İnşallah canimİşte ameliyattan sonra tüm zorluğu unutturan en güzel durum... İnşallah bizde bu süreçlere geleceğiz ve o süreçte en mutlu ve güzel duyguları yaşayacağız canım Böyle güzel yorumları okuyunca motive oluyorum,iyi geliyor gerçekten
Maşallah sana canım,darısı bizim başımıza inşallah ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)
- Konu Sahibi yaren_76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Amin canim
Tekirdağda oturup, edirnede aml olmuştun galiba, doğru mu?
Yok istanbulda oturuyorum ama edirnede ameliyat oldumTekirdağda oturup, edirnede aml olmuştun galiba, doğru mu?
- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Amaaan... Benim kafa bu kadar çalışıyor işte )))Yok istanbulda oturuyorum ama edirnede ameliyat oldum
- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Yok istanbulda oturuyorum ama edirnede ameliyat oldum
Yazmışsındır ama bir daha hatırlat nolur... Ne durumda aml a girdin, yaşın, kilon... Sürecin... Biliyorsun işte... Merak... Stres... Herşeyi sorasım var )
Resim konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum eşim çok tutucu burun resmimi bile paylaşmaya izin vermedi. Yasağın nedeni kötü niyetli erkeklerin kadın gibi yazışma ihtimali yapcak bisey yok kandırırsam arkadaş listemdekiler yollarimGecmis olsun... insallah. Resimde görebilir miyiz??
Bir arkadaşımız var tekirdagda oturup benim dr.uma ameliyat olacak onunla kararmışsınızdırAmaaan... Benim kafa bu kadar çalışıyor işte )))
- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Olabilir. Demek ordan aklımda kaldı TekirdağBir arkadaşımız var tekirdagda oturup benim dr.uma ameliyat olacak onunla kararmışsınızdır
6 kasımda meme silikon liposaksin karin germe yüze yağ enjeksiyonu ameliyatları oldum1.70 boyun 61 kiloyla ameliyata girdim. Zayıflığından beklenmicek şekilde göbeğin ve simitlerim vardı doğumdan sonra kalan. Ameliyatın 7 saat surdu odaya geldiğimde ustumdenvresmen kamyon geçmişti hic kolay bir ameliyat değil emin olun... Hic iyilesmiyecegim sakat kaldım zannettim üzerini örtmek istediklerinde bile kollarını yardımla kaldirabildim bütün bu sıkıntıyı yasarken bile vücuduma bakarak değdiğini düşünüyordum:) 10 gün korkunç sırt ağrısı çektim hala doğrulurken zorlaniyorum geceleri robot gibi yatiyorum ama değdi:) agrim sizim kalmadı dun dikislerimide aldirdim harika görünüyorlar dikişlerin şimdiden belli değil dikislerimi üzerinde bir bolum sadece canımı sıktı sigaradan kaynaklanan yanik gibi bir yara oldu ama duzelmiyecek birşey değilmiş anlatacaklarim bu kadar:)sıkıntılı bir süreç ama geçiyor çok istemek önemli allaha herkese gonlundekini versin:)
- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Hesapkitap bunları size anlattım:)
Çok teşekkür ederim. Üşenmeyip yazdığın için. Ben de 24 ocak için randevumu aldım. Eşim artık araştırmayı bırak, düşünme diyor ama ne mümkün! Ağrılarım olacağını biliyorum ve yine de istiyorum. Ben daha önce başka ( estetik olmayan) aml lar oldum. Narkozdan nasıl titreyerek uyandığımı bilirim. İlk günlerin zorluklarını... Yine de istiyorum.
Senin boyun- kilon süper. Eminim karındaki sarkma ve birikme de gidince harika olmuştur. Bundan sonrası zaman ve sabır meselesi. Daha önce aml olan tüm arkadaşlar, asıl 4 aydan sonra sonuç görülüyor diyorlar. Eminim sen de yaza muhteşem olursun. Tekrar geçmiş olsun.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Meme ameliyatı oldugum için yaşadığın bazı sıkıntıları ve zorlukları anlıyorum.Benim merak ettigim ben nasıl bir süreçten geçeceğim senden farklı olarak :) meme ameliyatından sonra sırt ağrısı ve kolları kullanma güçlüğü olabiliyor... Lipo da sıkıntılı bir süreç ve ağrıları kolay değil,onuda biliyorum.. Bir6 kasımda meme silikon liposaksin karin germe yüze yağ enjeksiyonu ameliyatları oldum1.70 boyun 61 kiloyla ameliyata girdim. Zayıflığından beklenmicek şekilde göbeğin ve simitlerim vardı doğumdan sonra kalan. Ameliyatın 7 saat surdu odaya geldiğimde ustumdenvresmen kamyon geçmişti hic kolay bir ameliyat değil emin olun... Hic iyilesmiyecegim sakat kaldım zannettim üzerini örtmek istediklerinde bile kollarını yardımla kaldirabildim bütün bu sıkıntıyı yasarken bile vücuduma bakarak değdiğini düşünüyordum:) 10 gün korkunç sırt ağrısı çektim hala doğrulurken zorlaniyorum geceleri robot gibi yatiyorum ama değdi:) agrim sizim kalmadı dun dikislerimide aldirdim harika görünüyorlar dikişlerin şimdiden belli değil dikislerimi üzerinde bir bolum sadece canımı sıktı sigaradan kaynaklanan yanik gibi bir yara oldu ama duzelmiyecek birşey değilmiş anlatacaklarim bu kadar:)sıkıntılı bir süreç ama geçiyor çok istemek önemli allaha herkese gonlundekini versin:)
Bilmediğim karın germe imiş onuda göreceğiz Allah nasip ederse tabi... Hayırlı ise nasip olsun,hayırsız ise memnun kalmayacaksam engeller çıksın olmiyim diyorum
Son ameliyatımdada zor süreçler yaşamıştım.İnsan psikolojisi çok kötü oluyor ama sonuçları gördükçe ve iyileştikçe çok iyi oluyorsun şükür :)
- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
- 23
Sagol canim.dikislerimi gördüm.simdiden muntazam görünüyorlar.eriyen dikis yapildi.agrim yok ama tabiki hareketlerim kisitlaniyor.buda gececek tabiki.ama sunu söyleyebilirim liposaksin daha zorlu gecmisti benim icin.Geçmiş olsun Alminaminam. Zor kısmını atlatmışsın. Bundan sonra her gün daha iyi olacaksın inş. Sanırım henüz dikişlerini görmemişsindir. Umarım sonuçlar seni çoook mutlu eder.
- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
- 23
Ayilma odasinda biraz fazla bekletilmisim. Acayip titreyerek uyanmisim ve isinmam icin orda makina ile sicak hava vermisler.yukari odama aldiklarinda hala titriyordum .ameliyathane coooook soguk.Arzum un dediği gibi, ameliyat çok uzun sürmüş sanki... Başka şeler de mi yapıldı acaba???
- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
- 23
Karin germede bi sorun yasadinmi?yani ameliyattan cikinca karin bölgende agri sanci oldumu?sirt agridi bendede var ama o devamli dirtüstü yatmaktan kaynaklsniyo6 kasımda meme silikon liposaksin karin germe yüze yağ enjeksiyonu ameliyatları oldum1.70 boyun 61 kiloyla ameliyata girdim. Zayıflığından beklenmicek şekilde göbeğin ve simitlerim vardı doğumdan sonra kalan. Ameliyatın 7 saat surdu odaya geldiğimde ustumdenvresmen kamyon geçmişti hic kolay bir ameliyat değil emin olun... Hic iyilesmiyecegim sakat kaldım zannettim üzerini örtmek istediklerinde bile kollarını yardımla kaldirabildim bütün bu sıkıntıyı yasarken bile vücuduma bakarak değdiğini düşünüyordum:) 10 gün korkunç sırt ağrısı çektim hala doğrulurken zorlaniyorum geceleri robot gibi yatiyorum ama değdi:) agrim sizim kalmadı dun dikislerimide aldirdim harika görünüyorlar dikişlerin şimdiden belli değil dikislerimi üzerinde bir bolum sadece canımı sıktı sigaradan kaynaklanan yanik gibi bir yara oldu ama duzelmiyecek birşey değilmiş anlatacaklarim bu kadar:)sıkıntılı bir süreç ama geçiyor çok istemek önemli allaha herkese gonlundekini versin:)
Benimki sırt agrimi arttıran silikonlarda var karnimda aci anlamında çok birşey yoktu ama boynundan aşağısını hissetmiyordum sanki yatarken en büyük ağrıyı liposaksin yerlerinde hissettim sirtimdada vardı birde üzerine yatmak zorundaydım ama geciyor geçti bitti çokta mutlu bir sonuç oldu:)Karin germede bi sorun yasadinmi?yani ameliyattan cikinca karin bölgende agri sanci oldumu?sirt agridi bendede var ama o devamli dirtüstü yatmaktan kaynaklsniyo
Aynen piskolojim iyi değil su an dun hastaneye girer girmez panik atak yaşadım kimse korkmasın bu söylediğimden ben çok fazla ameliyatı bir arada oldum. Sizin silikon lipo olmiyacak biliyorum ben eğer doğruysa fazla aciniz olmaz çünkü en aci veren dediğim gibi lipo yapilan yerlerin üzerine yatıyor olmak ama sunu düşünerek girin ameliyata degiyor:) ayna karşısından ayrilamiyorum vücudum kızlığım daki neden daha güzel su an:)Meme ameliyatı oldugum için yaşadığın bazı sıkıntıları ve zorlukları anlıyorum.Benim merak ettigim ben nasıl bir süreçten geçeceğim senden farklı olarak :) meme ameliyatından sonra sırt ağrısı ve kolları kullanma güçlüğü olabiliyor... Lipo da sıkıntılı bir süreç ve ağrıları kolay değil,onuda biliyorum.. Bir
Bilmediğim karın germe imiş onuda göreceğiz Allah nasip ederse tabi... Hayırlı ise nasip olsun,hayırsız ise memnun kalmayacaksam engeller çıksın olmiyim diyorum
Son ameliyatımdada zor süreçler yaşamıştım.İnsan psikolojisi çok kötü oluyor ama sonuçları gördükçe ve iyileştikçe çok iyi oluyorsun şükür :)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Lipo yapılacak bana canım,bel kısmıma özellikle istiyorum zaten incecik bir belim olsun :)Aynen piskolojim iyi değil su an dun hastaneye girer girmez panik atak yaşadım kimse korkmasın bu söylediğimden ben çok fazla ameliyatı bir arada oldum. Sizin silikon lipo olmiyacak biliyorum ben eğer doğruysa fazla aciniz olmaz çünkü en aci veren dediğim gibi lipo yapilan yerlerin üzerine yatıyor olmak ama sunu düşünerek girin ameliyata degiyor:) ayna karşısından ayrilamiyorum vücudum kızlığım daki neden daha güzel su an:)
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
6 kasımda meme silikon liposaksin karin germe yüze yağ enjeksiyonu ameliyatları oldum1.70 boyun 61 kiloyla ameliyata girdim. Zayıflığından beklenmicek şekilde göbeğin ve simitlerim vardı doğumdan sonra kalan. Ameliyatın 7 saat surdu odaya geldiğimde ustumdenvresmen kamyon geçmişti hic kolay bir ameliyat değil emin olun... Hic iyilesmiyecegim sakat kaldım zannettim üzerini örtmek istediklerinde bile kollarını yardımla kaldirabildim bütün bu sıkıntıyı yasarken bile vücuduma bakarak değdiğini düşünüyordum:) 10 gün korkunç sırt ağrısı çektim hala doğrulurken zorlaniyorum geceleri robot gibi yatiyorum ama değdi:) agrim sizim kalmadı dun dikislerimide aldirdim harika görünüyorlar dikişlerin şimdiden belli değil dikislerimi üzerinde bir bolum sadece canımı sıktı sigaradan kaynaklanan yanik gibi bir yara oldu ama duzelmiyecek birşey değilmiş anlatacaklarim bu kadar:)sıkıntılı bir süreç ama geçiyor çok istemek önemli allaha herkese gonlundekini versin:)
7saat mi????