadar güzel geçer :KK66:
Aslında daha önceden heyecan çok daha fazla idi.Ama gün geçtikçe tuhaf bir şekilde heyecan azalıyor gibi sanki... :KK53: Belki son gün fazla olabilir..Her günüm yoğun geçiyor,belki ondan :KK66:

Yoğun olman daha iyi galiba... Oturup düşünmektense, zaman geçiverir.

Hem askkitabi, hem de sen dualarımdasınız. İnşallah ikinizin de birbirinden iyi haberlerinizi alıp, çifte kutlama yapacağız burada)

Hem askkitabi, hem de sen dualarımdasınız. İnşallah ikinizin de birbirinden iyi haberlerinizi alıp, çifte kutlama yapacağız burada)
İnnşalllah canım benim,inşallah...
Ameliyat günü çok stresli oluyorum ben.Hele ameliyata girmeden önceki saatlerde. Zaten ameliyattan sonra narkozun etkisi oluyor.Birde o ilk ayağa kaldırma anlarında...Allah yardımcıları olsun o gün yanımdakilere :-)
Kendime hergüne plan yaptım.Evde durmuyorum.Dışarıda öyle böyle zaman geçiyor insanın aklına gelmiyor zaten.Kışın en güzel tarafıfa çabuk akşam oluyor ve gün bitiyor :)
Ameliyat günü buradan arkadaşlar yanımda olacaklar Sağolsunlar... Onlar durumumu an ve an paylaşıp bilgilendirme yaparlar zaten :) İnşallah çok zor süreçler geçirmen yaaa... :110:

G
Arkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok[/QUOTE

Geçmiş olsun canımm ohh kurtuldun sende..

İnnşalllah canım benim,inşallah...
Ameliyat günü çok stresli oluyorum ben.Hele ameliyata girmeden önceki saatlerde. Zaten ameliyattan sonra narkozun etkisi oluyor.Birde o ilk ayağa kaldırma anlarında...Allah yardımcıları olsun o gün yanımdakilere :-)
Kendime hergüne plan yaptım.Evde durmuyorum.Dışarıda öyle böyle zaman geçiyor insanın aklına gelmiyor zaten.Kışın en güzel tarafıfa çabuk akşam oluyor ve gün bitiyor :)
Ameliyat günü buradan arkadaşlar yanımda olacaklar Sağolsunlar... Onlar durumumu an ve an paylaşıp bilgilendirme yaparlar zaten :) İnşallah çok zor süreçler geçirmen yaaa... :110:

Geçirmezsin inş. İyi düşün, iyi olsun... Ne güzel yanında arkadaşlarının olması. Ben sadece annemle eşime söyledim. Annem çocukların yanında kalacak, eşim de benim yanımda kalacak. Doğrusu biraz telaşlı bir tiptir. Napıcaz bilmiyorum.

Burada mı tanıştın bu arkadaşlarla yoksa daha önceden mi tanışıyordunuz?

Geçirmezsin inş. İyi düşün, iyi olsun... Ne güzel yanında arkadaşlarının olması. Ben sadece annemle eşime söyledim. Annem çocukların yanında kalacak, eşim de benim yanımda kalacak. Doğrusu biraz telaşlı bir tiptir. Napıcaz bilmiyorum.

Burada mı tanıştın bu arkadaşlarla yoksa daha önceden mi tanışıyordunuz?
Annemle eşim olacaktı yanımda ama arkadaşlarım Sağolsunlar biz geliriz diyince anneme sen evde kal sonra gelirsin dedim :-) Eşim sabah götürür zaten hastahaneye,arkadaşlara teslim eder sonra takılır hastahane dışında kantinde falan..Ameliyattan hemen sonra yine arada sırada yanıma gelsin ama isterim yanımda olup elimi tutmasını ve beni öpüp acımı dindirmesini :) Insan çok acı çektiğinde sevdiği tarafından öpülürse acısı azalırmış :)
Annemde akşama doğru gelsin artık.Anneler panik oluyorlar,tamam çok iyi bakıyorlar falan ama acı çektiğimizi görünce -Ne gereği vardı,Ahh be kızım falan filan sitemleri bazen çileden çıkarıyor o anda ;) Kendimize gelelim biraz öyle gelsinler dimi ;)
Evet canım,buradan tanıştık,aynı doktora ameliyat olduk,sık sık görüşüyoruz artık .Sağ olsunlar çok iyidirler kendileri,beni bu günümde yalnız bırakmayacaklar inşallah bir aksilik çıkıp beni ekmezlerse :-)
FAZLANAZLI FAZLANAZLI ve nessira nessira arkadaşlarım :KK19: Sizlerde yorumlarınızla bana destek olursunuz tabi. Kendimi iyi hisseder hissetmez yazacağım size.Ondan önce arkadaşlar bilgileri aktarırlar inşallah :KK52:

Annemle eşim olacaktı yanımda ama arkadaşlarım Sağolsunlar biz geliriz diyince anneme sen evde kal sonra gelirsin dedim :-) Eşim sabah götürür zaten hastahaneye,arkadaşlara teslim eder sonra takılır hastahane dışında kantinde falan..Ameliyattan hemen sonra yine arada sırada yanıma gelsin ama isterim yanımda olup elimi tutmasını ve beni öpüp acımı dindirmesini :) Insan çok acı çektiğinde sevdiği tarafından öpülürse acısı azalırmış :)
Annemde akşama doğru gelsin artık.Anneler panik oluyorlar,tamam çok iyi bakıyorlar falan ama acı çektiğimizi görünce -Ne gereği vardı,Ahh be kızım falan filan sitemleri bazen çileden çıkarıyor o anda :KK66: Kendimize gelelim biraz öyle gelsinler dimi :KK66:
Evet canım,buradan tanıştık,aynı doktora ameliyat olduk,sık sık görüşüyoruz artık .Sağ olsunlar çok iyidirler kendileri,beni bu günümde yalnız bırakmayacaklar inşallah bir aksilik çıkıp beni ekmezlerse :-)
FAZLANAZLI FAZLANAZLI ve nessira nessira arkadaşlarım :KK19: Sizlerde yorumlarınızla bana destek olursunuz tabi. Kendimi iyi hisseder hissetmez yazacağım size.Ondan önce arkadaşlar bilgileri aktarırlar inşallah :KK52:
Annemde akşama doğru gelsin artık.Anneler panik oluyorlar,tamam çok iyi bakıyorlar falan ama acı çektiğimizi görünce -Ne gereği vardı,Ahh be kızım falan filan sitemleri bazen çileden çıkarıyor o anda :KK66: Kendimize gelelim biraz öyle gelsinler dimi :KK66:

Hastane çok uzak ben çok uzağım hastayım biliyorsun diyeceğimi mi sandın ahahah senin için olmasa bile hasan bey için geliriz :KK70::KK70::KK70:

Merhabalar bayanlaar:KK54: Çok uzun zamandır girmiyorum karın germe forumuna. 2012 nin Ekim ayında oldum ameliyatımı.Hem meme küçültme hem karın germe.Çok da memnunum iyi ki olmuşum.Belki bir moral yazısı olur diye hem de eski günleri yad etmek amacıyla girip yazmak istedim... Arzum77 yazınızı gördüm ve şok oldum ameliyat oluyormuşsunuz.Bir müddet foruma ilk üye olduğum dönemlerde arkadaş olduğumuzdan dolayı resimlerinizi görmüştüm. Fiziğinizi çok iyi hatırlıyorum.Hiç karnınız yoktu gerçekten çok şaşırdım.Hayırlı olsun gene de...

Jelesec sana süpriz yapayım dedim:KK68: Nasılsın Jelocanımm:KK19: Mune beni buralarda görmesino_O makarna yarışmasına gir demişti:KK17:

Kızlar o kadar çok anı varki bu sayfalarda... kıymetini bilin burdaki dostlukların.Bana harika insanlarla tanışma imkanı sağladı.Kadınlar kulübü sayesinde can dostlar edindim.Bunlardan birisi de Jelesec dir.İnanılmaz iyi inanılmaz dürüst,yardımcı ve dünyalar tatlısı bir insandır.Ondan çok bilgiler edinebilirsiniz.Kadınlar kulübünün gözbebeğidir :nazar:

Bütün bu yola baş koymuş ameliyat olacak bayanlara sağlıklı ve başarılı operasyonlar dilerim.Sakın vazgeçmeyin ve olun inanın hiç pişman olmayacaksınız .Sevgilerimle...

Vallah heyecandan daha cok yok, nedense.... aynen bende arzum77 arzum77 katiliyorum, bende senin resmini gördükten sonra, daha da bir gaza geldim. Gaza gelmistim gerci ama söyle teredütler vardi. Ama sen beni cok motive etin canim, ayrica Perfekt Timeing yaptin yani zamanlaman harikaydi!!!!!!!!!!

Ama simdi kafa yine karisti@arzum77 sagolsun ;)..
Dudaga yag dolgusu mu? hyaluron mu??

Insallah ya insallah. Bizi ltf yalniz birakmak yok!!! Hatta Nöbet tutun bizim icin...:KK54:

Hastane çok uzak ben çok uzağım hastayım biliyorsun diyeceğimi mi sandın ahahah senin için olmasa bile hasan bey için geliriz :KK70::KK70::KK70:
Bir an öyle diyeceksin sandım şu anda :KK35: Mesajını bir okuma şeklim vardı görmeliydin :KK35::KK70:
Heee tamam tamam...ne için geleceginiz anlaşıldı şimdi :KK4: :KK67:

Back
X