• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bu gece Jelesec ime süpriz yapmak istedim.İnşallah uyumamıştır görür. Nostalji olsun ona...İşte biz böyle güzel dostluklar kurduk...Darısı hepinize inşallah...
ayyy gözlerim doldu yeminle ya:cry: aklıma bile gelmezdi senle böyle dost olacağımız ogltkn ile hep dedikodounu yapardık ne uyuz bişey bu diye:-)hatta dedik bu ne ayak looo:rolleyes:günahını aldık bak affet bacım; hemde ne nostalji sağol tatlım iyiki varsın:KK36:

Ne engellemesi! Çoook hoşuma gitti... İtiraf edeyim biraz da kıskandım ama ) Bu ne böyle? Gün mü desem, pijama partisi mi desem? Hele kapı süsleri! Doğum yapanları kıskandırır )))

sana da yaparız istediğin parti olsun:) kapı süslerini anne gurubundan tanışıp kanka olduğumuz arkadaşımız yapmıştı ellerine yüreğine sağlık hiç unutmam yapılanları :Dayyyy görsen hastane odası doluydu doktor dedi bu ne böyle :-)

Bu gece Jelesec ime süpriz yapmak istedim.İnşallah uyumamıştır görür. Nostalji olsun ona...İşte biz böyle güzel dostluklar kurduk...Darısı hepinize inşallah...
Girip tek tek baktım bütün resimlere...İçim bir hoş oldu çok mutlu oldum...Ogltkn Tekirdağ dan gelmişti Jelesec in karın ameliyatına.Ben zaten hastaneye çok yakın oturuyorum.2 gün ve 2 gece hep beraberdik hastane odasında...Nasıl da eğlenmiştik :)) .... Ogltkn ile başlı ayaklı yatmıştık refakatci koltuğunda :)))... Bu gece benim nostaljim,Jelocanımın nostaljisi oldu.Aslında bilgi almak için girenleri bir sayfa engellemiş olsam da bu güzel günleri sizlerle paylaşmak istedim. En çok da sandviç resimlerine güldüm:)) Karın germeye git,ye iç oyna...

Ay ne kadar güzel süslemeler doğum odası gibi olmuş..

Merhabalar bayanlaar:KK54: Çok uzun zamandır girmiyorum karın germe forumuna. 2012 nin Ekim ayında oldum ameliyatımı.Hem meme küçültme hem karın germe.Çok da memnunum iyi ki olmuşum.Belki bir moral yazısı olur diye hem de eski günleri yad etmek amacıyla girip yazmak istedim... Arzum77 yazınızı gördüm ve şok oldum ameliyat oluyormuşsunuz.Bir müddet foruma ilk üye olduğum dönemlerde arkadaş olduğumuzdan dolayı resimlerinizi görmüştüm. Fiziğinizi çok iyi hatırlıyorum.Hiç karnınız yoktu gerçekten çok şaşırdım.Hayırlı olsun gene de...

Jelesec sana süpriz yapayım dedim:KK68: Nasılsın Jelocanımm:KK19: Mune beni buralarda görmesino_O makarna yarışmasına gir demişti:KK17:

Kızlar o kadar çok anı varki bu sayfalarda... kıymetini bilin burdaki dostlukların.Bana harika insanlarla tanışma imkanı sağladı.Kadınlar kulübü sayesinde can dostlar edindim.Bunlardan birisi de Jelesec dir.İnanılmaz iyi inanılmaz dürüst,yardımcı ve dünyalar tatlısı bir insandır.Ondan çok bilgiler edinebilirsiniz.Kadınlar kulübünün gözbebeğidir :nazar:

Bütün bu yola baş koymuş ameliyat olacak bayanlara sağlıklı ve başarılı operasyonlar dilerim.Sakın vazgeçmeyin ve olun inanın hiç pişman olmayacaksınız .Sevgilerimle...
Teşekkür ederim,hoşgeldiniz bu arada ;)
Evet,ayakta gayet güzel bir fiziğim var..Yani buradaki ameliyat olan arkadaşların öncesi haline göre farklı bir durumum var benim.Çok kötü bir durumum yok ama şöyle söyliyim göbek alt kısımda Hamileliklerden dolayı bir esneme gevşeme var göbek kısımda.Oturunca katlantı ve yığılma oluyor.Mini karın germe düşündük artı lipo ile.Ama bu esnada geçmişten kalan ve unuttuğum göbek fıtığım ı tekrar keşfettik.. Göbek fıtığımdanda operasyon olacağım.Buda mini karın germedeki kesi izi yetmiyor.Daha fazla uzun kesi olması gerek.Bu yüzden tam karın germeye döndük.Hem göbek üst kısımdaki kasları toparlamak adına hemde daha sıkı bir karın bölgesi için..
Güzel olacak inşallah,yani şimdide güzel çok kötü bir durum yok ama bahsettigim gibi işte :)
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah ;)

ben gülmemek için zorladım kendimi ama koptuk koptuk odada yemek yemekten kesilen biçilen karın tekrar şişmişti
Ne güzel almanyada bircok alman arkadasim var gezeriz yemege gideriz ama bizim türkler gibi degiller 2 tane türk arkadasim var ama onlarinda aileleri tutucu türkiyedeki insanlara özeniyorum

ay evet bir an önce bitsin yani söyle bir ay gecsin, bizi yalniz birakmayin sakin!!! malum ilk günler 7/24 burda olacagiz. Sirayla nöbet isteriz! :KK48:[/QUOTben ameliyat icin hazirlik yaparken sizler iyilesmis olucaksiniz insallah kizlar insallah hersey güzel olcak inanin ben bile sizin gününüzü sayiyorum

ben ameliyat icin hazirlik yaparken sizler iyilesmis olucaksiniz insallah
Kizlar insallah hersey güzel olucak inanin ben bile sizin gününüzü sayiyorum:KK60::KK60::KK19::KK15:

Back