Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

desteğin için çok teşekkürler. sarkma konusunda şöyle söyleyeyim, sarkıklarımı dizsem burdan bağdata yol olur
gen olarak çok cıvık bir yapıya sahibim var gerisini sen düşün...
Allah ın izni ile daha sonrada bacak içi ve kol gerdirme düşünüyorum benim dr yaşadı benden iyi iş çıkar

brawooo 37 kilomu helal size azminize; ben 10.kiloyu ver al uğraşıyorum bu ameliyatlar eğer ,ihtiyac ise gerçekten özgüveniniz yerine geliyor hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim, kesinlikle size katılıyorum kaldıkii zevk için yapacak bişey kalmaddı

Ogünü hayırlısı ile atlatanilirsem paylasacagım tabiki

Ol vallahi bu azimle sen hepsini yaparsin arkadasim benide vaz gecirmeye cok tesebbus ettiler ama malesef kardesim para benim vicut benim size ne dedim hepsine cektim resti

Arzum bildiğim kadarıyla meme konusunda tecrübeli ve bilgilisiniz. Ben 13 gun once meme silikon oldum göğüslerim şu an çok yukarda duruyor şu an sizce bu normal bir surecmi ? Ödem çok fazla aslında çok sis ödemdendi bu kadar yukarda duruyor

Normal tabiki canım..Zamanla protezler açılan cebe oturacak ve normal kıvama ve duruşa gelecek...Net konuşmak için en az altı ay bir sene geçmesi gerek

Kizlar su anda cok üzüldüm londonsibel ameliyat olmus ben simdi okudum tekrardan arkadasimiza gecmis olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…