- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
ben ameliyat öncesi doktorumun yaptığı aml fotolarına bakmak istemedim
herkesin vücut yapısı farklı
doktorumun tecrübesine hastanemin kalitesine güvendim
tabi bu benim bakış açım
herkes farklı düşünebilir
veni evet her kesin vücut yapısı farklı çok haklısın ama ama amaaaa
ben yapamazdım.halada yapamam :))yani dr un sonuçlarından bir kaç tane görmem lazımdı.illede dr un gösterdikleri değil,hastaları memnunmu sonuçtan,ameliyat kesisi aşağıda mı yukarda mı,göbek deliği nasıl bütün bunları gözlerimle görmeliydim
birde şöyle bir durum var biliyorsun ben dr umu burdan buldum.jelesec ve nlp nin fotoğraflarını gördüm ama dr a gidipte ben jelesecin karnının aynını istiyorum ya da nlg nin göğsünden bana yapın demedim :) yani demem oki tabiki her kesin yapısı farklıdır ama ortalama bir sonuç görmeden karar veremezdim.daha doğrusu sonuçları görmek beni rahatlattı
gördüğüm fotoğrafları kendi içimde değerlendirdim ve çok beğendim.ondan sonra dr ile görüşmeye gittim.dr da zaten bana fotoğraf gösterdiğinde bneim vücut tipime en benzeyeni gösterdi.yani gördüğüm fotot daki karın aynı benim karnım gibiydi.
bu arada benimle aynı tarihte çoooook ünlü bir dr a karın germe amlytı olmuş bir arkadaşım var.karnının fotoğrafını gönderdi seninde böylemi diye,şok oldum...böyle bir karın yok...
dedimki arkadaşım sen hiç bu dr u araştırmadınmı.çok ünlü bir dr ünlüleri fln ameliyat ediyor sonucun güzel olacağına öylesine inanmıştımki ded..şimdi tamamen hayal kırıklığı yaşıyor..senin dr a gideyim bende düzeltirmi dedi.bnece sen kendi dr una düzelttir dedim.sonuçta güzelde para ödemiş...çok üzldüm o arkadaşıma çook...
Son düzenleme: