• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

:nazar::nazar::nazar: :)

iyi diyelim iyi olalım.hasta ve yaşlı bi kadınmı oldum ne :)
bak estetikte kurtarmadı beni :))))

çok öksürdüm göbek deliğim acıyor...sence doktoru arasammı :27::37::1:

sırtına vicks sür, zencefil bal limon karışımını yap bir an önce arkadaşım.
Yakınımda olaydın kaçışın yoktu ya. Yapmıştım bile sana bunları arkadaşım.
Kendine dikkat lütfen. Evet doktoru da haberdar et bence.

Kelebek dualarım seninle inşallah çok iyi olursun kızlar bende yazmıyorum ama günde uç dört kez cepten girip okuyorum hatta benim eşim de anlam veremiyor gene mi KK ameliyat oldun bitti hala niye okuyosun diyor tüm yeni olanlara geçmiş olsun

desiciimm göğüs altımla uğraşmaktan göbek deliğine bakmayı hiç akıl edemedim..akşama evde bakar sana bilgi veririm...

Desi yok canım çok değil kırmızılık var ama rahatsız edecek boyutta değil yanı karın dikişlerimdeki gibi değil...
Hem kişiden kişiye değişiyor nu hemde vücudun bölgelerinde de farklılıklar oluyor..

öncelikle şekeri, tatlı gıdaları, hamurişini, abur cuburu,kızartmayı,turşuyu,patatesi,kaşarı tamamen kestim. yemekleri daha az yağlı yapıyorum, pilav,dolma,sarma, makarnayı şimdilik hiç yemiyorum. istediğim kiloya ulaştıktan sonra arada sırada birkaç kaşık yiyebileceğimi düşünüyorum. çok az yağlı bol salata yiyorum. sabah kahvaltısı dışında hiç ekmek yemiyorum. yağlı et ve işlenmiş etlerden (sucuk,sosis vs.) uzak duruyorum. öğün sayımı artırdım, üç ana üç ara öğün yiyorum. ara öğünlerimde meyve, çiğ badem, fındık, ceviz, kuru meyve filan yiyorum. kefir içiyorum. (kefiri şiddetle öneriyorum çünkü her derde deva mucizevi birşey) akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum ve sonrasında sadece biraz meyve tüketiyorum. bol su içiyorum. günde 2 bardak yeşil çay içiyorum...tüm bu yemediklerimin yanında öğünlerimi de mümkün oldukça çeşitlendirmeye çalışıyorum. ızgaralar, zeytinyağlı yemekler, çeşit çeşit çorbalar, salatalar filan benim için sorun olmuyor zaten hepsi çok sevdiğim şeyler...tabii bunları da eskiden olduğu gibi koca bir porsiyon dolusu tüketmiyorum. doktorumun dediği gibi tam doymadan kalkıyorum sofradan...:56:

Paylaşımın için çok teşekkürler :54:

Aaa çok mutlu oldum ben bacakta bir yeri doldurtucam gerisi çok elzem değil zaten seneye kaldı. Maddi olarak beni çok yoracak. Mutlaka uğra kaçta randevun?

Benim randevum 1 shubat saat 16.00. Ama hala ucus biletimi almamisim. Ucus biletinde sorun yasamazsam 1 subat dikisleri aldirmak icin ordayim.
Simdiye kadar surecim problemsiz, olmasi gerektigi gibi geciyo. Bazen odem, bazen cok gergin, ama sikinti yok. Tek sikintim korseden bikdim.) senin amelyat saatin kacdi? Ozelden bana ismini yaz orda sorayim seni, musait olursan gorusuruz.😊
Esini atlata bildinmi? Yoksa yanindami olucak?😉

Benim randevum 1 shubat saat 16.00. Ama hala ucus biletimi almamisim. Ucus biletinde sorun yasamazsam 1 subat dikisleri aldirmak icin ordayim.
Simdiye kadar surecim problemsiz, olmasi gerektigi gibi geciyo. Bazen odem, bazen cok gergin, ama sikinti yok. Tek sikintim korseden bikdim.) senin amelyat saatin kacdi? Ozelden bana ismini yaz orda sorayim seni, musait olursan gorusuruz.😊
Esini atlata bildinmi? Yoksa yanindami olucak?😉

Eşimle birlikte gidiyorum muhtemelen sabah olurum

Merhaba Arkadaşlar ,
ben de ameliyat oldum ve eve geldim. Ameliyatı çarşamba günü oldum. göğüs dikleştirme ve lazer lipo yaptırdım. İnanın göğsüm hiç acımıyor ama lipo olan yerler felaket acıyor. Bir de korse ehh tahmin edebiliyorsunuzdur. Korse hareketleri çok kısıtlıyor. Bir de üstüne bügün adet oldum.
Ameliyat yerlerinde bantlar var ama göğsüm mühteşem görünüyor, vücudum da. ödem var. Ödeme rağmen güzel görünüyor. ercan beyin mısır püsküllü karışımından yaptım ödem için ama çok acı oldu. Acaba fazla mı koydum bitkleri. Daha az mı atmak lazım ?
Bir de arkadaşlar yan yatabiliyormuyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Korse 1 ay çıkmayacak dedi doktor ama nasıl olur bilmiyorum. Allahtan kışın ameliyat olmuşum diyorum. 5. gün banyo yapabilirim ve ercan bey göğüs ucu bantlar hariç diğerlerini alkolle çıkartabilirsin dedi. 10 gün sonra kontrolüm var ercan bey göğüs ucundaki bantları alacak. Bu arada HİS VARRR.
İzlere gelince henüz birşey söyleyemem ama 10 sonra onlar hakkında da yazarım. Teşekkürler Jaleesec. İnan senden çok güç aldım.
Kendinize iyi bakın ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun

Merhaba Arkadaşlar ,
ben de ameliyat oldum ve eve geldim. Ameliyatı çarşamba günü oldum. göğüs dikleştirme ve lazer lipo yaptırdım. İnanın göğsüm hiç acımıyor ama lipo olan yerler felaket acıyor. Bir de korse ehh tahmin edebiliyorsunuzdur. Korse hareketleri çok kısıtlıyor. Bir de üstüne bügün adet oldum.
Ameliyat yerlerinde bantlar var ama göğsüm mühteşem görünüyor, vücudum da. ödem var. Ödeme rağmen güzel görünüyor. ercan beyin mısır püsküllü karışımından yaptım ödem için ama çok acı oldu. Acaba fazla mı koydum bitkleri. Daha az mı atmak lazım ?
Bir de arkadaşlar yan yatabiliyormuyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Korse 1 ay çıkmayacak dedi doktor ama nasıl olur bilmiyorum. Allahtan kışın ameliyat olmuşum diyorum. 5. gün banyo yapabilirim ve ercan bey göğüs ucu bantlar hariç diğerlerini alkolle çıkartabilirsin dedi. 10 gün sonra kontrolüm var ercan bey göğüs ucundaki bantları alacak. Bu arada HİS VARRR.
İzlere gelince henüz birşey söyleyemem ama 10 sonra onlar hakkında da yazarım. Teşekkürler Jaleesec. İnan senden çok güç aldım.

çok geçmiş olsun tatlım, darısı bizlere :)

Merhaba Arkadaşlar ,

cmy canım tekrar cok geçmiş olsun... çok sevindim memnun kaldığına.. günler geçtikçe daha da iyi olacaksın.. sevgiler canım..

akşam oldu mu yemek bulaşık faslı filan derken, eşim laptopu kucağıma alır almaz "gene meme sitesine girecek bizimki" dedi ona gülüyorum. bu sitenin adı onun için "meme sitesi" olarak kalacaktır. :1:

eşler bizim bu sitedeki kızlarla olan arkadaşlığı anlayamıyor
bende tlbtlb yi yani şimdiki adıyla gergin dukancıyı hastaneye ziyarete giderken eşim bıraktı kapıda bekledi, kim deyincede üniversiteden arkadaşım dedim :) kk dan desem ne alaka diyecek ne yapayım

Merhaba Arkadaşlar ,

geçmiş olsun cnm
zoru atlattın
bundan sonra sabır ve dinlenmece :)

Back
X