• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim sen hep dolgunu merak ediyodun. Simdi dolgu islemi olmuycakmi sende? 1 shubat randevum var. kismet olursa gorusuruz seninle.😄

Aaa çok mutlu oldum ben bacakta bir yeri doldurtucam gerisi çok elzem değil zaten seneye kaldı. Maddi olarak beni çok yoracak. Mutlaka uğra kaçta randevun?

Senin nasıl gidiyor yazmıyorsun hiç. Anlatsana gelişmeler nasıl?

evet katılıyorum;gulüm nasıl gidiyor yaz durum ne

Bu gelenlerin aklı fikri estetik anam:)gündüz ayna karşısında gece burda. Kız bizim işi iz gücümüz yok mu:)?:9::9::9:

ha ha ha valla yedik kafayı sanatçılar az estetik oluyormuş bizlerin yanın da :51:

canım çok sevindim.daha güzel sonuçlarımız olsun inşallah :)

heh eheehe mutluluğum kısa sürdü:)
bu gün yine eski halime döndüm :(

Benim doktorum bana silikon bant vermedi.. hep yazıyorsunuz ama ne olduğunu nasıl bişey olduğunu bir türlü anlamadım.. adı sanı markası nedir bu bantların???

massalcıım şeffaf bir bant.şöyle elin kadar bişey,parmak kalınlığında kesip izlere yapıştırıyorsun.geçenlerde venividivici ile konuşurken söyledi şerit şeklinde olanları varmış.onlardan al,kesip biçmekle uğraşma dedi.bu kutu bitince o şeritlerden alıcam.hoş pek sevmedim ben bu bantları.rahatsız ediyor beni...

Yok artık arkadaşım... Allah korusun.. Ben Şubat ilk haftası uzun bir yolculuğa çıkacağım göğsüm tam düzelmemişken bii de karın dikişleri ile sorun yaşarsam vay halime.....:18::20:

ayy Allah korusun tahtaya vuralım beraber :)

Nasıl farklı kullanıyorsun sekercim. Ben doktorun dediği şekilde kullanıyorum ama. Birde benim dikiş komple yerim bir parmak kalınlığında mor, kırmızı arası bir renkte, seninde oylemi?

canım 3 gün bantlı kalıyor sonra çıkarıp iki gün dinlendiriyorum izlerimi :)))
not:jelesec tavsiyesi :7:

ilk ameliyatı ercan bey yapmadı.

ama dünkünü o yaptı. herşey yolunda allaha sukur. sıkıntı yok. simdi cok yazamam kendimi iyi hissedince ayrıntıları yazacagım.

Ameliyattan sonra bitti demek nasıl güzel şey:) geçmiş olsun :) ana nolur toparlanır toparlanmaz yaz nasıl oldu nasıl geçti;)

yaparım alışkanlık doğru bizim tayfayla konuşmayalım özlerler bende öyle:nazar::21: nasılsın panic arkadaşım

:nazar::nazar::nazar: :)

iyi diyelim iyi olalım.hasta ve yaşlı bi kadınmı oldum ne :)
bak estetikte kurtarmadı beni :))))

çok öksürdüm göbek deliğim acıyor...sence doktoru arasammı :27::37::1:

Back
X