• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben ameliyat öncesi doktorumun yaptığı aml fotolarına bakmak istemedim
herkesin vücut yapısı farklı
doktorumun tecrübesine hastanemin kalitesine güvendim
tabi bu benim bakış açım
herkes farklı düşünebilir

veni evet her kesin vücut yapısı farklı çok haklısın ama ama amaaaa
ben yapamazdım.halada yapamam :))yani dr un sonuçlarından bir kaç tane görmem lazımdı.illede dr un gösterdikleri değil,hastaları memnunmu sonuçtan,ameliyat kesisi aşağıda mı yukarda mı,göbek deliği nasıl bütün bunları gözlerimle görmeliydim
birde şöyle bir durum var biliyorsun ben dr umu burdan buldum.jelesec ve nlp nin fotoğraflarını gördüm ama dr a gidipte ben jelesecin karnının aynını istiyorum ya da nlg nin göğsünden bana yapın demedim :) yani demem oki tabiki her kesin yapısı farklıdır ama ortalama bir sonuç görmeden karar veremezdim.daha doğrusu sonuçları görmek beni rahatlattı
gördüğüm fotoğrafları kendi içimde değerlendirdim ve çok beğendim.ondan sonra dr ile görüşmeye gittim.dr da zaten bana fotoğraf gösterdiğinde bneim vücut tipime en benzeyeni gösterdi.yani gördüğüm fotot daki karın aynı benim karnım gibiydi.

bu arada benimle aynı tarihte çoooook ünlü bir dr a karın germe amlytı olmuş bir arkadaşım var.karnının fotoğrafını gönderdi seninde böylemi diye,şok oldum...böyle bir karın yok...
dedimki arkadaşım sen hiç bu dr u araştırmadınmı.çok ünlü bir dr ünlüleri fln ameliyat ediyor sonucun güzel olacağına öylesine inanmıştımki ded..şimdi tamamen hayal kırıklığı yaşıyor..senin dr a gideyim bende düzeltirmi dedi.bnece sen kendi dr una düzelttir dedim.sonuçta güzelde para ödemiş...çok üzldüm o arkadaşıma çook...

Son düzenleme:
Eveett. Nihayet Ercan neyle görüştüm. 1 Şubat ameliyat günüm:) popo dikleştirme ve mini karın germe yapılacak. Bacak beldeki simitler bütçeyi aştığı için iptal şimdilik bacağımda bi yerdeki oyuğu düzeltecek:) ve şimdi sora balık keyfinde:)

Hayırlısı nolaccııımm... çok güzel olacak çookkk...

massal şimdi nasılsın canım,güzel haberler ver lütfen :(

Canım sağolasın sağ göğsümün altı daha iyicene kapandı kapanacak fakat sol göğsüm hala dertli maalesef.. dün gece baticon sürüp korseyide giymeden yattım açıkta kalsın biraz hava alsın belki kurur diye ama bir gecede mucize olmuyormuş...cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek belki antibiyotikli merhem falan verir bilmiorumki...::18:

Sevgiler canım

ben yapamazdım.halada yapamam :))yani dr un sonuçlarından bir kaç tane görmem lazımdı.illede dr un gösterdikleri değil,hastaları memnunmu sonuçtan,ameliyat kesisi aşağıda mı yukarda mı,göbek deliği nasıl bütün bunları gözlerimle görmeliydim
birde şöyle bir durum var biliyorsun ben dr umu burdan buldum.jelesec ve nlp nin fotoğraflarını gördüm ama dr a gidipte ben jelesecin karnının aynını istiyorum ya da nlg nin göğsünden bana yapın demedim :) yani demem oki tabiki her kesin yapısı farklıdır ama ortalama bir sonuç görmeden karar veremezdim.daha doğrusu sonuçları görmek beni rahatlattı
gördüğüm fotoğrafları kendi içimde değerlendirdim ve çok beğendim.ondan sonra dr ile görüşmeye gittim.dr da zaten bana fotoğraf gösterdiğinde bneim vücut tipime en benzeyeni gösterdi.yani gördüğüm fotot daki karın aynı benim karnım gibiydi.

bu arada benimle aynı tarihte çoooook ünlü bir dr a karın germe amlytı olmuş bir arkadaşım var.karnının fotoğrafını gönderdi seninde böylemi diye,şok oldum...böyle bir karın yok...
dedimki arkadaşım sen hiç bu dr u araştırmadınmı.çok ünlü bir dr ünlüleri fln ameliyat ediyor sonucun güzel olacağına öylesine inanmıştımki ded..şimdi tamamen hayal kırıklığı yaşıyor..senin dr a gideyim bende düzeltirmi dedi.bnece sen kendi dr una düzelttir dedim.sonuçta güzelde para ödemiş...çok üzldüm o arkadaşıma çook...

Yaaa ben de üzüldüm arkadaşın adına..

soylediklerin cok dogru..bende gormek isterim kendime benzeyen kisiler nasil olmus diye..arkadasinada gecmis olsun okadar eziyet cekmis o kadarda para odemis insallah duzelir karni

Canım sağolasın sağ göğsümün altı daha iyicene kapandı kapanacak fakat sol göğsüm hala dertli maalesef.. dün gece baticon sürüp korseyide giymeden yattım açıkta kalsın biraz hava alsın belki kurur diye ama bir gecede mucize olmuyormuş...cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek belki antibiyotikli merhem falan verir bilmiorumki...::18:

Sevgiler canım

canım geçer tabikii.sadece yoruyor insanı...ben şu yabancı forumların birinde bir karın görmüştüm kadının karnındaki dikiş boylu boyunca açılmıştı.öyle böyle değil içi görünüyordu resmen.o karın bile kapanmış yani düşün:)sendeki minik bir sorun halledilir eminim.
güzel haberle dön lütfen :)
bu aralar aklım hep sizde.sorunsuz geçiriyoruz hepimiz diye seviniyordum:(

soylediklerin cok dogru..bende gormek isterim kendime benzeyen kisiler nasil olmus diye..arkadasinada gecmis olsun okadar eziyet cekmis o kadarda para odemis insallah duzelir karni

bende öyle umuyorum.düzelmesse cidden yazık olur.

sayılı gun cabuk gecer ve gectı koskoca 3 ay :) son 4 gun :((

canımmmm bak geçiyor işte.birde bakacaksınki ameliyatını olmuşsun senden sonrakilere destek oluyorsun :)
lütfen sakin olmaya çalış.ben çok abartmıştım.şimdi çok pişmanım ne gerek vardı bu kadar büyütmeye...
şimdiki aklım olsa keyifle yatardım ağlayarak değil :)

Son düzenleme:
Bu Ercan bey nasıl bi adam bilmiyorum. Ben böyle bi doktor hiç görmedim. İlgi alaka müthiş. 2 gündür bunalıma girdim çünkü istanbula kadar git sonrada soracaklarını sormadan gel:) bugün dayanamadım aradım adam bana o kadar güzel izah ettiki beni ruhun toparladı:) ne sormak istersen arayabilirsin. İstersen mail at hiç kafana takma dedi. Şimdi çok rahatladım:)

selam bayanlar ben yeni üye oldum ama yazdıklarınızı üye olmadan önce hep okuyordum 1ay önce bende karın germe ameliyati oldum ankarada

Iyiyim teşekkür ederim fena degilim 160 boy 55 karnım 2çocuktan sonra inanılmaz büyüktü gören hamile misin diyordu çok sinir bozucu bi durumdu ama şimdi dümdüz

arkadaşının ameliyat sonrası resmini gördüm bende adına çok üzüldüm umarım düzelir istediği sonucu alır,üstelik o doktorla bende görüşmüştüm 2.yada 3.asisitanı vardı hep Seda s.da izlerdim onu:ssz:

Senin anlatım dillin ne tlbtlb ameliyatını oldun paniclik geçti şükür:9:

massal şimdi nasılsın canım,güzel haberler ver lütfen :(

Sevgiler canım

canım arada havalandır geçecek merak etme kalmaz öyle ama kontrollerini ihmal etme

Bu Ercan bey nasıl bi adam bilmiyorum. Ben böyle bi doktor hiç görmedim. İlgi alaka müthiş. 2 gündür bunalıma girdim çünkü istanbula kadar git sonrada soracaklarını sormadan gel:) bugün dayanamadım aradım adam bana o kadar güzel izah ettiki beni ruhun toparladı:) ne sormak istersen arayabilirsin. İstersen mail at hiç kafana takma dedi. Şimdi çok rahatladım:)

kız maşallah de adam bozulacak sonra nazara gelmesin :ssz: sana çok güldüm soruları not al dedim unut gel hepsini :9: adam aynı zaman da psikolog cidden anlıyor ruh halimizden

selam bayanlar ben yeni üye oldum ama yazdıklarınızı üye olmadan önce hep okuyordum 1ay önce bende karın germe ameliyati oldum ankarada

çok geçmiş olsun, çok güzelkarın diliyorum size

ercan beyden randevu aldım yarın görüşmeye gidiyorum.

oh nihayet gecen seneden beri isteğindi gerçekleşiyor detayları yaz mutlaka

Selam. Gecmis olsun! Shimdi nasilsin? Memnunmusun? Surecin nasil gecdi?

gülüm nasılsın? nasıl gidiyor?

Cuma günü ameliyatım var yaklaştıkça korkum artıyo 2 ay önceki cesaretten eser kalmadı:37: Çok korkuyorum ölürsem falan pisi pisine gidicem vallahi, karın gerdircem, göğüsümü dikleştircem derken öldü diyecekler:18: son anda vazgeçmesem bari ya:43:

Back
X