- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
buradayım canım özledin mi beni[:) özledim canım.tası tuzu olmuyor sensiz
pis alışkanlık yaparım okuyorum canım arada girip yazmaya üşeniyorum nasıl heyecan durumu tırnak yemeye başladın mı:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buradayım canım özledin mi beni[:) özledim canım.tası tuzu olmuyor sensiz
pis alışkanlık yaparım okuyorum canım arada girip yazmaya üşeniyorum nasıl heyecan durumu tırnak yemeye başladın mı:18:
Doktoruma görüşmeye gittiğimde sormuştum oda verirsem daha iyi olacağını söyledi bu nedenle dikkat ediyorum
Canim sen hep dolgunu merak ediyodun. Simdi dolgu islemi olmuycakmi sende? 1 shubat randevum var. kismet olursa gorusuruz seninle.😄
Ayak tırnaklarıma geçecem bu gidişle:))
Canim sen hep dolgunu merak ediyodun. Simdi dolgu islemi olmuycakmi sende? 1 shubat randevum var. kismet olursa gorusuruz seninle.😄
Gece tayfası geldi uykusuz bu estetikçiler
Senin nasıl gidiyor yazmıyorsun hiç. Anlatsana gelişmeler nasıl?
Bu gelenlerin aklı fikri estetik anam:)gündüz ayna karşısında gece burda. Kız bizim işi iz gücümüz yok mu:)?
canım çok sevindim.daha güzel sonuçlarımız olsun inşallah :)
Benim doktorum bana silikon bant vermedi.. hep yazıyorsunuz ama ne olduğunu nasıl bişey olduğunu bir türlü anlamadım.. adı sanı markası nedir bu bantların???
Yok artık arkadaşım... Allah korusun.. Ben Şubat ilk haftası uzun bir yolculuğa çıkacağım göğsüm tam düzelmemişken bii de karın dikişleri ile sorun yaşarsam vay halime.....:18:
Nasıl farklı kullanıyorsun sekercim. Ben doktorun dediği şekilde kullanıyorum ama. Birde benim dikiş komple yerim bir parmak kalınlığında mor, kırmızı arası bir renkte, seninde oylemi?
ilk ameliyatı ercan bey yapmadı.
ama dünkünü o yaptı. herşey yolunda allaha sukur. sıkıntı yok. simdi cok yazamam kendimi iyi hissedince ayrıntıları yazacagım.
ama dünkünü o yaptı. herşey yolunda allaha sukur. sıkıntı yok. simdi cok yazamam kendimi iyi hissedince ayrıntıları yazacagım.
Ayak tırnaklarıma geçecem bu gidişle:))
Gece tayfası geldi uykusuz bu estetikçiler
aaa tecrübeli olacaksın birde:)
selam bebeem nasılsın.bende de alışkanlık yaptın haberin ola
yaparım alışkanlık doğru bizim tayfayla konuşmayalım özlerler bende öyle nasılsın panic arkadaşım
Kizlar hastaneye gidiyorum. Oglen ameliyata girecegim. Dualarinizi eksik etmeyin.
Kizlar hastaneye gidiyorum. Oglen ameliyata girecegim. Dualarinizi eksik etmeyin.