cnmmm cnm benımm..keske senınle bu sekılde tanısmasaydık..iilestgmzde bırbırmızı zıyaret edıp tanıssaydk
belkı foruma bıdaha gırer mısın okur musun bılmıorum ama yazmak ıstıorum..
dünden beri kendımı unuttum sendeym
( ne gusel morallı msj yazmıssın bana daha yenı okuyorum ..msjını okuyunca dahada cok etkılendm
ben o ara kendı amelıyat derdıme dusup foruma gıremıodum,gırdıgımdede ıkı dk ya bakıodum ya bakmıodum ..sen ne akla hızmet kımseye solemeden tek basına bu kdr buyuk bır operasyona gıdersın kı?kım dedı sana tek basına yaparsın edersın hemsıreler yardımcı olur vs..
amelıyat dusunenler yada olacak arkadaslar, bu amelıyat anlatıldıgı gıbı basıt bır amelıyat dııl saatlerce suren ıc ve dıs dıkısı cok olan ve her amelıyat gıbı %1 de olsa % 10 da olsa bır cok rıskı olan bır amelıyat..hepsını gec en nıhaytınde narkoz alıoruz.. o kdr basıte ındırgenecek tek basına yapılabılır ay 3 gunde kalktım 5 gunde toparlandm yanlız kalıorum artık falanlarla fılanlarla da olmuo..ewet bende salı gunu oldm amelıyat tam karın germe,sırt bel karın lıpo ve gogus protezı cuma gunu gayet iiydim yanı 3.gun...hastanedede hıc agrım olmadı ..ama bu benım doktorumun elıyle teknıgıyle benım bunyemle onla bunla alakalı..herkes aynı olacak dıe bı durum yok..suan hala ablam yanmda kalıo evde esımde var onlar olmasa bıle tek basıma iş yapmadan kendı kendıme bakabılrm.."gergın dukancı" bılır cuma gecesı yattıgım yerden ıkı kez kendım kalktm tek basıma desteksız kımsesız yada dun gece saat 11den 2,5 a kadar "kelebeklı"nın yanındaydm hastanede ..ama bu demek dııl kı sızlerde bole olacaksnz..burda yazılanlara gore bende bole olurum yapabılırım tek basıma deyıpte sakın ha sakın tek basınıza kalkısmayın bole ortda saglıgımızın soz konusu oldugu cıddı ıslere..
kelebeklı cnm dualarımız senınle iilesceksın en kısa zmnda ıns atlatcaksn butun bunları ama ben dun geceyı omrum boyunca unutmıcam..bu amelıyatın ustune bu kdr iiken dun geceden berı perısanm..uzuntuden ..çaresızlıkten..senın o bakısların hıc gıtmedı gozumun onunden..ama atlatcaksn cnm ınanıyorum. bu yazıyı okudugunda ıns hersey gecmıs bıtmıs olcak..senınle suslenıp puslenıp yemege gıdıcez dı mı
(