• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kebekli nin durumu iyiymiş.smyylmz arkadaşımız sabaha karşı dr ile görüşmüş.ameliyatı iyi geçmiş.yoğun bakımdaymış şu an.dua edin kızlar her şey iyi olacak inşalllah

bu arada mohters dün ben sana ulaşmayı çok istedim kelebekli ben çok kötüyüm nefes alamıyorum dedikçe ben boğuldum vallahi.smyylmz da söylemek istemedim başta,kadıncaaz yeni çıktı hastaneden diye.
arkadaşımız hacettepe de kalp bölümünde estetik bölümünden çıktı artık yani.

Allah acil şifa versin...

kebekli nin durumu iyiymiş.smyylmz arkadaşımız sabaha karşı dr ile görüşmüş.ameliyatı iyi geçmiş.yoğun bakımdaymış şu an.dua edin kızlar her şey iyi olacak inşalllah

bu arada mohters dün ben sana ulaşmayı çok istedim kelebekli ben çok kötüyüm nefes alamıyorum dedikçe ben boğuldum vallahi.smyylmz da söylemek istemedim başta,kadıncaaz yeni çıktı hastaneden diye.
arkadaşımız hacettepe de kalp bölümünde estetik bölümünden çıktı artık yani.

Acil sifa diliyorum. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun kelebekli.

Birde benim gögüslerim de sürekli problemim var iclerinde sulu zararsiz kistlerden var ve bunlar ara ara agri yapiyor.Yilda bir kere gidiyorum ultrason ve arada bir mamogrofi cekiliyor. Gecen gün bunuda azicik kulagina kacirdim. Bak dedim su burun ameliyatim hayirlisi ile gecsin doktorla konusup gögüslerimi sorcam bence asiri sarkik olduklari icinde bana aci veriyor ve agri yapiyor bana engel olmiycaksin dedim hic sesini cikarmadi. Burun icin cok korkuyorum ama korkununda ecele faydasi yok. Iki cocuk dogurup emzirdikten sonra ee haliyle vücut yipraniyor.Gögüslerim sarkti göbegim öylesine birde 2 senede kendimi kasmadan spor yaparak 15 kilo verdim göbegim iyice yumusadi.Ama ben karin germeden cok korkuyorum. Bundan 6 sene önce bir arkadasim karin germe ve mem kücültme ameliyatini ayni anda oldu ve akliniz varsa sakin yaptirmayin ölüyorum sandim dedi. Ama teknoloji cok cabuk ilerliyor.Eminim suan o kadar zorlu degildir ama ben yinede korkuyorum. Bu islemleri Türkiye de yaptirmayi cok isterim nede olsa Türkiye bu konuda cok ilerledi. Ama orada bana yardimci olacak kimse yok tek basima sanirim zor olur. Coskun beye ve izmirdeki Ufuk beye mail attim ama hic geri dönmediler. Coskun beyin cok iyi oldugunu ama asiri pahali oldugunu okumustum. Tabi yapilan islemlere göre kisiden kisiye degisiyordur. Bakalim hakkim da hayirlisi...

tek basına zor olmak mı ?ne dıosun sen?bu ımkansz..sakın ole bıseye kalkısma ..yaparsın dıe gaz verenlerede sakın sakın aldanma..o kdr zorlu bır sureckı (psıkolojık olarakta) en azından bır kısı olmalı sureklı basında..

su an ameliyattasindr herhalde. Gozlerini actiginda hayallerin gerceklesmis olucak, ilk gunler yaptirmaz olaydm diyeceksn belki agrin sizin olunca ama onlardan geriye duz bir karin dik gogusler ve artk kendini seven kendine daha bir guvenen bir kadin kaldiginda eminim iyiy ki deyeceksin. Allah yardmcn olsun. 3gun sonra da sira bende sakin kalmaya cabaliyorum. Burasi da cok yardimci oluyor. Herkese simdiden tesekkurler. Bana da duaci olun :)) bizi merakta brkma smyylmz yaz en kisa zamanda simdiden gecmis olsn canm:))

cnmmm cnm benımm..keske senınle bu sekılde tanısmasaydık..iilestgmzde bırbırmızı zıyaret edıp tanıssaydk :( belkı foruma bıdaha gırer mısın okur musun bılmıorum ama yazmak ıstıorum..
dünden beri kendımı unuttum sendeym :(( ne gusel morallı msj yazmıssın bana daha yenı okuyorum ..msjını okuyunca dahada cok etkılendm :( ben o ara kendı amelıyat derdıme dusup foruma gıremıodum,gırdıgımdede ıkı dk ya bakıodum ya bakmıodum ..sen ne akla hızmet kımseye solemeden tek basına bu kdr buyuk bır operasyona gıdersın kı?kım dedı sana tek basına yaparsın edersın hemsıreler yardımcı olur vs..
amelıyat dusunenler yada olacak arkadaslar, bu amelıyat anlatıldıgı gıbı basıt bır amelıyat dııl saatlerce suren ıc ve dıs dıkısı cok olan ve her amelıyat gıbı %1 de olsa % 10 da olsa bır cok rıskı olan bır amelıyat..hepsını gec en nıhaytınde narkoz alıoruz.. o kdr basıte ındırgenecek tek basına yapılabılır ay 3 gunde kalktım 5 gunde toparlandm yanlız kalıorum artık falanlarla fılanlarla da olmuo..ewet bende salı gunu oldm amelıyat tam karın germe,sırt bel karın lıpo ve gogus protezı cuma gunu gayet iiydim yanı 3.gun...hastanedede hıc agrım olmadı ..ama bu benım doktorumun elıyle teknıgıyle benım bunyemle onla bunla alakalı..herkes aynı olacak dıe bı durum yok..suan hala ablam yanmda kalıo evde esımde var onlar olmasa bıle tek basıma iş yapmadan kendı kendıme bakabılrm.."gergın dukancı" bılır cuma gecesı yattıgım yerden ıkı kez kendım kalktm tek basıma desteksız kımsesız yada dun gece saat 11den 2,5 a kadar "kelebeklı"nın yanındaydm hastanede ..ama bu demek dııl kı sızlerde bole olacaksnz..burda yazılanlara gore bende bole olurum yapabılırım tek basıma deyıpte sakın ha sakın tek basınıza kalkısmayın bole ortda saglıgımızın soz konusu oldugu cıddı ıslere..

kelebeklı cnm dualarımız senınle iilesceksın en kısa zmnda ıns atlatcaksn butun bunları ama ben dun geceyı omrum boyunca unutmıcam..bu amelıyatın ustune bu kdr iiken dun geceden berı perısanm..uzuntuden ..çaresızlıkten..senın o bakısların hıc gıtmedı gozumun onunden..ama atlatcaksn cnm ınanıyorum. bu yazıyı okudugunda ıns hersey gecmıs bıtmıs olcak..senınle suslenıp puslenıp yemege gıdıcez dı mı :((

cnmmm cnm benımm..keske senınle bu sekılde tanısmasaydık..iilestgmzde bırbırmızı zıyaret edıp tanıssaydk :( belkı foruma bıdaha gırer mısın okur musun bılmıorum ama yazmak ıstıorum..
dünden beri kendımı unuttum sendeym :(( ne gusel morallı msj yazmıssın bana daha yenı okuyorum ..msjını okuyunca dahada cok etkılendm :( ben o ara kendı amelıyat derdıme dusup foruma gıremıodum,gırdıgımdede ıkı dk ya bakıodum ya bakmıodum ..sen ne akla hızmet kımseye solemeden tek basına bu kdr buyuk bır operasyona gıdersın kı?kım dedı sana tek basına yaparsın edersın hemsıreler yardımcı olur vs..
amelıyat dusunenler yada olacak arkadaslar, bu amelıyat anlatıldıgı gıbı basıt bır amelıyat dııl saatlerce suren ıc ve dıs dıkısı cok olan ve her amelıyat gıbı %1 de olsa % 10 da olsa bır cok rıskı olan bır amelıyat..hepsını gec en nıhaytınde narkoz alıoruz.. o kdr basıte ındırgenecek tek basına yapılabılır ay 3 gunde kalktım 5 gunde toparlandm yanlız kalıorum artık falanlarla fılanlarla da olmuo..ewet bende salı gunu oldm amelıyat tam karın germe,sırt bel karın lıpo ve gogus protezı cuma gunu gayet iiydim yanı 3.gun...hastanedede hıc agrım olmadı ..ama bu benım doktorumun elıyle teknıgıyle benım bunyemle onla bunla alakalı..herkes aynı olacak dıe bı durum yok..suan hala ablam yanmda kalıo evde esımde var onlar olmasa bıle tek basıma iş yapmadan kendı kendıme bakabılrm.."gergın dukancı" bılır cuma gecesı yattıgım yerden ıkı kez kendım kalktm tek basıma desteksız kımsesız yada dun gece saat 11den 2,5 a kadar "kelebeklı"nın yanındaydm hastanede ..ama bu demek dııl kı sızlerde bole olacaksnz..burda yazılanlara gore bende bole olurum yapabılırım tek basıma deyıpte sakın ha sakın tek basınıza kalkısmayın bole ortda saglıgımızın soz konusu oldugu cıddı ıslere..

kelebeklı cnm dualarımız senınle iilesceksın en kısa zmnda ıns atlatcaksn butun bunları ama ben dun geceyı omrum boyunca unutmıcam..bu amelıyatın ustune bu kdr iiken dun geceden berı perısanm..uzuntuden ..çaresızlıkten..senın o bakısların hıc gıtmedı gozumun onunden..ama atlatcaksn cnm ınanıyorum. bu yazıyı okudugunda ıns hersey gecmıs bıtmıs olcak..senınle suslenıp puslenıp yemege gıdıcez dı mı :((

Tatlım kelebekli neden gece tekrar ameliyata alındı? Ne sorun oldu ki? Suan durumu nasıl, iyimi?

Ya 2 gün girmedim neler olmuş neler ... haberlere çok çok üzüldüm... Allah senden bin kere razı olsun smyylmz ... senin yaptığını kolay kolay kimse yapmaz / yapamaz... Ne olmuş allah aşkına nasıl bir sıkıntı yaşadı kelebekli ? kan pıhtısımı ? daha önceden varmıymış böyle bir sıkıntısı ? bende vicdanen suçluyum hastanede hemşireler yardımcı oluyor diyerek... ama inan insanın aklına böyle bir htimal hiç gelmiyorki..
kendi yaşadıklarından kendi edindiği tecrübelerden yola çıkarak fikirlerini söylüyor paylaşıyoruz..
uyarılarında ne kadar haklısın sağolasın arkadaşım.. umarım kelebekli biranönce sağlığına kavuşur.. dualarımız hep onunla.. Görüşen haberleşen olursa lütfen bizleride bilgilendirin.. çok merak içerisindeyim çookkk..
sağlıcakla kalın arkadaşlar

Son düzenleme:
iyi haberlerine sevindim kelebeklinin 3.seneyi geçti k.k.dayım ilk defa okudum kelebeklinin yaşadığını umarım son olur,düzelip kısa sürede toparlanıp aramıza katılır

Ya 2 gün girmedim neler olmuş neler ... haberlere çok çok üzüldüm... Allah senden bin kere razı olsun smyylmz ... senin yaptığını kolay kolay kimse yapmaz / yapamaz... Ne olmuş allah aşkına nasıl bir sıkıntı yaşadı kelebekli ? kan pıhtısımı ? daha önceden varmıymış böyle bir sıkıntısı ? bende vicdanen suçluyum hastanede hemşireler yardımcı oluyor diyerek... ama inan insanın aklına böyle bir htimal hiç gelmiyorki..
kendi yaşadıklarından kendi edindiği tecrübelerden yola çıkarak fikirlerini söylüyor paylaşıyoruz..
uyarılarında ne kadar haklısın sağolasın arkadaşım.. umarım kelebekli biranönce sağlığına kavuşur.. dualarımız hep onunla.. Görüşen haberleşen olursa lütfen bizleride bilgilendirin.. çok merak içerisindeyim çookkk..
sağlıcakla kalın arkadaşlar

canım kendini suçlu hissetme çünkü herkes yaşadığını yazıyor bu demek değil ki kimseye söylemeden git ameliyat ol kimse kimseye bunu yazmıyor kaldı ki her hastanenin bakımı ilgisi farklı benim k.k.dan bir çok arkadaşım tek kaldı refakatcisi olmadığı için (şehir dışından yada yurt dışından gelenler)ben hep yazarım gizli saklı olmamalı benim annem bilmiyordu ama eşim biliyordu yani bir arkadaşın dahi olsa söylenmeli,refakatci olması güzel tabi nazını çekecek birine ihtiyac duyuyor insan

Son düzenleme:
Kizlar merhaba. Dualariniz icin hepinize tesekkuler. Suan iyiyim hastanedeym hala. 100de 1 gorulen bi ihtimal oldu bsnde gogus kaftesimde hava birikmis kalbe baski yapms. Suan nefes alabiliyorim gogsume minik bi delik actilar havayi bosaltmak icin. Smyylmz senin hakkini nasl oderm bilmiyorum refakatci bile buldun bana. Ablan da sen de harika insanlarsnz. Endiselenmeyn artk olur mu durumum iyiye gidiyor. Suan kalp damar cerrahisindm yarn plastige geri gitcem.

Kizlar merhaba. Dualariniz icin hepinize tesekkuler. Suan iyiyim hastanedeym hala. 100de 1 gorulen bi ihtimal oldu bsnde gogus kaftesimde hava birikmis kalbe baski yapms. Suan nefes alabiliyorim gogsume minik bi delik actilar havayi bosaltmak icin. Smyylmz senin hakkini nasl oderm bilmiyorum refakatci bile buldun bana. Ablan da sen de harika insanlarsnz. Endiselenmeyn artk olur mu durumum iyiye gidiyor. Suan kalp damar cerrahisindm yarn plastige geri gitcem.

Shimdi okudum olanlari. Cok uzuldum.😳 Gecmis olsun! Yine cok shukurki atlatdin...

canım güzel haberini aldım üstüne gülen samimi sıcak resmini de gördüm oh çektim maşallah iyileş dön aramıza sevgiler :16:

Son düzenleme:

Kelebekli korkuttun bizi, çok geçmiş olsun. Şükürler olsun atlattin:)

Cok cok gecmis olsun gercekten cok üzüldüm. Gece hep sizi düsünüp dua ettim. Umarim bundan sonra ki sürec daha iyi olacak. Smyylmz dan da Allah razi olsun iyi ordaymis iyi ki sizi yanliz birakmamis. Tekrar büyük gecmis olsun.

tek basına zor olmak mı ?ne dıosun sen?bu ımkansz..sakın ole bıseye kalkısma ..yaparsın dıe gaz verenlerede sakın sakın aldanma..o kdr zorlu bır sureckı (psıkolojık olarakta) en azından bır kısı olmalı sureklı basında..

Yoo yoo Türkiye de olmayi düsünsem bile muhakkak yanimda biri olur. Burda bir kac arkadasim biz seninle geliriz dediler. Hem yanliz, hem ameliyatli otel odalarinda yapamam en düsük bile olsa riski unutmamak gerekir.

Sen nasil oldun zorlugu atlattin mi? Ameliyattan sonra göremeyince bir sorun mu var acaba dedim. Gergindukanci iyi oldugunu söylemisti ama insan yinede merak ediyor. Sana da büyük gecmis olsun.

kalbim ağzımda okudum, kelebekli çok şükür iyisin şimdi, çok çok geçmiş olsun, derin bir oh çektim sonunda, bundansonra hep iyi gitsin sürecin inşallah

cnm çok geçmiş olsun
başka sıkıntın olmasın inşallah
smyylmz dan da allah razı olsun

:33:

Kelebekli çok üzdün bizi:) ama ı resmini gördük ya dünyalar bizim oldu.sağ salim aramıza döndün. Şükürler olsun.

Back