• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Atomix
Herkese açık fotoları

evet cnm onu gordum..zaten ondan sonra heveslendim :))
onada sordum ayni soruyu (kilo)
ama o zayifmis hatta hic yag cikmamis..sirf deriymis onunki..valla o kadar cok istiyorumki onun gibi dup duz olabilmeyi :(
cok tesekkur ederim kizlar cvplar icin inanin okadar bunalmistimki..simdi daha korkusuz daha rahatim..cok tesekkur ederim

evet cnm onu gordum..zaten ondan sonra heveslendim :))
onada sordum ayni soruyu (kilo)
ama o zayifmis hatta hic yag cikmamis..sirf deriymis onunki..valla o kadar cok istiyorumki onun gibi dup duz olabilmeyi :(
cok tesekkur ederim kizlar cvplar icin inanin okadar bunalmistimki..simdi daha korkusuz daha rahatim..cok tesekkur ederim

Bende 1.70 boy 52 kiloyum deri alındı sadece lipoda şekil için minik dokunuş oldu
Nerde aml olacaksın

cym hoş geldin arkadaşım:21:

Canım benim hoş bulduk

inan bir süredir okuyorum ama uzun zamandır bakamadım. Ancak kaldığım yerden formu okudum. sana çok geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun. Ben de ercan beye gideceğim inşallah. Bu hafta sonu çalışıyorum ama önümüzdeki hafta mutlaka gidecem.

Eveett. Nihayet Ercan neyle görüştüm. 1 Şubat ameliyat günüm:) popo dikleştirme ve mini karın germe yapılacak. Bacak beldeki simitler bütçeyi aştığı için iptal şimdilik bacağımda bi yerdeki oyuğu düzeltecek:) ve şimdi sora balık keyfinde:)

ay insallah cnm yaaa..cok sagolun..yaptigi bir suru burun gordum cokta begendim ama hic karin germe goremedim :( ...insallah hersey iyi olur

ben ameliyat öncesi doktorumun yaptığı aml fotolarına bakmak istemedim
herkesin vücut yapısı farklı
doktorumun tecrübesine hastanemin kalitesine güvendim
tabi bu benim bakış açım
herkes farklı düşünebilir

Canım benim hoş bulduk

inan bir süredir okuyorum ama uzun zamandır bakamadım. Ancak kaldığım yerden formu okudum. sana çok geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun. Ben de ercan beye gideceğim inşallah. Bu hafta sonu çalışıyorum ama önümüzdeki hafta mutlaka gidecem.

Sağol arkadaşım oldum çok şükür korkum karın germede vardı ne yalan söyleyeyim ama geçti şükür :nazar: forumdan arkadaşlarımın desteği ile çok da kolay geçirdim ameliyat sonrasını :34: hayırlısı olsun arada yaz habersiz bırakma

Eveett. Nihayet Ercan neyle görüştüm. 1 Şubat ameliyat günüm:) popo dikleştirme ve mini karın germe yapılacak. Bacak beldeki simitler bütçeyi aştığı için iptal şimdilik bacağımda bi yerdeki oyuğu düzeltecek:) ve şimdi sora balık keyfinde:)

Oh balık keyfi afiyet olsun:56:

eeee elektürük nasıldı aranızda :9: hayırlı olsun ameliyat tarihini sıkıntısız atlat inşallah

Sağol arkadaşım oldum çok şükür korkum karın germede vardı ne yalan söyleyeyim ama geçti şükür :nazar: forumdan arkadaşlarımın desteği ile çok da kolay geçirdim ameliyat sonrasını :34: hayırlısı olsun arada yaz habersiz bırakma

Oh balık keyfi afiyet olsun:56:

eeee elektürük nasıldı aranızda :9: hayırlı olsun ameliyat tarihini sıkıntısız atlat inşallah

Elektrik filan çok iyiydi.ben aldım:))5 gün kalacaksın dedi.kafam karışık çok para lazım çoooook

canım silikon bantlardan olmuş demişti doktorum sonradan kontrole gittiğimde dikiş ipliği bazı insanlarda böyle seyler yapabilir dedi bende tam anlamış değilim neden olduğunu birde çok erken kalktım ayağa ben bunun içinde bir güzel fırçaladı beni:((iki göğsümde iki tanede karnımda küçük açılma ve akıntı oldu karnımdakiler kurudu çok şükür bir sıkıntı yok göğüs ucumdakide iyileşmek üzere ama göğüs altındaki biraz sorun yaratıyor hala tam olarak kurumadı tam iyileşti artik diyorum hooppp birdaha açılıyor oda geçecek inşallah bunların dışında iç karın kasımdaki gerilme biraz hafifledi ama tam olarak geçmiş sayılmaz son bir haftadır ödemlerimde azalmaya başladı gibi bende durumlar böyle sen nasılsın biir sorun yoktur inşallah

canım çok geçmiş olsun tekrar.bende silikon bantlara başladım...ister istemez tedirgin oluyor insan :(

Az önce baktığımda dikişin sağ kenarına yakın 3-4 cm uzunluğundaki yer sanki iltihaplanmış gibi bir cıvıklık vardı arkadaşlar. Önemli bişey değildir dimi kızlar, biraz korktum evdekilere de hissettirmiyorum......

azra aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şuan :50:...özellikle sol göğüs altımdam korktum doğrusu.. doktorum baticon ve bepanten üzerine gazlı bez dedi.. senin doktorun ne verdi sana..

şittttt kızlar neler oluyor yaaaa :(

biraz önce yazdım tekrar olacak ama benimde göğüs altlarımda problem var ama karın dikişimin bir iki noktasında da var ama göğsümden öyle korktumki karınımı unuttum valla :43:

massal şimdi nasılsın canım,güzel haberler ver lütfen :(

slmm..karin geme amlytnda dikislerkac gun sonra aliniyor..ve nasil bir pijama giyilir..ben 1 hafta kalacagim icin hastanede en rahat hangisini giyebilirim..boydanmi yoksa dugmeli iki parcami sizce..tskrll

capoeira ben hastanede diz üstü gecelik giydim çok rahat ettim :)
iyiki pijama almamaışım demiştim :)ama bende göğüs fln yoktu.karın germe ve kol lipo yapılmıştı bana :)

tesekkurlerrr..son bir soru (kizmayin nolurrr kafamda cok soru var ) benim lipo da yapilacak yani gobek ve sirt bolgeside kilo var biraz..ben gibi lipo ile karin germe yaptiran oldumu??fark oluyormu yani karin duzlesiyormu?

arkadaşım çok güzel bir karar vermişsin.kilo varsa karınla birlikte lipo kesinlikle yapılmalı.ben yaptırmadığıma pişmanım valla :)hazır masrafı kocaya yıkmışım ah keşke değerlendirseydim :)))):27::37:

massal şimdi nasılsın canım,güzel haberler ver lütfen :(

capoeira ben hastanede diz üstü gecelik giydim çok rahat ettim :)
iyiki pijama almamaışım demiştim :)ama bende göğüs fln yoktu.karın germe ve kol lipo yapılmıştı bana :)

arkadaşım çok güzel bir karar vermişsin.kilo varsa karınla birlikte lipo kesinlikle yapılmalı.ben yaptırmadığıma pişmanım valla :)hazır masrafı kocaya yıkmışım ah keşke değerlendirseydim :)))):27::37:
cok sekersin yaaa :) tskkrlr cnm saolasin

Kimse kızmaz rahat ol capoeira; bu yollardan geçen kişiler seni anlar:31: ameliyat kararın hayırlı olsun,çok kilo verdiğini okudum eminim ameliyat sonrası sonucundan memnun kalacaksın dır çünkü senin gibi çok fazla kilo veren ve derisi sarkan arkadaşlarımız sonuçlarından memnun kaldılar :34: kombine olacağın için sonuç daha hoş olur karnın hemen dümdüz olmaya bilir panic yapma ödem vs olabilir herkesin bünyesi farklı kimi çok zayıf bu ameliyatı oluyor minik sorunda yaptıranlarda sonuç hemen görülebilir ama zamanla 3.ay sonra sonuçlar daha yüz güldürüyor

öyle güzel anlatmışsınki arkadaşım...

Gülüm nasılsın? Heşey yolunda mı iyileşme sürecinde sıkıntı yoktur umarım....

tlbtlb konuşamıyoruz ben düzeldim daha iyiyim arayabilir yazabilirsin :29:

jelesecimmm iyi olmana çok sevindim lütfen hep iyi ol taaammmı :)
bu arada özledim seninle konuşmayı :54:

evet yaptırdım
fotoda koydum bir ara
artık foto koymuyorum
forumda karnımı canlı gören tlbtlb var
bir kısmıda foto gördü
onlar yorum yapsın :)

evett ben gördüm :) çok güzeldiiiii :)))

Eveett. Nihayet Ercan beyle görüştüm. 1 Şubat ameliyat günüm:) popo dikleştirme ve mini karın germe yapılacak. Bacak beldeki simitler bütçeyi aştığı için iptal şimdilik bacağımda bi yerdeki oyuğu düzeltecek:) ve şimdi sora balık keyfinde:)

hadi hayırlı olsun :)
inşallah çok mutlu olursun sonuçlar yüzünü güldürür:51:

Back
X