• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar bayanlaar:KK54: Çok uzun zamandır girmiyorum karın germe forumuna. 2012 nin Ekim ayında oldum ameliyatımı.Hem meme küçültme hem karın germe.Çok da memnunum iyi ki olmuşum.Belki bir moral yazısı olur diye hem de eski günleri yad etmek amacıyla girip yazmak istedim... Arzum77 yazınızı gördüm ve şok oldum ameliyat oluyormuşsunuz.Bir müddet foruma ilk üye olduğum dönemlerde arkadaş olduğumuzdan dolayı resimlerinizi görmüştüm. Fiziğinizi çok iyi hatırlıyorum.Hiç karnınız yoktu gerçekten çok şaşırdım.Hayırlı olsun gene de...

Jelesec sana süpriz yapayım dedim:KK68: Nasılsın Jelocanımm:KK19: Mune beni buralarda görmesino_O makarna yarışmasına gir demişti:KK17:

Kızlar o kadar çok anı varki bu sayfalarda... kıymetini bilin burdaki dostlukların.Bana harika insanlarla tanışma imkanı sağladı.Kadınlar kulübü sayesinde can dostlar edindim.Bunlardan birisi de Jelesec dir.İnanılmaz iyi inanılmaz dürüst,yardımcı ve dünyalar tatlısı bir insandır.Ondan çok bilgiler edinebilirsiniz.Kadınlar kulübünün gözbebeğidir :nazar:

Bütün bu yola baş koymuş ameliyat olacak bayanlara sağlıklı ve başarılı operasyonlar dilerim.Sakın vazgeçmeyin ve olun inanın hiç pişman olmayacaksınız .Sevgilerimle...

Cok tskler bu motive sözler icin.... Insallah bizde sizin gibi mutlu oluruz....yinede arada bir görünün burada. Biz arzum77 ile 27.11.14 beraber Karin germe ve Lipo olacagiz, ben ama almanyada oluyorum. Ugrarsiniz insallah....

sevgiler

C Crocuss001 uzun zamandır giremedim foruma özel mesajında kasım 24 te ameliyat olacağını yazmışsın eğer bir değişiklik olmadıysa büyük gün yarın:KK31:

dualarım seninle canım inşaallah sonucundan çoooook memnun kalacağın harika süper bir operasyon geçirirsin :KK15:

Son düzenleme:
Cok tskler bu motive sözler icin.... Insallah bizde sizin gibi mutlu oluruz....yinede arada bir görünün burada. Biz arzum77 ile 27.11.14 beraber Karin germe ve Lipo olacagiz, ben ama almanyada oluyorum. Ugrarsiniz insallah....

sevgiler

Aşkkitabı biz sizinle birçok kez yazışmıştık diye hatırlıyorum...Yanlışsa hatırlatın ltfn :) Çünkü uzun süredir girmiyorum foruma... Ben o tarihlerde Viyana ya seyahat edeceğim.Hoş burda olsam da artık bu tür ziyaretlere gitmiyorum.Forumdan oldukça uzaklaştım.Aktif olduğum zamanlarda burda yazıştıkça birbirimizi sanal da olsa yazılarımızla birbirimize bağlayan arkadaşlarla tanışmak maksadıyla ziyaretlerimiz olmuştu.Hatta sevgili Jelesec imize hastane partileri yapıp çok güzel anlar ve resimler paylaşmıştık...Sizler şimdi bu anın kader arkadaşlarısınız.Duygularınızı anlayabiliyorum.Sizlere sonuçlarınızla mutlu olacağınız başarılı operasyonlar diliyorum...Sevgilerimle..

Aşkkitabı biz sizinle birçok kez yazışmıştık diye hatırlıyorum...Yanlışsa hatırlatın ltfn :) Çünkü uzun süredir girmiyorum foruma... Ben o tarihlerde Viyana ya seyahat edeceğim.Hoş burda olsam da artık bu tür ziyaretlere gitmiyorum.Forumdan oldukça uzaklaştım.Aktif olduğum zamanlarda burda yazıştıkça birbirimizi sanal da olsa yazılarımızla birbirimize bağlayan arkadaşlarla tanışmak maksadıyla ziyaretlerimiz olmuştu.Hatta sevgili Jelesec imize hastane partileri yapıp çok güzel anlar ve resimler paylaşmıştık...Sizler şimdi bu anın kader arkadaşlarısınız.Duygularınızı anlayabiliyorum.Sizlere sonuçlarınızla mutlu olacağınız başarılı operasyonlar diliyorum...Sevgilerimle..

evet dogru yazismistik uzun zaman oldu..Lipo üzerinden konusmustuk sanirim.... tskler

Merhabalar bayanlaar:KK54: Çok uzun zamandır girmiyorum karın germe forumuna. 2012 nin Ekim ayında oldum ameliyatımı.Hem meme küçültme hem karın germe.Çok da memnunum iyi ki olmuşum.Belki bir moral yazısı olur diye hem de eski günleri yad etmek amacıyla girip yazmak istedim... Arzum77 yazınızı gördüm ve şok oldum ameliyat oluyormuşsunuz.Bir müddet foruma ilk üye olduğum dönemlerde arkadaş olduğumuzdan dolayı resimlerinizi görmüştüm. Fiziğinizi çok iyi hatırlıyorum.Hiç karnınız yoktu gerçekten çok şaşırdım.Hayırlı olsun gene de...

Jelesec sana süpriz yapayım dedim:KK68: Nasılsın Jelocanımm:KK19: Mune beni buralarda görmesino_O makarna yarışmasına gir demişti:KK17:

Kızlar o kadar çok anı varki bu sayfalarda... kıymetini bilin burdaki dostlukların.Bana harika insanlarla tanışma imkanı sağladı.Kadınlar kulübü sayesinde can dostlar edindim.Bunlardan birisi de Jelesec dir.İnanılmaz iyi inanılmaz dürüst,yardımcı ve dünyalar tatlısı bir insandır.Ondan çok bilgiler edinebilirsiniz.Kadınlar kulübünün gözbebeğidir :nazar:

Bütün bu yola baş koymuş ameliyat olacak bayanlara sağlıklı ve başarılı operasyonlar dilerim.Sakın vazgeçmeyin ve olun inanın hiç pişman olmayacaksınız .Sevgilerimle...

senin bu motivasyon dolu yazıların bana çok güç vermişti
nldglp ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum lütfen arada uğra bir selam çak :KK68:

bu arada jelesec gerçekten harika bir insan benim gözümde de kanatsız melek bana da çok desteği oldu
hep diyorum ona sen cennetliksin diye :cool:

Bir an öyle diyeceksin sandım şu anda :KK35: Mesajını bir okuma şeklim vardı görmeliydin :KK35::KK70:
Heee tamam tamam...ne için geleceginiz anlaşıldı şimdi :KK4: :KK67:

Hasan bey beni kovacak valla..  yine mi sen :-) diye

Nasıl heyecan yaptırdım sana  :KK5:Allah nasip ederse o güne inşallah yanındayız..

nldglp ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum lütfen arada uğra bir selam çak :KK68:

bu arada jelesec gerçekten harika bir insan benim gözümde de kanatsız melek bana da çok desteği oldu

Pamukçilek merhaba.Girip baktım profiline olmuşsun ameliyatını.Harika olmuş.Resimlerden memorial odalarına benzettim yoksa Ercan beye mi oldun ameliyatını? Değilse de kim yaptıysa çok düzgün ve başarılı buldum.

Girip tek tek baktım bütün resimlere...İçim bir hoş oldu çok mutlu oldum...Ogltkn Tekirdağ dan gelmişti Jelesec in karın ameliyatına.Ben zaten hastaneye çok yakın oturuyorum.2 gün ve 2 gece hep beraberdik hastane odasında...Nasıl da eğlenmiştik :)) .... Ogltkn ile başlı ayaklı yatmıştık refakatci koltuğunda :)))... Bu gece benim nostaljim,Jelocanımın nostaljisi oldu.Aslında bilgi almak için girenleri bir sayfa engellemiş olsam da bu güzel günleri sizlerle paylaşmak istedim. En çok da sandviç resimlerine güldüm:)) Karın germeye git,ye iç oyna...

Girip tek tek baktım bütün resimlere...İçim bir hoş oldu çok mutlu oldum...Ogltkn Tekirdağ dan gelmişti Jelesec in karın ameliyatına.Ben zaten hastaneye çok yakın oturuyorum.2 gün ve 2 gece hep beraberdik hastane odasında...Nasıl da eğlenmiştik :)) .... Ogltkn ile başlı ayaklı yatmıştık refakatci koltuğunda :)))... Bu gece benim nostaljim,Jelocanımın nostaljisi oldu.Aslında bilgi almak için girenleri bir sayfa engellemiş olsam da bu güzel günleri sizlerle paylaşmak istedim. En çok da sandviç resimlerine güldüm:)) Karın germeye git,ye iç oyna...

Ne engellemesi! Çoook hoşuma gitti... İtiraf edeyim biraz da kıskandım ama ) Bu ne böyle? Gün mü desem, pijama partisi mi desem? Hele kapı süsleri! Doğum yapanları kıskandırır )))

Bu gece Jelesec ime süpriz yapmak istedim.İnşallah uyumamıştır görür. Nostalji olsun ona...İşte biz böyle güzel dostluklar kurduk...Darısı hepinize inşallah...
Kizlar bu resimler cok güzel imrendim diye bilirim :nazar::KK60:Terliklerinize bayildim
Arkadaslik güzel sey insanin böyle zamanlarda yalniz kalmamasi cok önemli:KK68:

Liposaksin daha uorfu benim icin.agustosun 27 ve 29 unda iki operasyon gecirdim.sirt bel basen bacak ve karin hepsini yaptirdim. Heryerim sisti ve morardi. Günlerce sirt üstü yatmak zorunda kaldim. Dizlerimin üzerine vömelemegim ugusukluklar iki ayi bulfu gecmesi.bu ameliyati olali iki gün oldu daha rahatim vok sükür.yaralarimda iyilesirse iltihap falan yapmadan tek istegim bu.allah herkesin yardimcisi olsun
Çok gecmis olsun bu saatten sonra sorun çıkmaz geçmiş bitmiş o:)

Yeni ameliyat olan arkadaşlara çoook geçmiş olsun , benim 4hafta oldu ,şimdi okadar iyimki , tabi daha ödemler var ama izlerim yavaş yavaş dahada iyi gorunuyoo vya benim gözum alişiyooo :-))
Arzum v askkitabi çook az kaldi heyecan n durumda ??
Londonsibel benim merak ettigim birsey var 4 haftadan sonra normal yürüyebiliyormusun yoksa hareketlerin kisitlimi benim tam 5 hafta izinim var sonra benim calismam lazim ve ben 8 saat genelde ayaktayim isyerinde bu ameliyati olucagimi bilmiyorlar

aman da aman kimler gelmiş :p en son seni meyhanede eğlenirken görmüştüm :KK70:ya resimler ne oldu bacı can can aldın gittin :KK55:
giremedin gezmekten yarışmaya; aman ne kız bu ne alım sana çamaşır gecelik ne övmüş sün görende rüşvet verdim sanır:KK53:cansın can benim hep şükrettiğim şu ki iyiki üye olmuşum buraya seni,ogltkneyi ve daha bir çok arkadaşımı tanıdım seviyorum seni:KK68:

C Crocuss001 uzun zamandır giremedim foruma özel mesajında kasım 24 te ameliyat olacağını yazmışsın eğer bir değişiklik olmadıysa büyük gün yarın:KK31:

dualarım seninle canım inşaallah sonucundan çoooook memnun kalacağın harika süper bir operasyon geçirirsin :KK15:

kız pamuk oldumu pc arazalıydı senin:)naber özledik bilmiş yazıların:) aaaaa bugünmü allah yardımcısı olsun tüm ameliyat olacakların

kız dünya günahım var ya ne cennetliği :KK17: ahanda bu nlglpd yüzünden beni meyhaneye alıştırdı hep :KK11: sende bana dukan diyetinde çok destek oldun bacım ödeştik:KK68:

Back