desteğin için çok teşekkürler. sarkma konusunda şöyle söyleyeyim, sarkıklarımı dizsem burdan bağdata yol olurKararin hayirli olsun simiden helal olsun sana kararinda vazgecme kimsenin konusmasina da bakma bence
Herkes distan iyisin diyor ama gel de anlat onlara yasadiklarini ... Bence iyi yapiyosun hele ki cok kilo verince deride sarkma cok olur
Simdiden hayirli olsun bakalim
İnşallah...gün yaklaştıkça şüphe ile bakıyorum acaba olmasammı diye.alminaminam hakinda hayirlisi olsun insallah cok iyi sonuc alirsin
çok teşekkür ederim, kesinlikle size katılıyorum kaldıkii zevk için yapacak bişey kalmaddıbrawooo 37 kilomu helal size azminize; ben 10.kiloyu ver al uğraşıyorum bu ameliyatlar eğer ,ihtiyac ise gerçekten özgüveniniz yerine geliyor hayırlısı olsun
Ogünü hayırlısı ile atlatanilirsem paylasacagım tabikiŞimdiden geçmiş olsun diyelim canımBenimde 10 günüm kaldı.. Valla buradaki güzel yorumlardan destek alıyorum bende.İnşallah mutlu arkadaşlarımız gibi bizde çok güzel sonuçlar alacağız canım
Sen benden önce ameliyat olacaksın.Lütfen o ilk saatlerin durumunu yaz olurmu :)
benim kızımında doğumdan bu yana göbek deliği dışında hatta 3-4 yıl önce dr gösterdim ama çok önemli boyutta olmadığını söylediAma onların bebeklikten beri öyle, belki genetik bişidir.
benim kızımında doğumdan bu yana göbek deliği dışında hatta 3-4 yıl önce dr gösterdim ama çok önemli boyutta olmadığını söyledi
ewet ama ameliyat gerektirecek kadar değilmişYani var mıymış fıtık?
çok teşekkür ederim, kesinlikle size katılıyorum kaldıkii zevk için yapacak bişey kalmaddı
Benimde kaldi 1ay hadi bakalim hepimize hayirli estetikler arkadaslarSOONN 10 diyoruz şimdi
On gün sonra bu saatlerde ya ameliyatta oluruz yada yatakta sancılar içindeHayırlı sonuclar inşallah canım
Insallah hepimize arkadaslar10 gün sonra bu saatler, yeni hayatının ilk saatleri olacak! Herşey umduğunuzdan çoook daha güzel olsun inşallah.
Aralık- ocak bayağı hareketli geçecek gibi...
Ol vallahi bu azimle sen hepsini yaparsin arkadasim benide vaz gecirmeye cok tesebbus ettiler ama malesef kardesim para benim vicut benim size ne dedim hepsine cektim restidesteğin için çok teşekkürler. sarkma konusunda şöyle söyleyeyim, sarkıklarımı dizsem burdan bağdata yol olur
gen olarak çok cıvık bir yapıya sahibim var gerisini sen düşün...
Allah ın izni ile daha sonrada bacak içi ve kol gerdirme düşünüyorum benim dr yaşadı benden iyi iş çıkar
Arzum bildiğim kadarıyla meme konusunda tecrübeli ve bilgilisiniz. Ben 13 gun once meme silikon oldum göğüslerim şu an çok yukarda duruyor şu an sizce bu normal bir surecmi ? Ödem çok fazla aslında çok sis ödemdendi bu kadar yukarda duruyorİnşallah canım,çok çok sağol
Evet,yaz ayında biraz iyileşmiş ve iyi olmak için tam ameliyat zamanları bu zamanlarBir anda ameliyat olan kişiler yoğunlaşacak ve sonrasında hep sorular,süreçleri paylaşıp bilgi edinmeye çalışacağız sizlerden
Normal tabiki canım..Zamanla protezler açılan cebe oturacak ve normal kıvama ve duruşa gelecek...Net konuşmak için en az altı ay bir sene geçmesi gerekArzum bildiğim kadarıyla meme konusunda tecrübeli ve bilgilisiniz. Ben 13 gun once meme silikon oldum göğüslerim şu an çok yukarda duruyor şu an sizce bu normal bir surecmi ? Ödem çok fazla aslında çok sis ödemdendi bu kadar yukarda duruyor
Canim biliyosun ameliat oldugunu zaten yorum bile yazmistin anliyamadim simdi?Kizlar su anda cok üzüldüm londonsibel ameliyat olmus ben simdi okudum tekrardan arkadasimiza gecmis olsun diyorum
günaydın korkma kimse korkmasın geçip gidiyor sonu mutluluk özgüven patlaması :)Günaydin kizlar Sizin yerinize ben heycanlaniyorum az kaldi insallah bir önce agrisiz sisisiz atlatirsiniz ve sonuc cok güzel olur
Tekrar mı olmuş??? Anlamadım. Bir terslik yoktur umarım.Kizlar su anda cok üzüldüm londonsibel ameliyat olmus ben simdi okudum tekrardan arkadasimiza gecmis olsun diyorum
Yok tekrar olmadi cnm kozmetik unutmus ameliat oldugunu:)Tekrar mı olmuş??? Anlamadım. Bir terslik yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?