• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bazı zamanlar daha mı fazla şişiyor bu karın.bugün temizlik yaptım kıyı köşe dolap felan .sanki karnımın tamamı şişmiş gibiydi.sizlerdede oluyormuydu özellikle 3-4 ayını dolduranlar daha tecrübelidir bu konuda.1 ay oldu benim.

desicim bence kendini yorma.. sonra sıkıntı yaşanıyor maalesef....

karnımda çok minik toplu iğne başı kadar bişiy olmuştu
doktoruma sorduğumda dokun eline gelen iğne gibi bir çıkıntı varmı dedi evet dedim
iç dikişlerin düğümleri kururken kendine yol çizermiş ve onun deriyi itmesiyle oluşan minik birşeydi geçti.[/QUOTE

Canım ya çok teşekkür ederim.. epey canım sıkıldı tabii.. erkenmi harekete başladım acaba geçen hafta 8 kiloluk torunum kucağımdan inmedi havalara falan at tut ama öyle çok özlemiştimki....

bak zorlanmışsın dikişlerini
dikkat et

slmm..karin geme amlytnda dikislerkac gun sonra aliniyor..ve nasil bir pijama giyilir..ben 1 hafta kalacagim icin hastanede en rahat hangisini giyebilirim..boydanmi yoksa dugmeli iki parcami sizce..tskrll

slmm..karin geme amlytnda dikislerkac gun sonra aliniyor..ve nasil bir pijama giyilir..ben 1 hafta kalacagim icin hastanede en rahat hangisini giyebilirim..boydanmi yoksa dugmeli iki parcami sizce..tskrll

Vallahi ben eşofman giymiştim:) ama iki parça olmalı bence

eğer 1 hafta kalacaksan 3 takım altlı üstlü pijama takımı al.önden düğmeli olmasına gerek yok.kalın çorap iç çamaşırı yeteri kadar al.boğaz pastilini sakın ihmal etme en yakın yere koy öksürme isteği gelince hemen ağzına al bu çok önemli sakın unutma.kağıt havlu vs kişisel şeylerini al canım.dikişler 12-15 gün sonra alınıyor zaten sadece birer tane en kenar kısımlarda oluyor.alırken acımıyor.

Yüksek belli rahat külot ve eşof.
Ben hamile külodu giydim
Benim dikişlerim eriyen dikişti, alınmadı

bazı zamanlar daha mı fazla şişiyor bu karın.bugün temizlik yaptım kıyı köşe dolap felan .sanki karnımın tamamı şişmiş gibiydi.sizlerdede oluyormuydu özellikle 3-4 ayını dolduranlar daha tecrübelidir bu konuda.1 ay oldu benim.

Merhaba,

üzgünüm ama bu hep olacak galiba ben de ameliyat oldum iki sene önce ama adet dönemlerinde ve çok yorulduğum zaman karnımın şiştiğini görüyorum.

eğer 1 hafta kalacaksan 3 takım altlı üstlü pijama takımı al.önden düğmeli olmasına gerek yok.kalın çorap iç çamaşırı yeteri kadar al.boğaz pastilini sakın ihmal etme en yakın yere koy öksürme isteği gelince hemen ağzına al bu çok önemli sakın unutma.kağıt havlu vs kişisel şeylerini al canım.dikişler 12-15 gün sonra alınıyor zaten sadece birer tane en kenar kısımlarda oluyor.alırken acımıyor.

Cnm cevabın için çok teşşekkür ederim.çok güzel detay vermişsin. Yalnız kalın çorap neden? Birde boğaz pastiyinin adını yazarmısın gelir gelmez alayım

mini pek ise yaramaz sanrm tam olacak. Cok uzun sure devamli spor yaptm ama care olmadi. Ben sarkmis bi karindansa izi tercih ederim suandaki goruntusu de hic ic acici deil zaten. Varsin iz olsun. Li bi sene icinde soluklasacakmis.

İzi kabul ettiysen
Aml son çare ise
Doktoruna güveniyorsan
Problem yok :)
Hayırlısı olsun
Yanlız aml sonrası için yardımcı birini bulmaya çalış cnm
İlk 10 gün biraz zor geçer
Ama geçiyor hepsi sadece bol sabır, dikkat ve dinlenmek.

Cnm cevabın için çok teşşekkür ederim.çok güzel detay vermişsin. Yalnız kalın çorap neden? Birde boğaz pastiyinin adını yazarmısın gelir gelmez alayım

Çorap üşüme icin
Aml sonrası titreyerek uyanıyorsun
Ben uyandıgımda üzerimde sıcak battaniye, bacaklarımda emboli corabı ve ayakları hareket ettıren makina vardı kan dolaşımı icin

Son düzenleme:
Çorap üşüme icin
Aml sonrası titreyerek uyanıyorsun
Ben uyandıgımda üzerimde sıcak battaniye, bacaklarımda emboli corabı ve ayakları hareket ettıren makina vardı kan dolaşımı icin

tesekkurlerrr..son bir soru (kizmayin nolurrr kafamda cok soru var ) benim lipo da yapilacak yani gobek ve sirt bolgeside kilo var biraz..ben gibi lipo ile karin germe yaptiran oldumu??fark oluyormu yani karin duzlesiyormu?

tesekkurlerrr..son bir soru (kizmayin nolurrr kafamda cok soru var ) benim lipo da yapilacak yani gobek ve sirt bolgeside kilo var biraz..ben gibi lipo ile karin germe yaptiran oldumu??fark oluyormu yani karin duzlesiyormu?

Sırtı bilemem yaptırmadım
Karın germede zaten lipo yapılıyor miktarı doktora kalmış
Aml sonrası karın tabiki düzlesiyor yoksa neden aml olalım :)
Belde inceliyor
Fakat bazıları hemen sonucu göremiyor ödem oluyor yada sonuç başarılı olmuyor.
Doktor seçimi mühim

Sırtı bilemem yaptırmadım
Karın germede zaten lipo yapılıyor miktarı doktora kalmış
Aml sonrası karın tabiki düzlesiyor yoksa neden aml olalım :)
Belde inceliyor
Fakat bazıları hemen sonucu göremiyor ödem oluyor yada sonuç başarılı olmuyor.
Doktor seçimi mühim

tskrlrrr.. insallah cabuk gorurum yaaa
sen yaptirdiysan fotonu gormem mumkunmu oncesi ve sonrasi

Kimse kızmaz rahat ol capoeira; bu yollardan geçen kişiler seni anlar:31: ameliyat kararın hayırlı olsun,çok kilo verdiğini okudum eminim ameliyat sonrası sonucundan memnun kalacaksın dır çünkü senin gibi çok fazla kilo veren ve derisi sarkan arkadaşlarımız sonuçlarından memnun kaldılar :34: kombine olacağın için sonuç daha hoş olur karnın hemen dümdüz olmaya bilir panic yapma ödem vs olabilir herkesin bünyesi farklı kimi çok zayıf bu ameliyatı oluyor minik sorunda yaptıranlarda sonuç hemen görülebilir ama zamanla 3.ay sonra sonuçlar daha yüz güldürüyor

Gülüm nasılsın? Heşey yolunda mı iyileşme sürecinde sıkıntı yoktur umarım....

tlbtlb konuşamıyoruz ben düzeldim daha iyiyim arayabilir yazabilirsin :29:

evet yaptırdım
fotoda koydum bir ara
artık foto koymuyorum
forumda karnımı canlı gören tlbtlb var
bir kısmıda foto gördü
onlar yorum yapsın :)

cvp veren herkeze tek tek tesekkur ederim..cepten girdigim icin biraz zor oluyor herkezden alinti yapamiyorum :) peki fotografini gorebilecegim birisi varmi kizlarrr

Back