- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Merhabalar bayanlaar Çok uzun zamandır girmiyorum karın germe forumuna. 2012 nin Ekim ayında oldum ameliyatımı.Hem meme küçültme hem karın germe.Çok da memnunum iyi ki olmuşum.Belki bir moral yazısı olur diye hem de eski günleri yad etmek amacıyla girip yazmak istedim... Arzum77 yazınızı gördüm ve şok oldum ameliyat oluyormuşsunuz.Bir müddet foruma ilk üye olduğum dönemlerde arkadaş olduğumuzdan dolayı resimlerinizi görmüştüm. Fiziğinizi çok iyi hatırlıyorum.Hiç karnınız yoktu gerçekten çok şaşırdım.Hayırlı olsun gene de...
Jelesec sana süpriz yapayım dedim Nasılsın Jelocanımm Mune beni buralarda görmesin makarna yarışmasına gir demişti
Kızlar o kadar çok anı varki bu sayfalarda... kıymetini bilin burdaki dostlukların.Bana harika insanlarla tanışma imkanı sağladı.Kadınlar kulübü sayesinde can dostlar edindim.Bunlardan birisi de Jelesec dir.İnanılmaz iyi inanılmaz dürüst,yardımcı ve dünyalar tatlısı bir insandır.Ondan çok bilgiler edinebilirsiniz.Kadınlar kulübünün gözbebeğidir
Bütün bu yola baş koymuş ameliyat olacak bayanlara sağlıklı ve başarılı operasyonlar dilerim.Sakın vazgeçmeyin ve olun inanın hiç pişman olmayacaksınız .Sevgilerimle...
Cok tskler bu motive sözler icin.... Insallah bizde sizin gibi mutlu oluruz....yinede arada bir görünün burada. Biz arzum77 ile 27.11.14 beraber Karin germe ve Lipo olacagiz, ben ama almanyada oluyorum. Ugrarsiniz insallah....
sevgiler