• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

geçmiş olsun cnm
zoru atlattın
bundan sonra sabır ve dinlenmece :)

Haftaya bugün hastanede kurbanlık koyün misali boynu bükük sabah kesilmeyi bekliyor olacağım:)( ne iğrenç bi benzetme oldu paikopatça)stresten sürekli yemek yemek istiyorum bugün yedim valla ne bulduysam yarın aç dolaşmam lazım bi taraftan siniZüt iğneleri totomu mahfetti.bi iğnenin acısı bile beni gererken o silikonu ne yapacam bilemedim

Haftaya bugün hastanede kurbanlık koyün misali boynu bükük sabah kesilmeyi bekliyor olacağım:)( ne iğrenç bi benzetme oldu paikopatça)stresten sürekli yemek yemek istiyorum bugün yedim valla ne bulduysam yarın aç dolaşmam lazım bi taraftan siniZüt iğneleri totomu mahfetti.bi iğnenin acısı bile beni gererken o silikonu ne yapacam bilemedim

stres yapma
fazla yemek yeme
hastaysan bol bol dinlen aml öncesi iyileş
karar vermek yolun yarısı sen karar verdin
burdan söylemesi kolay dimi :)
ama rahat ol olup bitiyo zaman çabuk geçiyor

stres yapma
fazla yemek yeme
hastaysan bol bol dinlen aml öncesi iyileş
karar vermek yolun yarısı sen karar verdin
burdan söylemesi kolay dimi :)
ama rahat ol olup bitiyo zaman çabuk geçiyor

İnş canım ya.bu arada elbisen çok güzel duruyor:) geçen yıl bende hep südyensiz dolaşmıştım.ne kadar güzel bi duygu olduğunu biliyorum.ama sırtın çok hoş duruyor dikkat et ilk kiloyu orası alacak bozulmasın:)

İnş canım ya.bu arada elbisen çok güzel duruyor:) geçen yıl bende hep südyensiz dolaşmıştım.ne kadar güzel bi duygu olduğunu biliyorum.ama sırtın çok hoş duruyor dikkat et ilk kiloyu orası alacak bozulmasın:)

yok kilo almam
ben hiç kilolu olmadımki
hamilelik dışında :)
zaten karın germe olma nedenimde kilo değil sarkmaydı yağ yoktu yani deri atıldı
sezeryan değil normal doğum olsaydım böyle olmayacaktı ama sezeryan mecburi oldu

cuma motivasyonu benden gelsin :)
34 yaşımdan sonra sırtı açık sütyensiz elbise giymenin keyfi paha biçilemez :)))

Eki Görüntüle 948467

keyfini sür fiziğin zaten çok güzelmiş

Merhaba Arkadaşlar ,
ben de ameliyat oldum ve eve geldim. Ameliyatı çarşamba günü oldum. göğüs dikleştirme ve lazer lipo yaptırdım. İnanın göğsüm hiç acımıyor ama lipo olan yerler felaket acıyor. Bir de korse ehh tahmin edebiliyorsunuzdur. Korse hareketleri çok kısıtlıyor. Bir de üstüne bügün adet oldum.
Ameliyat yerlerinde bantlar var ama göğsüm mühteşem görünüyor, vücudum da. ödem var. Ödeme rağmen güzel görünüyor. ercan beyin mısır püsküllü karışımından yaptım ödem için ama çok acı oldu. Acaba fazla mı koydum bitkleri. Daha az mı atmak lazım ?
Bir de arkadaşlar yan yatabiliyormuyuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Korse 1 ay çıkmayacak dedi doktor ama nasıl olur bilmiyorum. Allahtan kışın ameliyat olmuşum diyorum. 5. gün banyo yapabilirim ve ercan bey göğüs ucu bantlar hariç diğerlerini alkolle çıkartabilirsin dedi. 10 gün sonra kontrolüm var ercan bey göğüs ucundaki bantları alacak. Bu arada HİS VARRR.
İzlere gelince henüz birşey söyleyemem ama 10 sonra onlar hakkında da yazarım. Teşekkürler Jaleesec. İnan senden çok güç aldım.
Kendinize iyi bakın ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun

arkadaşım sevindim adına sıkıntısız iyileşme süreci yaşa inşallah :31:güç ve moral verebildiysem ne mutlu :16:

rahat ol zaten alışıksın benim gibi kesilip biçilmeye :9:

keyfini sür fiziğin zaten çok güzelmiş

arkadaşım sevindim adına sıkıntısız iyileşme süreci yaşa inşallah :31:güç ve moral verebildiysem ne mutlu :16:

rahat ol zaten alışıksın benim gibi kesilip biçilmeye :9:

Doc ptesi yikanabilirsin dedi ancak gogus ucuetrafindaki bantkari cikarma dedi. Oysa ben bantlari asagidan yukariya dogru oldugunu goruyorum. Acaba altta bir band daha mi var?. yanlis bantlari cikarmaktan cok korkuyorum acikcasi.

kızlar slm bende göğüs küçültme ameliyatı olacağım göğüslerim büyük vede sarkık .doktora gittim muayene oldum ölçüm yaptı meme ucunun 3 cm falan yukarıya geleceğini söyledi .fakat küçültmeyeceğim sadece diklleştirme yapacağım dedi. dikleştirme yapan arkadaşlar sizden öğrenmek istiyorum dikleştirme yaoılınca göğüste belirgin biçimde küçülme oluyormu..

kızlar slm bende göğüs küçültme ameliyatı olacağım göğüslerim büyük vede sarkık .doktora gittim muayene oldum ölçüm yaptı meme ucunun 3 cm falan yukarıya geleceğini söyledi .fakat küçültmeyeceğim sadece diklleştirme yapacağım dedi. dikleştirme yapan arkadaşlar sizden öğrenmek istiyorum dikleştirme yaoılınca göğüste belirgin biçimde küçülme oluyormu..

tabi küçülüyor bir miktar
sonuçta fazla deriyi kesip atacak
fakat biraz daha küçülsün istersen doktoruna söyle ona göre ayarlasın
benimde dikleştirme oldu ama eliniz değmişken bir tık fazlalık alın dedim iyi oldu :)
nasıl göğüs istediğinle ilgili ben dik olsun küçük olsun yeter diyenlerdenim e zayıfımda büyük göğüse gerek yok

Kizlar hastaneye gidiyorum. Oglen ameliyata girecegim. Dualarinizi eksik etmeyin.

ah kuzum benimmm yine dualrımız seninle :(((

kızlar böyle bir haber vermeyi hiç istemezdim ama kelebekli arkadaşımızın durumu pek iyi değil...smyylmz arkadaşımız (kendisi de bir kaç gün önce amlyt oldu)şu an yanında,ciğerlerinde ve kalbinde sorun olmuş birazdan ameliyata alacaklarmış....lütfen dua edelim :((((

kızlar böyle bir haber vermeyi hiç istemezdim ama kelebekli arkadaşımızın durumu pek iyi değil...smyylmz arkadaşımız (kendisi de bir kaç gün önce amlyt oldu)şu an yanında,ciğerlerinde ve kalbinde sorun olmuş birazdan ameliyata alacaklarmış....lütfen dua edelim :((((

Hayırdır ya ne olmuski? Şimdi bu saattemi ameliyata alacaklar, eğer öyleyse bayağı ciddi bir durum demekki. Allah yardımcın olsun kelebekli:((

çok üzüldüm umarım bir an önce düzelir,gelişmeleri yaz ne olur tam hatırlayamadım nerede oldu ameliyatlarını sorun neden oluşmuş canım

bende tam bilmiyorum kızlar.smyylmz şimdi dönüyor hastaneden evine.
birazdan yazar...kelebekli de ameliyattadır şu an :(

dua edin lütfen.şu an yapabileceğimiz başka bir şey yok maalesef..:43:

Hadi ya cok cokk üzüldüm :( smyylmz da ameliyattan sonra bir daha görünmeyince merak etmistim ama sanirim iyi. Kelebek bütün dualarimiz seninle, bildigim kadariyla yanliz olucam korkuyorum diyordu :( Allah yardimcisi olsun.

Hadi ya cok cokk üzüldüm :( smyylmz da ameliyattan sonra bir daha görünmeyince merak etmistim ama sanirim iyi. Kelebek bütün dualarimiz seninle, bildigim kadariyla yanliz olucam korkuyorum diyordu :( Allah yardimcisi olsun.

bende çok üzgünüm... sürekli dua ediyorum ona ve smyylmz a .
kızlar varya bu smyylmz tam bi melek.Allah ondan razı olsun yaptığı iyliği kimse yapmaz.o haliyle kelebeklinin yanına gitti..elinden geleni yaptı.sağolsun

smyylmaz amlyttan çıkınca iyiydi.ama gece kelebeklinin yanından dönünce aradı çok kötüydü...çok yorulmuş hastanede ayak üstü kalmış..ve tabiki çok üzlmüş..
çok yorgun bitkindi.dikişlerim çok acıyor bayılacak gibiyim dedi :( bu kadar üzüntüyü kaldırmak zor tabi helede amlytlıyken :(

Allah ikisininde şifasını versin bir an evvel eski sağlıklarına kavuşsunlar inşaalah

canım hangi hastaneydi ailesi gelmişmi biliyor musun çok çok uzgunum

aklımdan çıkmıyor valla acaba pıhtı mı attı işlerimi ayarlayabilirsem gitmeye çalışacam hafta içi bana özelden smyylmz numarasını gönderirmisin bi arayayım

bende çok üzgünüm... sürekli dua ediyorum ona ve smyylmz a .
kızlar varya bu smyylmz tam bi melek.Allah ondan razı olsun yaptığı iyliği kimse yapmaz.o haliyle kelebeklinin yanına gitti..elinden geleni yaptı.sağolsun

smyylmaz amlyttan çıkınca iyiydi.ama gece kelebeklinin yanından dönünce aradı çok kötüydü...çok yorulmuş hastanede ayak üstü kalmış..ve tabiki çok üzlmüş..
çok yorgun bitkindi.dikişlerim çok acıyor bayılacak gibiyim dedi :( bu kadar üzüntüyü kaldırmak zor tabi helede amlytlıyken :(

Allah ikisininde şifasını versin bir an evvel eski sağlıklarına kavuşsunlar inşaalah

Tatlım haber aldiysan yaz ne olur, hepimiz meraktayiz. Allah acil şifa versin. Dualarimiz seninle kelebekli...

kebekli nin durumu iyiymiş.smyylmz arkadaşımız sabaha karşı dr ile görüşmüş.ameliyatı iyi geçmiş.yoğun bakımdaymış şu an.dua edin kızlar her şey iyi olacak inşalllah

bu arada mohters dün ben sana ulaşmayı çok istedim kelebekli ben çok kötüyüm nefes alamıyorum dedikçe ben boğuldum vallahi.smyylmz da söylemek istemedim başta,kadıncaaz yeni çıktı hastaneden diye.
arkadaşımız hacettepe de kalp bölümünde estetik bölümünden çıktı artık yani.

Back